2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
ارزو جان چطوری عزیزم ؛در چه حالی؟ دلت آروم تر شد؟

سلام عزيزم

خوب كه نه

اصلا 

بدترين روزهاي زندگيمو سپري ميكنم

اينقد هم بي لياقت بودم كه نتونستم روح بابام هم شاد كنم

انتقالمم منفي شد چند روز پيش

ولي انتقال منفي در مقابل غم بزرگ من هيچي نبود

فقط ناراحت شدم كه نتونستم كسي رو شاد كنم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم، من متوجه نشدم دکترم گف نزدیکی داشته باشم یا نه! دل دردم خوب شده مشکلی ندارم، میگم اگه ...

یکی به خاطر بزرگ بودن تخمداناست یکی به خاطر برگشت عوارض هایپری بعد بارداریه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پودر پیدرولاکس مصرف کردی؟اگه نه از داروخانه بگیر خیلی خوبه،اول اون میزانی که گفته رو مصرف کن اگه کم ...

اتفاقا الان بابام واسم خرید اورد گفت خیلی خوبه حتما فرداصبح میخورم ، بنظرت روده هام عادت نمیکنه تنبل شه😁

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانوما یه سوال اورژانسی  من تو هفته شانزده هستم سرکلاژم شدم اما خیلی خیلی احساس پریودی میکنم اح ...

عزیزم به دکترت بگو نیاز باشه پروژسترون اضافه میکنه یا ایزوکسوپارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا الان بابام واسم خرید اورد گفت خیلی خوبه حتما فرداصبح میخورم ، بنظرت روده هام عادت نمیکنه تنبل ...

نه بابا عادت نمیکنه اتفاقا روده هات باید کار کنه تا تنبل نشه،ما اینو به خواهرزادم میدادیم میخورد وقتی کوچیک بود چون شکمش به سختی کار میکرد یعنی هممون گریمون میگرفت انقدر وحشتناک بود ولی خداروشکر الان هشت سالشه خوب شده کامل و چند سالم هست دیگه  نمیخوره،تو هم بخور مطمئن باش خوب میشی

عزیزم به دکترت بگو نیاز باشه پروژسترون اضافه میکنه یا ایزوکسوپارین.....

انا جان

امكان داره بعد انتقال كيست ايجاد شه؟

انتقال روز ١٨ سيكل بوده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
یکی به خاطر بزرگ بودن تخمداناست یکی به خاطر برگشت عوارض هایپری بعد بارداریه....

وای ممنون، من اون چند روز انقد درد کشیدم که یادآوریشم روحیه مو خراب میکنه چه برسه به برگشتش🤕 پس همون جلوگیری داشته باشم خیالم راحتتره😘

الحمدالله❤
آنا جون من به بعضی داروها حساسیت دارم دوتا متخصص ایمنی رفتم میگن  قبل تزریق تماس بگیری با دکترت ...

عزیزم من اولیو آبان زدم چون ترجیح میدادم دسترسی به دکترم باشه احیانا حساسیت داشتم بتونه مداخله کنه.....

وقتی دیدم مشکلی نداشتم مابقیو الغدیر زدم.....

نه بابا عادت نمیکنه اتفاقا روده هات باید کار کنه تا تنبل نشه،ما اینو به خواهرزادم میدادیم میخورد وقت ...

ممنون گلم حتما استفاده میکنم خداروشکر امشب برام تهیه کردن چون اصلا دیگه الو و روغن زیتون و...بهم جواب نمیدن، من خودم مستعد یبوست بودم ولی یکماهه شاید دو سه مرتبه روده هام کار کردن  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان من بعداز پانکچرم و البته قبل از اون زمانی که دارو مصرف میکردم دچار یبوست شدید شدم البته ...

عزیزماز عوارض هایپریته فکر کنم زمان بگذره بهتر میشی انشالله.....

عزیزماز عوارض هایپریته فکر کنم زمان بگذره بهتر میشی انشالله.....

اره آنا جون هرچی هست از زمان پانکچر اینطور شدم البته خودمم مستعد یبوست بودم قبلش 

سلام عزيزم خوب كه نه اصلا  بدترين روزهاي زندگيمو سپري ميكنم اينقد هم بي لياقت بودم كه نتونس ...

عزیزم مطمئن باش بابات روحش شاده چون اون دلش آگاه شده که قراره مامان بشی....

برا اونا زمان مثل اونی که برا ماست، معنی نداره. چون اونا دیگه خبردارن چی به چیه.....

به زودی میاد خبر خوشگله رو پیش پیش بهت میده شک نکن.....

انا جان امكان داره بعد انتقال كيست ايجاد شه؟ انتقال روز ١٨ سيكل بوده

والا نمیدونم....

به نظر میاد مانعی برا تشکیلش نباشه ولی من مطمئن نیستم.....

بچه ها من قبلنم گفتم نمیدونم یادتونه یا نه ولی دفاع پایان نامم مونده تاریخ دقیقشم هنوز مشخص نیست یعنی به استادم بستگی داره ولی خب اگه یه وقت پانکچر کنمو هایپر نشم میتونم بگم فریز کنن؟گوش میدن به حرفم؟دکترم ط رازیه،البته در صورتی که پایان نامه و انتقالم صاف بیوفتن رو هم😅ال دیم تازه تموم شده این سری پریود شم باید برم داروهای سیکلو بگیرم نمیدونم چرا انقدر سرخوشانه این دوتا کارم همزمان شد🙈😆