2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
ياس بانوجون چه مدت مداومت داشتي تو خوردن اينوفوليك و بقيه چيزايي كه ميگي؟؟  ٢)اينوفوليك روزي دو ...

یه ماه خوردم ولی میگم شاید همون باعث رشد فولی و آزاد شدنش بود، اخه فقط یه فولی 10 داشتم بالاخره بزرگ شده و آزاد شده دیگه😀، اونم اسمش سیدراله، توش آهن و ویتامین ث و ب12 داشت، البته خب قبل شروع اینا فمیبیون میخوردم که اونم توش کلی ویتامین بود، دیگه کلا سرما نمیخوردم😂، اون تموم شد رفتم اینا رو شروع کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ماه خوردم ولی میگم شاید همون باعث رشد فولی و آزاد شدنش بود، اخه فقط یه فولی 10 داشتم بالاخره بزرگ ...

باور میکنی اسم دارو رو سید😂😂😂😂😂😂روح اله خوندمکلی تعجب کردم😅😅😅😅😅سید پر ویتامین😂😂😂اینم بمناسبت دهه ی پر فروغ فجر😂😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستان. منم انتقال داشتم که متاسانه منفی شد. بار پنجم بوده.دکترم دکتر نصر بود تو گاندی.

البته 4 بار اول رو ساری انجام دادم. اصلا ناامید نیستم. می دونم که بالاخره مامان میشم. اینجا رو دوست دارم و ازتون انرژی مثبت می گیرم. 

بچه ها من سه بسته شياف پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم دارم كسى نياز داره؟؟؟حتما هم واژينال بايد استفاده ...

هانا جون جنسیت نی نی جون مشخص شده؟ 😍من انقدر رشد مو های دست و پام کم شده همه میگن نی نی دخمله

بچه ها من سه بسته شياف پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم دارم كسى نياز داره؟؟؟حتما هم واژينال بايد استفاده ...

عزیزم مگه داری میای ایران؟؟

سیکلوژست منظورته..؟؟ من یه بسته دارم ۴۰۰ ولی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان. منم انتقال داشتم که متاسانه منفی شد. بار پنجم بوده.دکترم دکتر نصر بود تو گاندی.   ...

انشاله خدا جواب مثبت اندیشی و امیدت رو بزودی میده عزیزم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انعقادیا و چند تا از ایمنیا رو آره مشکل نداشت😔

گلم ناامید نباش ..یکم استراحت کن و یه دکتر خوب و باحوصله پیدا کن ،پیگیری کن ببین چرا اینطور میشه..تو حتما مادر میشی به زودی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
هانا جون جنسیت نی نی جون مشخص شده؟ 😍من انقدر رشد مو های دست و پام کم شده همه میگن نی نی دخمله

چه چیزای عجیبی میگن برای جنسیت...

یاس حالت تهوعت خوب شد.. ؟؟

راستی برا قلب رفتی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد . 

چه جالب واقعا اينطوري هست ؟ چون براي من هم سر دخترم اينطوري شده بود ولي الان فرق خاصي نكرده يعني نه زياد شده و نه كم . 😍😍😍

عزیزم مگه داری میای ایران؟؟  سیکلوژست منظورته..؟؟ من یه بسته دارم ۴۰۰ ولی.

چه جالب سوال منم همین بود🤔😁

ساراجون ذخيره سه و نُه، يعني چهار مثلا، تو ابن سينا معنيش چيه؟ يعني داره كاهش پيدا ميكنه؟؟

نه عزیزم عالیه خداروشکر..محیا جون تقویتی هاتو مرتب بخور و استرسو بریز دور.همه چی درست میشه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد .  چه جالب واقعا اينطوري هست ؟ چون براي من هم سر دخ ...

خوبی عزیزم....

خیلی اسم سبحان رو دوست دارم....ایشاله اسم گل پسرت سبحان باشه😁😊یعنی فضولتر از من کسی نی😂