2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم یعنی لیگامانی که بین رحم و استخوان خاجی (انتهای ستون مهره ها بالا تر از دنبالچه)متصل می کنه ی ...

خييييلي ممنونم از پاسختون، انشالله به زوووودي باردار بشي دلت شاد شه،،، اونجا ممكنه به خاطر ضربه به زير شكم اسيب ببينه يا اون پشته و دم دست نيست؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزي جون همسر شما پزشك هستن درسته؟  ميشه ازشون سوال كني توي سونوي سه بعدي رحم -١يوتروساكرال ليگ ...

چشم عزیزم میپرسم امشب شیفته نمیاد خونه ولی براش پیام فرستادم   جمله کاملش همین بود؟

خييييلي ممنونم از پاسختون، انشالله به زوووودي باردار بشي دلت شاد شه،،، اونجا ممكنه به خاطر ضربه به ز ...

فکر نکنم به این راحتی ضربه ببینه.ولی واقعا دقیق یادم نمیاد!اما برای آندومتریوز جای نسبتا شایعی هست.که معمولا به صورت ضخیم شدگی و دانه دار شدن مشخص میشه

فکر نکنم به این راحتی ضربه ببینه.ولی واقعا دقیق یادم نمیاد!اما برای آندومتریوز جای نسبتا شایعی هست.ک ...

واي يعني شايع هست؟؟ خيلي ميترسيدم احساس ميكردم عجيب غريبه و شايع نيس، اگه عمل شه زبونم لال اسيب نبينه؟؟

اون قسمتي كه پا به زير شكم وصل ميشه گاهي درد ميگيره،، از همونه؟؟

...
چشم عزیزم میپرسم امشب شیفته نمیاد خونه ولی براش پیام فرستادم   جمله کاملش همین بود؟

ممنون خيلي محبت كردي، بله همين بود دقيقا، ميخوام ببينم خداي ناكرده با ضربه ممكنه اسيب ببينه؟ يا اصلا دم دست نيست و اون پشت مشتا توي عمق كمره؟؟

...
واي يعني شايع هست؟؟ خيلي ميترسيدم احساس ميكردم عجيب غريبه و شايع نيس، اگه عمل شه زبونم لال ...

آنپومتریوزش نسبتا شایع هستا نه ضربه بهش.

فکر نکنم جراحیش خیلی سخت باشه عزیزم.ولی الان مشکل شما چیه؟توی عکسی یا سونویی گزارشی دیدین؟

فقط اینکه واسه پانکچر دکتر گفتش که باید ال دی بخورم اینماه و ماه بعد روز دوم ویزیت شم واسه گرفتن دار ...

سلام آتريسا جون ، خوبي عزيزم ؟ خدا ميدونه كه هميشه به فكرتم عزيزم . خانمي واقعا من اصلا نميتونم خودم رو جاي شما بگذارم ولي به عنوان كسي كه يك بار ٩ ماه كامل دوران بارداري رو طي كرده و ميوه اون بارداري رو هم در آغوش گرفته بهت ميگم كه بغل گرفتن ميوه عشقتون ان شا الله اصلا اصلا لذتش برابري نميكنه با ٩ ماه دوران بارداري يعني منظورم اينه كه مطمئن باش كه فرزندت رو كه از وجود خودت و همسرت هست وقتي در آغوش بگيري اصلا ديگه حتي يك لحظه هم فكر نميكني كه خودت اون رو به دنيا آوردي يا شخص ديگه اي ، پس به نظر من سلامتي خودت خيلي خيلي مهمتره و با توجه به اينكه ٥ انتقال منفي هم داشتي من خودم به شخصه اگر جاي شما بودم حتما اين بار رحم جايگزين رو انتخاب ميكردم .

و ديگه اينكه من شخص خاصي رو كه براي اين كار نميشناسم ولي دكتري كه من توي بارداري قبلي تا اواسط بارداري باهاش بودم و خودش فوق تخصص آي وي اف هست توي زمينه رحم جايگزين خيلي فعاليت داره ولي تهران نيست كرج هست اگر خواستي ميتونم شماره اش رو برات بفرستم .

آنپومتریوزش نسبتا شایه هستا نه ضربه بهش. فکر نکنم جراحیش خیلی سخت باشه عزیزم.ولی الان مشکل شم چیه؟ت ...

اگر خدایی نکرده آندومتریوز باشه و  دردش معمولا در زمان پریود و یه خرده قبل و بعدش هست

آنپومتریوزش نسبتا شایه هستا نه ضربه بهش. فکر نکنم جراحیش خیلی سخت باشه عزیزم.ولی الان مشکل شم چیه؟ت ...

بله، راستش يه بار بارداري طبيعي داشتم كه در دوماهگي سقط شد بعد از دوسال مجبور ب ميكرو شدم كه انتقالم منفي شد و مهمتر از اون كيفيت تخمك بود كه به گفته ي جنين شناس ضعيف بود ٢٣ فوليكول در يك پانكچر همه ضعيف و نتيجه ١٢ جنين همه گريد سي،، راستش تحقيق كردم كه چي ميتونه رو كيفيت تخمك اثر بزاره كه ديدم اندومتريوز، رفتم معاينه اونم فرستاد سونو مخصوص كه كفت به صورت خيلي خفيف ضخيم شدگي يوتروساكرال ليگامان چپ،، تازه من سمت چپ اخيرا گاهي دردهايي مثل درد تخمك گذاري دارم امّا سونو رفتم ديدم تخمك اصلا سمت راسته نه چپ، ولي چپم درد تخمك گذاري دارم كه ديگه فك ميكنم درد به تخمك گذاري ربطي نداره،،، حالا بعدش هم يادم افتاد كه زير دلم سمت چپ يه سال پيش يه ضربه خورده بود پام ليز خورد زمين خورم و چيزي رفت زير دلم جريانش مفصله، ن كه همون طرف بود ترسيدم كه نكنه زبونم لال اون ضخيم شدگي از اندومتريوز نباشه و از اون ضربه باشه خداي ناكرده،، كه شما ميگي دم دست نيست و نميتونه از ضربه باشه

...
سلام دوستان،شب همگی بخیر،شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها رو به همتون تسلیت میگم،انشا الله خود خانم ...

سلام فاطمه جون ، خوبي عزيزم ؟ دختر گلت خوبه ؟ من هم قبل از انتقال جنين چند باري چله حديث كسا داشتم ، واقعا چله حديث كسا و همينطور دعاي مشلول و ذكر بسم الله الرحمن الرحيم به نظر من كه خيلي حاجت ميده ، ان شا الله كه به حق خانم فاطمه زهرا همه دوستان اينجا خيلي خيلي زود مامان بشن و گره از مشكلات همه ما باز بشه .

اگر خدایی نکرده آندومتریوز باشه و  دردش معمولا در زمان پریود و یه خرده قبل و بعدش هست

اندومتريوز بهتر از آسيب ضربه س، دردش از تخمك گذاري شروع ميشه تا پريود برطرف ميشه،،، اونم دردش مداوم نيست، وقتي ك جيش دارم و مثانه م پُره يا احساس پُر بودن روده دارم خيلي ببخشيد اونوقت بهش فشار مياد درد ميكنه

...