2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه عزيزم نشدم  من شهريور پانكچر داشتم ٦ تا جنين شد  دوبارم انتقال داشتم منفي شدم ديگه جن ...

عزیزم انشالله خیلی زود نتیجه بگیری.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها محبت میکنین لطفا نظرتونو بگین؟ چوبساز  برجیس طرازی کدوم روند درمانشون کوتاه تر و کار ...

گلم من هرروز میام یه سر به این تاپیک میزنم حتی اگه کارم خیلی زیاد باشه ، یادمه شما از همون روز اول اصرار داشتی که منفی میشه و علایم نداری ، عزیزم نکن با خودت این کارو ، تو باید شرایط رو واسه رشد جنینت فراهم کنی نه اینکه مدام تو ذهنت بگی میدونم حامله نیستم ، منم بارداری قبلیم خیلی علایم داشتم اما ای یو ای دومم انقدر زوم کردم روی علایم و بعد از یک هفته گفتم شک ندارم حامله نیستم و رفتم خیابون و خریدو... ، شما هنوز ازمایش ندادید چطور میتونی به فکر درمان بعدی باشی گل من؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها محبت میکنین لطفا نظرتونو بگین؟ چوبساز  برجیس طرازی کدوم روند درمانشون کوتاه تر و کار ...

حالا که پرسیدی بهت بگم خانومی من تمام ازمایشاتم کامل بود دوم پری رفتم چوبساز همون روز معاینه کرد گفت اگه کیست و،،، نداشته باشی داروهاتو شروع کن ، منم خداروشکر نداشتم همون ماه دارو گرفتم ، منتها دکتر چوبساز سفر خارج کشور زیاد داره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها بعد از انتقال اگه يكي بخواد مجدد پانكچر شه ميتونه دو پري بعد بره شروع كنه؟؟؟؟

دکتر من گفت بلافاصله بعد انتقال ناموفق می شه پانکچر کرد

البته همه بستگی به سونوی روزای اول پریود داره که کیست و پولیپ تشکیل نشده باشه

دوستان من ديروز دندان پزشكى بودم امپول بى حسى زدم قرص اسپرين هم هر روز مى خورم در ضمن حركات بچه ام را حس مى كنم

از ديشب لكه بينى قهو هاى پر رنگ دارم امروز به دكتر زنگ زدم اتاق عمل هست تا ساعت ١

دستيارش هم مى گه جاى نگرانى نيست استراحت كن دارم از نگرانى مى ميرم

كسى بوده اينجورى شده باشه

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه عزيزم نشدم  من شهريور پانكچر داشتم ٦ تا جنين شد  دوبارم انتقال داشتم منفي شدم ديگه جن ...

منم فقط همين دوتا جنين داشتم

اصلا نميدونم دوباره بايد از كجا شروع كنم!!!  

پيش كدوم دكتر؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
وااااا روز چندی ؟ 

روز سيزده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
وامانی طاها شما هم ممکنه محبت کنی در مورد میکرو‌زیفت و اینکه واقعا یا میزان موفقیتش از نظر شما بیشتر ...

سلام عزيزم 

والا من هيچ جاي ديگه براي آي وي اف نرفته بودم اولين جا پيش ايشون بودم 

و اولين بار نتيجه ديدم الحمدالله  

بار دوم منفي شدم و بار سوم الحمدالله مثبت شدم 

روند كارش مثل بقيه ي دكترا هستش 

فقط اكثريت رو اولين بار لاپرا هيسترو ميكنه 

با اينكه كل آزمايشات و سونو عكس خوب باشه  

و اولويتش در ميكرو زيفت هستش ك جنين يك روزه در لوله ها ميزاره بعد از س روز دوباره آي وي اف هم انجام ميده 

ك من نخواستم و فقط زيفت شدم 

من خودم مشكلي نداشتم و مشكل از شوهرم بود ك زير نظر برادر آقاي دكتر بودن

و چون نتيجه ديدم راضيم 

باز سوالي داشتي در خدمتم عزيزم  

حالا که پرسیدی بهت بگم خانومی من تمام ازمایشاتم کامل بود دوم پری رفتم چوبساز همون روز معاینه کرد گفت ...

ممنونم از پاسخت تبسم عزيز🌹💕💕 كجاست دكتر چوبساز؟

وقتي ميره سفر كاراشو كي ادامه ميده؟

...

بچه هايي كه منفي شديد

داروهارو قطع كردين؟

بازم بايد بريم پيش دكترمون؟