2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

@aatrisa5128    

سلام مهربون☘🍀

اول از همه دعا میکنم که هر جای این کره ی خاکی هستی،صحیح و سلامت باشی و در کنار همسرت بهترین روزها رو بگذرونی🤗☘🍀

عزیزم سلامتیت از همه چیز واجبتره... باید مادر سلامتی باشی تا بتونی دردونه هات رو بغل کنی و رشدشون بدی🍀

اما در مورد بقیه قضایا... ❤

بنظر من دکتر مهمه،حتی برای پانکچر..

خیلی هارو دیدم که متاسفانه بار اول جواب نداده بدنشون و دوباره شرو کردن...شاید خیلی ها بگن خوب بدن طرف جواب نداده اما از نظر من دکترم مقصره که با علمش نتونسته امپولای مناسب رو تجویز کنه.. اخه یه سری دکتر کلا یه چندتا امپول دارن که به همه تجویز میکنن..منظورم اینه که دکتر سابقه اش بالا باشه و بتونه همون بار اول حسابی تخمک های تپل مپل ازت بگیره.🤗😚🍃

و ان شاءالله عملت خیلی خوب و عالی پیش میره😊شک نکن...‌و بعد اون آماده ای که پذیرای جوجه ها باشی🐣🐤🐥

عزیزم من نمیتونم جای تو باشم و در این قسمت از قضیه تصمیم بگیرم.... اما شاید برای بار آخر از رحم خودت استفاده کنی... خدا بخشنده تر از این حرفاست❤ و فرمان رو صادر میکنه که مادرشی😍😍🍀

ولی بازم این تویی که دقیق میدونی وضعیت و تایمت چطوریه☘🍀

اما اینو بدون ثمره عشقت که بیاد بغلت تمام این اتفاقات و فراموش میکنی.. 😘😚☘🍀🍃

در مورد رحم جایگزین... 

نمیدونم خودتم میتونی کسی رو ببری یا نه... اما یسری کار دادگاهی داره و اینکه اون خانوم یه فرزند سالم دنیا اورده باشه.. 

روزی که من بیمارستان ابان انتقال داشتم،خانوم کنار دستیمم رحم اجاره بود که باهم انتقال دادیم. خود بیمارستان پیشنهاد داده بود.. 🍀

در اصل اول تخمک اهدا میکرده و بار اولش بود که میخواست رحم اجاره شه.

اینجوری ک خودش میگفت چندنفر بودن که طرف مقابل  ایشون رو انتخاب کرده بود.

عزیزم در آخر همه این پرچونگیام بگم که از خدای بزرگ میخام که آینده پیش روت پر باشه از اتفاقات خوب و شادی روز افزون🍀☘😘❤😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم همینکه امید داری یعنی بدون شک به بهترین شکل ممکن مامان میشی.... 

ممنون آنا جون. ببخشید عزیزم یه سوال برام پیش اومده من قبلا یسری آزمایش سقط مکرر رو انجام داده بودم که دکتر قبلیم گفت مشکلی ندارن و فقط یه دوره بعد از انتقال بهم ب کمپلکس داد که البته منفی شد و یبار هم سرم آی وی آی جی قبل از انتقال تزریق کردم که بازهم نشد.ولی دکتر ن ص ر اصلا هیچی در مورد اونها نگفتن و اصلا بهشون توجهی نکردن و فقط گفتن که بهترین کار تخمک اهدایی است که من اصرار کردم که خودم پانکچر بشم که با توجه به اینکه ذخیره نسبتا کم بود با دوز دارویی بالا ۱۰ تا تخمک داشتم  که ۶ تا جنین تشکیل شد. حالا می بینم که تو آزمایشات من فاکتورmthfr  جهش داشته ولی هیچ دارویی بهم ندادن.به نظرتون خودم قبل از انتقال بعدیم ویتامین b استفاده کنم؟ یه بسته جنین دیگه دارم تو گاندی.بازهم ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودت شیراز کی بوده؟؟؟؟چرا رفتی یزد برا انتقال؟؟؟

دکتر مژگان صیادی...چون به کلینیک رستمی و بیمارستان مادرکودک ک زینبیه اصلا اعتمادی نداشتم..تصمیم گرفتم ل م پیش دکتز کریم زاده و افلاطونیان ولی چون شبانه رسیدیم و با آدرس و پرس و جو پیش رفتیم رسیدسم به مرکز ناباروری که بعد پتوجه شدیم و شوهرم گفت حتما خیریتی داشته .ادامه رو همینجا باشیم...

مرکز خوبیه ..از یگی از دوستان یزدی که اطلاع دارن از اونجا تا حدودی پرسیدم گفتن خودشون آزمایشای مربوط به سقط رو انجام میدن...اگه مجبور بشم بین تهران و یزد یکی رو انتخاب کنم فکر میکنم یزد بهتر باشه براش رفتنم هم از نظر مسیر هم بالاخره اونجا پرونده دارم و رسیدگی میکنن به مشکلم

ربطی نداره.....  من تو هر دو با داریم رشد موهای دسست و پاهام کم شده حتی کچلی گرفتن.....  ...

آنا جون.. آزمایشای مربوط به سقط با آزمایشای ایمنی و انعقادی فرق میکنه؟؟چه مدت بعد از سقط میتونم برم برای آزمایشا؟؟

دکتر مژگان صیادی...چون به کلینیک رستمی و بیمارستان مادرکودک ک زینبیه اصلا اعتمادی نداشتم..تصمیم گرفت ...

به نظر من آنقدر هزینه راه نده یه نگا بنداز از اکثر نقاط ایران و حتی کشورهای عربی میان شیراز......

من خودم رستمی رو دوست ندارم و تاحالا هم نرفتم.....

اما عمویی و البرزی و شمالی رو چرو.......

به نظرم این ماه برو پیش یکی از اینا ببین لااقل نظرشون رو 

البرزی شنبه ها تو سایت دکتر تو وقت باز بشه وقت میده وگرنه وقتاش برا بعد عیده.....

عمویی هم بهت گفتم.. ....من هفته پیش وقتم بود نرفتم.

خواهرانه دوست دارم اینجا تلاش کنی و نتیجه میگیری مطمئنم.....چون واقعا سخته دوری و دکتر رفتن......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هزینه ش جاهای خصوصی مثل آزمایشگاه مرکزی چنده حدودا؟

بستگی داره کدوم ازمایشات واستون نوشتن من آزهای دکتررعارفی رو انجام دادم خصوصی شد 1650000تومان بعد متوجه شدم مرکز ژنتیک قیمتش کمتر میشه

آنا جون.. آزمایشای مربوط به سقط با آزمایشای ایمنی و انعقادی فرق میکنه؟؟چه مدت بعد از سقط میتونم برم ...

معمولا برا سقط کاریوتیپ مینویسن...با چند تا فاکتور دیگه مثل ptt pt inr prot s c.

اما از هایی که آنا داده کامل کامله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@aatrisa5128     سلام مهربون☘🍀 اول از همه دعا میکنم که هر جای این کره ی خاکی هستی،صحیح ...

عزیز شما هم شکرخدا مثبت شدی؟ وای چقدرخوشحال شدم براتون . انشاالله همه به آرزوشون برسن

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

@هاانا   مامان گلی خیلی خیلی ممنون بابت دعای خوبتون در حقم...بله واقعااا سلامتی از هر چیزی مهمتره که متاسفانه دقیقا الان هدف قرارگرفته خیلی سخته واسم تصمیم گیری در این شرایط ولی بازهم توکل به خدا...دعای شما الان گیراترین دعاهاست...اما من هم براتون آرزوی بارداری راحت همراه با دلخوشی و سلامتی 🌹🌷

@گلصحرا    مامان گلی خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم...امیدوارم بتونم شخص مورد اطمینان و دلسوزی رو پیدا کنم...دلم به دعای شما خوشه که روزهای خوب و شیرینی رو سپری میکنید انشاا.... به وقتش دردونه تون رو در آغوش میگیرید صحیح و سلامت...آمین🌹🌷 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام عزیزم آتریسا جون اول سلامتی خودت مهمه  بنظر من  حتما اگه با خوردن مکمل مشکل نداری ش ...

سلام عزیزم دوست خوبم ممنون از راهنمایی تون عزیزم...بله همینطوره واقعااا بخاطره همین سلامتی از بچه گذشتم اما الان هم بچه دار شدن و هم سلامتیم رو باید همزمان در نظر بگیرم و خیلی سخت شده واسم دیگه رمقی نمونده فقط در جهت موج پیش میرم همین.حتما داروها رو شروع میکنم 40 روز کلا زمان دارم تا پانکچر امیدوارم موثر باشه بهترینها رو واستون آرزو دارم از خداوند🌷🌹 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..