2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارمغان عزیزم انتقال دادی بسلامتی خیلی برات دعا میکنم مهربون چند تا برات انتقال دادن بلاخره کی برات ...

آره عزیزم پنج شنبه سه تا ۵ روزه انتقال دادم ♥️♥️خیلی روزا دیر میگذره 

دکتر عارفی انتقال داد

همون داروهای انتقال استرادیول،اکویین،پروژسترون و مکملا ادامه داره چیز جدیدی اضافه نشد

عزیزم منظودم واسه سرفه است. دارویی نداد؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
بسلامتی و دلخوشی. بله خیلی دیر میگذره برای همه همینطوره دوستم ولی الان هم مامان هستی چون جنین واقع ...

ممنونم.....

شما روز چند انتقالی؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
منم سرفه میکنم دارو چی داد بهت.. نین من 5 روزه بود

دیفن هیدرامین ساده ،،،استامینوفن وستیریزن ۱۰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره عزیزم پنج شنبه سه تا ۵ روزه انتقال دادم ♥️♥️خیلی روزا دیر میگذره  دکتر عارفی انتقال داد

چه خوب وااای خیلی خوشحال شدم

بسلامتی مامان خانم 

منتظر خبرهای خوش هستیم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنونم..... شما روز چند انتقالی؟

روز صفر😁

من فعلا انتقال نمیدم باید جنین جمع کنم

ذخیرم پایینِ ممکن چند بار پانکچر بشم و فریز کنم 

یه دونه ، یه دونه جنین جمع کنم

انشالله با دلخوشی این روزها رو سپری کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حالا که جواب میدی منم سوالم میپرسم خخخخخ،،ایا سرفه باعث سقط میشه ،،،اخه من خیلی سرفه کردم تا دیروز ک ...

نه بابا این فکرا چیه می کنی. مگه نگفتم فقط مثبت!!!!!

همون روز که انتقال داشتیم یه خانم دیگه بود بعد انتقالش بدجور سرفه اش گرفته بود و نگران بود دکتر بهش گفت هیچ اشکالی نداره

مطمین باش خواست و اراده خدا خیلی بالاتر از ایناست که به خاطر سرفه یا هر چیزی سرنوشت جنینی که تو شکم داریم بخواد تغییر کنه😍

بچه ها از( مادر ) چه خبر ؟ بچه هایی که مثبت میشن سرشون گرم میشه نمیان سر بزنن انشالله که خوب و خوش ...

مادر88متاسفانه رشد جنیناش متوقف شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹