2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
بچه ها چرا پهلو درد من خوب نمیشه بصورت متناوب و ممتد از صب درد میکنه اخه این طبیعی نیس که

عزیزم + شده بودی دیگه درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و تبریک ب دوستایی ک مثبت شدن من دکتر بهم گفته قرص استروژن روزی دو تا بخورم ایا دوتا را باید همز ...

فکر کنم هم همزمان میتونی هم جدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عشقم یکی دگ خریدم فردا صبح هم بزارم😁😁 اما رو جعبش نوشته بود بعد پنج دقیقه جواب نامعتبر ه ...

بخاد منفی باشه شک نکن دوتا خط نمیفته

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من هنوز لک بینی دارم از سقط ی قلم چیکار باید بکنم واقعا کلافه شدم ۴ روز شد 😭😭😭😭😭😭😭

گلم مگه شما باردار نیستی؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم مگه شما باردار نیستی؟؟ 

باردارم عزیزم 

دوتا ساک داشتم یکی کوچیک یکی بزرگ 

کوچیکه دفع شد با خون ریزی هفته پیش😭

اصلا ناراحت سقط نیسم ناراحت این لک بینی ک الان ۴ روز دارم هسم خیلی

امروز آزمایشگاهها باز نیستن؟؟؟؟

آزمایش دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
باردارم عزیزم  دوتا ساک داشتم یکی کوچیک یکی بزرگ  کوچیکه دفع شد با خون ریزی هفته پیش😭 ...

عزیزم منم تجربه مشابه داشتم نگران نباش ممکنه لکه بینی یه مدت ادامه داشته باشه ولی تا وقتی خون تازه نیست نگران کننده نیست

خدایا شکرت
عزیزم منم تجربه مشابه داشتم نگران نباش ممکنه لکه بینی یه مدت ادامه داشته باشه ولی تا وقتی خون تازه ن ...

وای واقعا؟ن خون تازه نی 

خون سیاه انگار خشک شده باشه اونجوری 

خیلیم اون لک های سیاه کم شده ولی لک قهوه ای هس

چقد برا شما طول کشید؟یادتون نی؟

وااای خدا ..این دیگه کی بوده! دردی نبوده ک نذاره رو تو    

بخدا زد نابودم کرد.گفت‌خونرسانی از ناف به پایینت نمیشه!گفت روده ی کوچیکت تاب برداشته.اعضای بدنت داره سست میشه و از‌ کار می افته.قلبت فلانه‌.کلیه هات مشکل داره.مثانه ت مشکل داره.عفونت ادراری داری.عفونت واژن داری.رحمت کیست داره.شدیدا سرده.چشمات ضعیفن.استرس داری.اعصاب نداری😂منفی نگر هستی.گفتم ببخشید رحمم سرده؟گفت اره اصلا ممکنه نازا باشی😐😐😐😐بعد گفتم ببخشید من یه بار باردار شدما.گفت خب پس حتما اگرم باردار بشی تو هفته های بالا سقط میکنی.خلاصه خیلی خیلی خیلی حرف زد

باور کن داشتم می افتادم همونجا.حالا همه ی این چرت و پرتا رو هم از عکس چشمام میگفتا.خیلی چیزاشو که خودم میدونستم غلطه.درواقع من فقط میخواستم بدونم طبعم سرده یا نه.رحمم سرده یا نه.گفت باید سیاهدونه و عسل بخوری.عرق سکنجبین بخوری.فلان بخوری.گفتم عمرا.ولی خب تلاشمو میکنم با روغن و‌ ماساژ و رعایت غذایی طبع و رحممو گرم کنم.ولی بخدا خیلی خیلی بد حرف زد

داشتم خودمو میباختم

بعد بابام و مامانمم باهام‌اومده بودن.یهو نگاشون کردم بابام یه اشاره کرد گفت جدی نگیر داره مزخرف‌میگه😂😂😂

دیگه خلاصه زد درب و داغونم کرد.نرین طب سنتی اقا😂😂😂گفت صبح بیا پیش خانمم که تاب رودتو برطرف کنه.گفتم باشه بشین که‌میام😂😂😂

@tiiiiiiitiiiiiii    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وقتی سونوگرافی میگه کیست نداری، چه اصراری داره که داری😂😂

گفتم سونو دستگاهش خیلی‌پیشرفته بودا.حالا اگه‌فقط اینجا سونو شده بودم شاید میگفتم اشتباه شده.ولی من مرکز ناباروری هم رفتم گفت اوضاع رحمت خیلی هم خوبه.گفتم من کیست و عفونت نداشتم اخرین بار که سونو شدم

گفت‌حتما دکتر نتونسته تشخیص بده.گفتم باشه تو راست میگی

مامانم گفت بخدا هرچی زن اونروز اومده بودن به همشون گفته روده ت تاب داره و عفونت و کیست سینه و فلان داری😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به حرفاش توجه نکن! همین که طبعتو فهمیدی خوبه بعضی از این دکترای طب سنتی برای اینکه بگن کارشون خیلی ...

اره جالب اینجاس انقد حرفای پیچیده میزد که تو پیش خودت فکرکنی طرف خیلی حالیشه و مطالعش بالاس.یعنی‌همش اصطلاحات زیستی و سخت میگفت😂من‌حس میکردم سر کلاس زیست نشستم مثلا.هیچی هم نمیفهمیدم😂😂😂بعد اخرش گفتم هیچی دیگه پس هرچی درد و مرضه من دارم

گفت نه خوب‌میشی با دارو و رعایت

گفتم ولم کن بابا😂

بچه ها ولی نمیدونم از حرفش استرس گرفتم و تلقین میکنم یا واقعا دلدرد دارم.میگم‌نکنه کیست و عفونت دارم واقعا😐😐😐😐لعنت