2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

دوستان میشه قبل از پانکچر موها رو رنگ کرد؟  ۳ روزه گونال میزنم. تازه یادم افتاد موهامم خیلی سفید داره. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آره گلم بیدارم ممنون 

عزیزم اگه اونجاپرونده نداری نمیشه جای ایشون بری،چون وقتی بری میگن دوباره ازدستگاه نوبت بگیر وتوی دستگاه باید شماره پروندتو بزنی تابهت نوبت بده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز لک دیدم قرص ال دیمم شنبه تموم شده حالت فردا میخوام زنگ بزنم همون فردا نوبت میده بهم ...

عزیزم کلا تو شیکل باشی وقت دهیش باهات هماهنگه ولی اینکه هنوز پریودت شروع نشده رو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باردار شدی عزیزم؟ آزمایش داده شوهرت تغییر کرده؟ 

نه هنوز باید میکرو کنم یه ذره بهتر شد تعد اش از چهار اومد سی 

تحرک تقریبا همونه

مورفو از صفر به نیم

حالا نمیدونم به خاطر عمل بود یا تغذیه 

آره شکر خدا یه بسته دارم  تصمیم داشتم اول تو رویان پیش دکتر اشرفی برم اگه برام آزمایش ایمنی ان ...

فکر خیلی خوبی کردی ،خدا روشکر جنین داری انشالله مامان دوقلو سالم وصالح میشی

یعنی ببخشیدا انگشتتو با روغن زیتون چرب کن ماساژ بده....

فهمیدم ممنون بابت جوابتون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم اگه اونجاپرونده نداری نمیشه جای ایشون بری،چون وقتی بری میگن دوباره ازدستگاه نوبت بگیر وتوی دست ...

ممنونم عزیزم خودمم همین احتمالو میدادم😘😘😘

خداجونم شکرت       
سرد و تر  ریز نقشی؟ اگر مچ دست و پا ظریفِ احتمال زیاد سرد مزاجی و اگر سرما هم اذیتت کنه و با ...

ممنون عزیزدلم.اره دقیقا همین مشخصه هارو دارم.چشم از امروز شروع کردم سفت و سخت.بازم ممنونم از لطفت😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزیزم خودمم همین احتمالو میدادم😘😘😘

عزيزم باهاش صحبت كردم فردا ده  ده و نيم وقت داره، خواستي بري پيام بزار اينجا تا من زنگ بزنم ابن سينا اونو كنسل كنم بگم ب جاش دوستم خواهد اومد

...

سلام به دوستاي مهربونم چقدددد دلم واستون تنگ شده و چقددد تو فكرتون بودم و چقدددد دلم ميخواد تيكر ببينم و بشنوم دوستام باردار شدن و باردارا به سلامتي فارغ... اصلا فرصت نميشد بيام چون همونجوري كه قبلا گفتم دخترم كوليك و رفلاكس داشن و واسه خوابش خيلي اذيت بوديم و من روز و شب بيدار بودم... خدارو شكر دارو مصرف كرد و كوليكش كه خيلي خيلي زود خوب شد و ديگه گزينه دلدرد و دلپيچه از مشكلاتش حل شد به لطف خدا و رفلاكسش هم خييييلي بهتره به لطف خدا و تشخيص دكتر خوب و خوردن داروي مناسب... 

ان شاءالله كه اين مدت مامان زياد داشتيم اينجا، شبي نيست كه توي هررر شرايطي كه بودم از ته دلم دوستاي منتظرمو دعا نكرده باشم، الهي كه انتظارتون خيلي خيلي زود جاشو به خوشي بده و پاداش صبرتونو خدا به بهتررررين شكلش بده، الهي كه هر روز اينجا خوش خبري باشه و باردارامون به سلامتي زايمان كنن

عزیزم کلا تو شیکل باشی وقت دهیش باهات هماهنگه ولی اینکه هنوز پریودت شروع نشده رو نمیدونم.....

آنا جانمممم سلاااامممم و عرررررض ارادت عزيز مهربون... خدا قوتت بده الهي كه با وجود مشغله و بچه داري بازم هستي كنار دوستان و چراغ اين خونه رو روشن نگه داشتي... ان شاءالله كه زندگيت پررر از معجزه هاي خوشگل و شيرين و دوست داشتني باشه به پاس قلب مهربونت و خانواده ٤ نفرتون هميشه شاد و موفق و سلامت دور هم باشين، تو لحظه هاي سختم دعاگوت بودم تو لحظه هاي شادم قلباً ازت ممنونم و بهترينهارو از خدا واست ميخوام چون شاديمو مديون همين خونه ام كه راه درمان و تصميم گيري رو واسم هموار كرد و تو اون راه خدا خواست و لطفش شامل حالم شد. پاينده باشي عزيزم

نميدونم لاله جون مياد اينجا يا نه ، اگه اينجارو ميخونه كه خيلي تو فكرش بودم هميشه ، ان شاءالله كه همه چيز خوب و خوشه واسشون و گل پسرش هم عالي و سرحاله... لاله جون صبور و مهربون كه به كلي از سوالهام جواب داد و از نگراني درم اورد.