2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچا ها به من ۳ تا امپول پروژسترون داده در جریان بودید که صخامتم ۱۴ بود گ۴ت بزن پریود شدی بیا ...

طبق تجویز بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید , من میخوام آی وی اف کنم الان تو مرحله آمپول زدنها هستم , یه سوال داشتم که من الان میتون ...

عزیزم فقط پیاده روی سبک....

کار سنگین و ورزش و دولا راست شدن ممنوع....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان ، دوستانی که انتقال منفی داشتین ،شما هم پریود دومتون بعد انتقال عقب افتاد ؟

سر انتقال اولم كه پروژسترون داشتم ١ هفته عقب افتاد بعد از اينكه پروژسترون رو قطع كردم

اما امتقال دومم چون نچرال بود و هيچ پروژسترونى نداشتم سروقتش شدم

کلا ثمین جان باید از روز پانکچر حساب کنیم یا از روز انتقال ؟ و چند روز ؟

کلا بی بی نزن عزیزم....

انشاءالله جواب آزت + شده.....

سلام بچه ها ما جواب dfi شوهرمو گرفتیم خیلی افتضاح بود😥😟 اگه خیلی بالا باشه چی میشه؟؟؟ ممکن سیکل ...

ببخشید این آزمایش برا چیه و چیرو مشخص میکنه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بله باردارم دوقلو  روز ١٤ ازمايش دادم ١٢٠٠ روز ١٦ ٣٧٣٠ منم دو ماه بعد پانكچر رفتم انتقال دفع ...

ببخشید میشه بگین کدوم مرکز انجام دادین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم انشالله خیلی زود نتیجه بگیری.

مرسي عزيز دلم ايشالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منم فقط همين دوتا جنين داشتم اصلا نميدونم دوباره بايد از كجا شروع كنم!!!     پيش كدوم دك ...

الهي عزيزم منفي شدي؟ 

دكترت كي بود كجا ميكرو كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام کسی میدون علت سپتوم تو رحم چی من سال ۹۴ هیسترو کردم با دکتر عارفی نگفت هیسترو داری الان شیراز ه ...

والا من دقیق نمیدونم اما فکر میکردم مادرزادیه....

الهي عزيزم منفي شدي؟  دكترت كي بود كجا ميكرو كردي

بله متاسفانه

من شمالم،  همينجا ميرفتم

يكسال تمام معطل انتقال همين دوتا جنين بودم، اخرش هم هيچ

اينسري مجبورم بيام تهران

اينجا ديگه جاي بهتري نميشناسم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

سلام بچه هاا

نمیدونم منو یادتون هست یا ن؟!

خیلی وقته دیگه اینجا نیومدم.

مامانای جدید مبارکتون باشه

انا جون ب شمام تبریک میگم.

من همونیم که پارسال ای وی اف کردم و منفی شدم

اما ب خواست خدا ماه بعدش خودم طبیعی بار دار شدم

اما متاسفانه توی۱۷هفته بچم سقط شد

الان ۸ماهی از کوتاژ و سقط جنینم میگذره.

بچه ها من شنبه رفتم دکتر روز دهم پریودم بود که هنوز پاک نشدم رفتم ببینم مشکل چیه!که دکتر سونو کرد گفت به فولیکول۱۵ونیم دارم

با یه فولیکول ۲۰

با یدونم کیست در حال کلاپس ب قطر۲۰

که دکتر دوتا امپول HCGداد که همون شب یعنی روز دهم دوتارو یکجا عظلانی بزنم با قرص اکویین١.٢۵ با دوفاستون که از روز۱۳همم بخورم

و گفتامپولارو که زدم روز یکشنبه و دوشنبه نزدیکی کنم

اما من هنوز پاک نشدم این داروهارو هم استفاده میکنم حالا بنظرتو این لک بینی که الان دارم برای همون کیسته؟

یعنی امپول و که زدم تخمکم ازاد نشده که هنوز لک میبینم؟؟؟

راستی یه ژلم موضعی استروژل هم داده که میمالم ب شکمم.

ببخشید طولانی شد 

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین