2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست

@تورک_آنا    

سلام آنا جون..

عزیزم من یه نیم ساعت پیش دستشویی رفتم موقع خشک کردن رو دستمال خونی شد..البته کمرنگ..‌

یکمم زیر دلم درد میکرد.

حالا تا غروب ک دکتر بیاد نمیدونم ی شیاف اضافه کنم یا نه..

فک کنم انوکسان رو قطع کنه.

لکه بینی قبلی قهو ه ای بود این قرمزه یکم نگرانم کرده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من استرادیول خارجی دارم چون سیکلم کنسل شد و واسم نچرال انتقال داد خواستی بگو بهت بدم کلا۹۰تا د ...

گلم شما کدوم شهر هستی ؟ من کرمانشاهم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین تو همین تاپیک بعضی از دکتراچطور غصه ی آدمو زیاد میکنن،اصلا خودتو به خاطر حرف دکترا ناراحت ...

😥😥😥

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
یعنی هر کسی سقط مکرر داره و جنین فریز داره میان پی جی دی یا پی جی اس میکنن؟؟

نه عزیزم اولش باید ایمنی انعقادی و تستهای تکمیلی مرتبط رو انجام بدن..... 

اگه دیدن علت پیدا نشد میرن سراغ تعیین سلامت جنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکی بیاد با ماهیتابه منو بزنه😬

حیف دیر رسیدم..... 

انشالله مامان خوبی بودی کتک نخوردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوبار رو که برای همه میگن انجام بدن چیزی خاصی نیست منم تکرار کردم آزم رو. حالا برای شما چون عدد اولی ...

ایشالا .امروز میرم ایشالا رفته باشه بالای صد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم انشالله تو صفحات بعد بالا رفتن بتاتو میبینم.... 

متشکرم ایشالا

آنا جان کسی توی تاپیک بوده که قبل از انتقال سوماتروپین یاهمون هورمون رشد داشته باشه؟دکترم این بار گف ...

بله عزیزم سیکل انتقال بدون سینافکت داریم اما در مورد سوماتروپین چیزی نمیدونم.... 

همه اینو میگن .کمی دلم اروم شده .ایشالا منم بتام بره بالا  خیلی امروز اذیت شدم انقد شوهرم غصه خ ...

عزیزم بتای لاله جون ۵١ بوده.... 

چرا نشاسته طبعش سرده..... 

بخورم؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
خانما من ٦ كيلو كم كردم انقد ك حالم بده چشم وا ميكنم معذرت ميخام عققققق ميزنم تا چشممو ببندم خدارو ...

خوب عزیزم اینم از علائم...... 

انشالله این روزای سختم میگذرن..... 

دوستانی که دنبال علائم هستین چیز خوبی نیستا باور ندارین از گلصحرا بشنوین...... 

عزیزم بتای لاله جون ۵١ بوده.... 

من لاله رو نمیشناسم بعد چی شد؟اونم مثل من مجبور بود هی ازمایش بتاشو تکرار کنه؟اخرش چی شد 

یعنی چی لیزرکردن

منظور دوستمون احتمالا هچینگه!!!! 

سلام خانمها لطفا هرکی میدونه جواب منو بده من روز دوم پریودم یه تخمک سایز نوزده داشتم البته چون هایپرشده بودم ازش مونده بود، دکتر گفت اگه از بین نره این ماه نمیشه انتقال داد ، الان من ربطشو بهم نمیدونم مگه وسطهرماه ما تخمک نداریم؟؟؟؟؟😒😒😒😒

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه عزیزم اولش باید ایمنی انعقادی و تستهای تکمیلی مرتبط رو انجام بدن.....  اگه دیدن علت پیدا نش ...

پس بهتره ایندفعه بشینم دست به دعا بشم که مشکل داشته باشه آزمایشام...ای خدا من مشکل ایمنی داشته باشم