2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام دوست های گلم خوبید؟من دو روز پیش لاپرا شدم کیست اندومتریوز لگنی داشتم با کوتر تخمدان تو یکی از ...

سلام عزیزم.حالت خوبه؟همون یزد رفتی لاپرا شدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بله از دوستان استفاده کردن ولی سر خود نباید مصرف بشه اگه دکترت تجویز کرده حتما بخور.....

اخه دكتر نه ازمايش گرفته نه چيزي  

به همه كه ذخيرشون پايينه، تجويز ميكنه

بگيرمش؟ خيلي گرونه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست های گلم خوبید؟من دو روز پیش لاپرا شدم کیست اندومتریوز لگنی داشتم با کوتر تخمدان تو یکی از ...

عزیزم من که بعد لاپرا یه پریود فکر کنم با تاخیر داشتم.....

من اواخر مهر ۹۴ لاپرا کردم میتونی پستهای اون دوران رو بخونی الان حافظم یاری نمیکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.حالت خوبه؟همون یزد رفتی لاپرا شدی؟

آره عزیزم یزد رفتم افلاطونیان عمل کرد.بهترم فقط قفسه سینه و کتفم خیلی درد میکنه.فقط نگران این هستم که چرا سمت چپ رو کوتر نکردن؟؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
وای درناز ایشالله خدا دلتو شاد کنه....بعد این همه مدت واقعاااا خندیدم😂😂 ایشالله که برای نی نی لباس ...

ای جان 

عزیزم 

از این خاطرات زیاد دارم 

مثلا رفته بودم اولین بار مطب دکتر تهرانی از ساعت ۴ اونجا بودیم ۹ رفتیم داخل سری سری آدمهای مختلف کنار من مینشستن ورود آقایونم ممنوع بود تا شب با شیش هفت نفر حرف زدم بصورت متناوب 

یه خانم بود یه کمی هم داش مشتی بود

گفت چتتتته تو 🤪

گفتم ذخیره ام کمه 😔

گفت خیالی نیست از تخمدانت میکشن همچین بیرون 

گفتم مشکل شما چیه ؟

گفت ما سر جمع ۱۵ سال با شوهرم دوست و نامزد و اینا بودم هیچوقت حامله نشدم ازدواج کردیم ننه اش اینا مصبمو درآوردن دیگه نمیدونستن پسر خودشون نمیجنبه چیزش 

گفتم چییییییززززششش ؟

گفت بابا این کوفتی اسپرمش 🤣😂😁

یه خانم دیگم داشتم تعریف میکردم گفتم ابن سینا گفته اهدایی منم کلی گریه کردم و چند روز ناراحت بودم 

اونم مثلا اومد دلداری بده گفت حق داشتی حق داشتی من اگه شبیه شما بودم بچه از خودم نمیشد خودمو میکشتم😳😳😳😳 🤣😂😁

اخه دكتر نه ازمايش گرفته نه چيزي     به همه كه ذخيرشون پايينه، تجويز ميكنه بگيرمش؟ خيلي ...

والا فکر کنم یه آز دئها هست اون اگه مشکل داشته باشه تجویز میشه دقیق نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من که بعد لاپرا یه پریود فکر کنم با تاخیر داشتم..... من اواخر مهر ۹۴ لاپرا کردم میتونی پستهای ...

سلام آنا جون خوبی.باشه باید پیدا کنم دکتر بهم گفت از سوم پری دارو هات رو شروع کن این ماه که گذشت فک کنم منظورش ماه دیگه باشه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
نگارجان میدونید هزینه ویزیت اولیه وسونو توکلینیک ابن سینا حدودا چقدرمیشه؟

عزيزم من براي بار اول هست كه وقت گرفتم

هنوز اطلاعي ندارم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
آره عزیزم یزد رفتم افلاطونیان عمل کرد.بهترم فقط قفسه سینه و کتفم خیلی درد میکنه.فقط نگران این هستم ک ...

عزیزم یادمه چند مدت پیش یکی از زوستان برا درد کتف یه راهکار داد میخوایی امتخان کن شاید جواب بده.....

گفت میسه آب گرم بالای دیفراگم گذاشتم دردم سریع خوب شد.....

من که بعد لاپرا تا چند روز نشسته خوابیدم برا درد کتفم.....

عزیزم فکر کنم انعقادی بودن.....

❎❎

آنا جونم 

امروز من تخمک کشی داشتم 

بهم کپسول واژینال دادن پروژسترون   (اندومترین)  نمیدونم تلفظش درسته یانه 😁

گفته روزی دوتا تا روز انتقال 

ولی دوبسته داده خیلی زیادِ 

یعنی بعد انتقالم باید مصرف بشه؟خطر نداره واژینال اخه روش نوشته واژینال 

بعد اون اپلیکاتور رو تا چند سانت باید داخل کنیم 😬😬

خانما شما هم اگه تجربه دارین جواب بدین لطفا 🌹🌹🌹

بعد این دردا و گرفتگی پهلو شکمم کی درست میشه 

میشه مسکن خورد ؟چه مسکنی؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تازه از بیمارستان اومدم هیسترو شدم ی دیواره داشتم قبلا پارسالم اون دیوارهه بودش الانم بودش گفتش ک دیوارهه خیلی خشک بودش و کندم از اون رحم و مایع هم ک تو رحمم بودش کشید و بردیمش پاتولوژی .خدا ک دیگه ضخامتم بره بالا . تا دو ماه بهم استروژن و پروژسترون دادش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تازه از بیمارستان اومدم هیسترو شدم ی دیواره داشتم قبلا پارسالم اون دیوارهه بودش الانم بودش گفتش ک دی ...

ان شاالله كه خيره عزيزم

پيش به سوي روزهاي خوب 

عزیزم یادمه چند مدت پیش یکی از زوستان برا درد کتف یه راهکار داد میخوایی امتخان کن شاید جواب بده..... ...

آنا جون راستش رو بخوای دردش زیاد برام مهم نیست فقط ترس افتاده به جونم میگم یعنی احتمالش هست که بعد لاپرا طبیعی باردار بشم دکتر واسه 3ماه دارو نوشت گفت اگه تا 3ماه نشد بیا واسهivfخیلی نگرانم

ای جان  عزیزم  از این خاطرات زیاد دارم  مثلا رفته بودم اولین بار مطب دکتر تهرانی ا ...

وای چه سوژه هایی باهات برخورد داشتن.....

اون دومیه آخرش بوده ها!!!!!

یعنی چی خودمو میکشتم؟؟؟

مثلا دلداریت داده یا حکم مرگتو دور از جونت صادر کرده؟