2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
سلام خانم ها قرص فرتیل سی ام رو دیگه بعد انتقال،نباید بخورم؟ خانم هایی که مثبت شدن من شیر سویا پیدا ...

خانمی شما از چند وقت قبل انتقال فرتیل سی ام خوردی و روزی چند تا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم می شه بگی چرا سیکلت کنسل شد؟

فشار خونم خیلی بالا رفت و رفتم تحت نظر دکتر تا خود انتقال داشتم پیش میرفتم و تو سونو کردن فشارمو گرفت و متوجه شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
چنده قیمتش عزیزم 

عزیزم بسته ای ۹۵

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
بتام شده 39 مشکوکه فک میکنی حالا چی میشه

عزیزم انشالله تو صفحات بعد بالا رفتن بتاتو میبینم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خونوما خوبین . من ماه پیش خونریزی داشتم هماتوم ۷/۷م م داشتم استراحت مطلق بودم دوباره دیروز خونر ...

بله عزیزم منم جفتم پایین بود..... 

هماتوم داشتم..... 

هماتوم تا غربال اول رفع شد و جفتم تا غربال دوم بالا رفت.... 

فقط استراحت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون من با مرکز تماس گرفتم گفتن سقطات طبیعی نیست و باید  بیای پیش مشاور ژنتیک... مشاور ...

عزیزم مهم اینه بررسی میکنن نگران نباش..... 

هر چیه فقط بگو به خودت قابل حله..... 

اخه پس چرا هی میگن برو تکرار کن....احساس میکنم یه مشکلی هست که همش دکتر ماما میگه برم تکرار کنم.ولی ...

دوبار رو که برای همه میگن انجام بدن چیزی خاصی نیست منم تکرار کردم آزم رو. حالا برای شما چون عدد اولی یکم پایین بوده به بار سوم کشیده. اصلانگران نباش شما مامانی عزیزم. 

اخه پس چرا هی میگن برو تکرار کن....احساس میکنم یه مشکلی هست که همش دکتر ماما میگه برم تکرار کنم.ولی ...

عزیزم ببین تو همین تاپیک بعضی از دکتراچطور غصه ی آدمو زیاد میکنن،اصلا خودتو به خاطر حرف دکترا ناراحت نکن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دوستان نظر شما درباره پیاز درمانی چیه؟ من دو پریودی دیگه باید انتقال بدم. ۷ روزه پانکچر کردم. میشه س ...

عزیزم من در مورد جزئیاتش چیزی نمیدونم ولی میدونم برا همه خوب نیست..... 

پس اگه انجام میدی با دکتر طب سنتی مشورت کن چون مثلا برا پرولاکتین بالا خوب نیست..... 

مرسي از پاسخت مامان خانوم خوشگل من خيلي نگران اندومتريوزم شما رو ميبينم اميدوار ميشم 

عزیزم فقط توکل کن بخدا🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانما بی بی چک رو حتما باید ناشتا انجام داد؟؟؟

نه عزیزم ربطی نداره..... 

برای طبع سردوگرم فرق نداره توروخداببخش اذیتت کردم

چرا نشاسته طبعش سرده..... 

@shamiim    ‍ ‍ m

شمیم.جان ازمایش دادی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹