2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046954 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان

میگم من تو قسمت معده ام احساس نبض دارم. خیلی زباد. کلافه ام کرده. راه حلی براش دارید؟

از سر شب یاد مامان اینده افتادم که می گفت تو رحمش احساس نبض داره و اونجوری به وجود نی نی هاش دلگرم بوده. با خودم میگم فکر کنم جنین هامو قورت دادم که الان تو معده ام نبض داره😀🤪

نه عزیزم چون ویتامین نیستن امپولا، مشکلی نداره قبول باشه🙂

مرسی گلم فدات بشم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال تورو خدا هر کی هست جواب بده من یکی دو روز دیگه موعدمه که داروهای پانکچرمو بگیرم الان به شدت سرما خوردم با این وضع نمیشه وارد سیکل بشم حالا یه چیزی میتونم ال دی بخورم یه چند روز عقب بیوفته تا خوب شم ؟؟

من عاشق نی نی ام
ای وای اینو الان دیدم باز خدا رو شکر که خطری نیست،انشاالله تن خودت و نی نیات سالم باشه،فدای سر خودت ...

ممنونم عزيزم ، خيلي التماس دعا دارم از شما و همينطور بقيه دوستان ، از ديشب كه به دخترم ديگه شير ندادم خيلي خودم به هم ريختم هم جسمي و هم روحي ، سينه هام كه خيلي شديد درد داره از اون طرف هم خيلي دلم به حالش ميسوزه ، بغلش هم كه درست و حسابي نميتونم بكنم خيلي داغونم خيلي ولي باز با خودم ميگم خيليها حسرت همين روزهاي من رو دارن و اينطوري خودم رو آروم ميكنم ، التماس دعاي زياد دارم از همه دوستان .

ممنونم عزيزم ، خيلي التماس دعا دارم از شما و همينطور بقيه دوستان ، از ديشب كه به دخترم ديگه شير نداد ...

عزیزم درازکش نمیتونی مگه شیربدی ب دخترت؟یادرازکش تواغوشت بگیریش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم درازکش نمیتونی مگه شیربدی ب دخترت؟یادرازکش تواغوشت بگیریش

عزيزم دكتر خودم كه گفته بود فقط تا پايان ماه ٤ ميتوني شير بدي يعني تا يك ماه ديگه تقريبا چون براي ني ني توي دلم ضررداره ولي ديشب كه سونوگرافي كردم دكتر سونوگرافي بهم گفت احتمالا به خاطر شيردهي هورمونهات به هم ريخته و جفت خونريزي كرده ، به همين خاطر هم من ديگه ترسيدم از ديشب شير بدم به دخترم ، البته همه كارهاي خدا حكمتي داره واقعا ، وقتي دخترم به دنيا اومد من اوايل شيرم كم بود و چون زردي هم داشت مجبور شدم كمكي شير خشك هم بهش بدم و با اينكه شير خشك هم ميخورد سينه رو هم خيلي خوب مي مكيد ولي من خودم اين قدر ناراحت بودم كه اوايل فقط گريه ميكردم و بعدش هم خدا رو شكر شيرم خوب شد و ديگه شير خشك رو كم ميخورد ولي همين كه بالاخره به شير خشك هم عادت كرد حكمت خدا بود كه الان راحت تر بتونم از شير بگيرمش .

بچه ها یه سوال تورو خدا هر کی هست جواب بده من یکی دو روز دیگه موعدمه که داروهای پانکچرمو بگیرم الان ...

نه اصلا به هيچ وجه نخور

هورموناي بدنتو ميريزي ب هم

ال دي قانون قاعده داره همينجوري هروقت نميشه خورد

...
عزيزم دكتر خودم كه گفته بود فقط تا پايان ماه ٤ ميتوني شير بدي يعني تا يك ماه ديگه تقريبا چون براي ني ...

آخی عزییییزم😍،خداهردوتانی نیتوبرات حفظ کنه عزیزم،حتمایه خیری توش هست،خداروشکر۳ماه شیرمادرخورددخترگلت خیلی ازمادراازاول شیرندارن ب بچشون بدن شیرخشک میدن بچه هم صحیح وسالم رشدمیکنه،نگران نباش عزیزم،

بچه ها یه سوال تورو خدا هر کی هست جواب بده من یکی دو روز دیگه موعدمه که داروهای پانکچرمو بگیرم الان ...

با دکترت مشورت کن سرماخوردگیت اگه با چرک کردن و خوردن اموکسی سیلین باشه بهتره وارد سیکل نشی

و در ضمن اصلا و ابدا کاری نکن که پریودت تغییر کنه چون اندمترت نامنظم میشه و کلی داستااااان برات درست میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آخی عزییییزم😍،خداهردوتانی نیتوبرات حفظ کنه عزیزم،حتمایه خیری توش هست،خداروشکر۳ماه شیرمادرخورددخترگل ...

ممنونم عزيزم ، خدا به شما و همه دوستان گلم هم ني ني هاي ناز بده . خانمي خدا رو شكر دختر من ١٠ ماه شير خودم رو خورد و غذا هم خدا رو شكر خوب ميخوره ، ولي ميدوني چيه ان شا الله به حق خانم فاطمه زهرا خدا به همه ني ني هاي ناز بده ، شير دادن يك لذت عجيبي داره الان بيشتر خودم دپرس شدم و حالم بده تا دخترم .

ممنونم عزيزم ، خيلي التماس دعا دارم از شما و همينطور بقيه دوستان ، از ديشب كه به دخترم ديگه شير نداد ...

عزیزم آروم بگیر یه همبازی براش میاری جبران میشه

بعد تا ابد که این حالت اینجوری نمیمونه خوب میشی

غصه بخوری فسقلی تو شکمت رو هم ناراحت میکنی ها

ممنونم عزيزم ، خدا به شما و همه دوستان گلم هم ني ني هاي ناز بده . خانمي خدا رو شكر دختر من ١٠ ماه شي ...

قربونت عزیزم،انشاالله قسمت همه منتظرابشه،خب خداروشکرپس ماشالاخوب شیردادین،من دوستم اصلابدش میومدازشیردادن باورتون میشه،واسه منم جای سوال بودچون همه میگن حس قشنگیه ولی تکوتوکم پیدامیشن ماماناییکه ازشیردادن بدشون میاد،ایشالاسراین نی نی دومتون جبران میشه این حس خلائیکه براتون ایجادشده،دوسال قشنگ میتونین ب نی نی دومتون شیربدی گلم،سعی کن بابقل کردن دخترگلت ب شکل درازکش این کمبودوتوخودت جبران کنی؛چشم بهم زدی این چندماهم تموم میشه ب سلامتی نی نی دنیامیاد،

ســـــلام اخر شبتون یاهمون صبح بخیر

عاقا اومدم بگم منو یادتون نره فردا انتقال جوجست 😆😍

دنبال دعای های خوبتون هستم از ته قلبتون دعاکنید منم به ارزوی قلبیم برسم فقط از درگاه خدا یه فسقلی میخوام 🙏🏻ممنونم پیشاپیش از تک تکتون 🌹🥰😍😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

مبارکت باشه الهی شکررررررر😍😍😍😍😍😍

امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی براتون طی بشه و فقط برای سونو های عادی به دکتر مراجعه کنی

آفرین مامان با ایمان همه چی رو بسپار به خودش که هیچ کس دیگه ایی جز خدا نمیتونه مراقب تون باشه