2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
هیچکس اویترال نزده تاحالا ؟😒😠😩

عزيزم من براى آزادساى فوليكولام دقيقا اويترل داشتم براى من پن بود و آماده عين گونال اف پن كه به دور ناف به فاصله يك يا دو بند انگشت فاصله مى زدم

سلام بر مامان دو تا گل زیبا👼😇🌼🌹خیلی خوشحال شدم از اینکه هنوز به یادم هستید دلم آروم میگیره و خدا ...

سلام عزیزم،امیدوارم که به زودی خبربدی عمل کردی وخداروشکر ریه ت هیچ مشکلی نداشته،عزیزم همینکه بعداز گذروندن این راه سخت هنوزم دست ازهدفت نکشیدی یعنی شماتوانمندی ،انقدر تواناهستی که فردا دردونت مسیر سخت رسیدن بهش رو بشنوه به پدرو مادرش افتخارکنه.

منم مثه بقیه دوستان بنظرم سلامتیت دراولویته،بنظرم همینجا پانکچر شو،درباره رحم اجاره هم راستش من اونطوری که به مسئله فکرمیکنی فکرنمیکنم خداراههای مختلفی رو برای رسیدن به هدف برای ماگذاشته یه زمانی آدم سلامته پیاده میره به مقصد ،یه وقت زمانش محدوده بادوچرخه میره،یهوقتم هم محدودیت سلامتی داره هم زمانی با ماشین میره،الان رحم اجاره ای حکم این ماشینو داره برای ما،از شما چه پنهون،من این بارآخریه که باجنین خودم انتقال میدم توکل به خدا ان شاء الله مثبته اینبار ولی ازقبل ازشروع سیکل باهمسرم تصمیم گرفتیم اگرخواست خدا این نبود که اینبار مادرشم باربعد باجنین اهدایی ادامه بدیم ،اگراونم نشد بارآخر باجنین خودم اما رحم اجاره ای اقدام کنیم،اینو گفتم که پیش خودت فکرنکنی دارم یه حرفی همینطوری میزنم ،منم به این موضوع فکر کردم ومسئله رو برای خودم حل کردم.

ان شاء الله که به زودی باخبر سلامتیت وجنینای تپل مپل بهمون سربزنی عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی یسوال دارم،امپول اچ سی جی رو به چه فاصله ای از ناف باشه خوبه؟ اون درشو ک بردارم هواشو خال ...

مال من عضلانیه

اما اگه زیر جلدی باشه دورناف با فاصله دو تا سه انگشت

سلام انا جون،، حواسم نبود یکی از امپولامی انوکسپارینم رو خراب کردم اگه روز اخر رو تزریق نکنم اشکال نداره؟؟؟متاسفانه تو شهرستان از این امپول نیست😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام ثمين جون ، خوبي عزيز دلم ؟ خانمي ورزش پيلاتس رو حتما امتحان كن با اينكه ورزش تند و سختي نيست ول ...

سلام عزیزم فدات شکر بد نیستم .باشه سعی میکنم برم اصلا حس و حال باشگاه رفتن رو ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم من براى آزادساى فوليكولام دقيقا اويترل داشتم براى من پن بود و آماده عين گونال اف پن كه به ...

عزیزم یه سوال داشتم شما لکه بینی هم داشتید؟ 

بیبی چک استفاده کرده بودید زمان انتقالتون منظورمه

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم روز ۱۵ اتفاقا میشه همون شنبه اینده ۶ بهمن😊 برای منم همون ۶ بهمن از نوشتن

عزیزم شما تا حالا لکه بینی داشتی؟

عزیزم تورویان دهنده میبری کارش که تموم شدالبته به گفته خودشون ی دهنده برات میزارن وپریودت وبااون خان ...

وای چه قانون بد و عجیبی...

امیدوارم همین ۲تا جنین نی نی های تپل مپل بشن برات دوست عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
شماخراش کردی حامله شدی؟دوستان پی آرپی چطوره؟هزینه اش هم چقدره تونتیجه چقدرتاثیرداره ممنون میشم اگه م ...

خراش انجام دادم ولی بارداری صورت نگرفت.

سری اول خراش دادم اصلا جنین تشکیل نشد که به انتقال برسم ، دو سه ماه بعدش مجدد پانکچر شدم یه تخمک یه جنین ولی باز بتا منفی شد.

من لوله هام هیدرو سالپنکس شدن و ممکن همون ها باعث بشن جنین لانه گزینی نکنه.

مشکل شما چیا هست؟

عزیزم یه سوال داشتم شما لکه بینی هم داشتید؟  بیبی چک استفاده کرده بودید زمان انتقالتون منظورمه

من اصلا لك بينى نداشتم و روز ششم انتقالم بى بى چك زدم كه منفى شد و روز نهم بازم بى بى چك زدم كه خدارو شكر هاله خيلى كمرنگى افتاد و روز بعد و بعدترش پررنگتر شد

من اصلا لك بينى نداشتم و روز ششم انتقالم بى بى چك زدم كه منفى شد و روز نهم بازم بى بى چك زدم كه خدار ...

ای جانم به سلامتی ، یدونه نی نی دارید؟

من روز ۱۳ انتقالم ولی امروز بیبی چکم منفی شد 

تروخدا دعا کن برای منم

من لکه بینی خفیف هم دارم

آره دکترم نوشته زیرجلدی دورناف تزریق بشه،امپول اویتراله

من دور ناف نزدم خودم زدم به ب ا س ن از بقل نگاه کردم و زدم...

نمیدونم دور ناف هم میشه زد یا نه مطمئن نیستم.

ممنون عزیزم انشالله که با خبرای خوب بیایم اینجا،،،راستی همون جا باید بریم آز بدیم یا توشهر خودمونم م ...

نه عزیزم هیچ فرقی نداره هرجا راحتتری برو😊

خواهش می کنم هر سوالی داشتی بازم بپرس 😍

@ماهیرخ    

عزیزم الان فهمیدم سقط کردی 

خیلی ناراحت شدم 

آخه چرااااااا؟؟؟؟

خدا بهت آرامش بده دوستم و خیلی زود غافلگیرانه برات جبران کنه🙏🙏🙏🙏