2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها لطفااااا من امروز صب پریود شدم ولی خونریزیم خیلی کمه البته بگم ندارم و لکه بینی دارم یعنی ای ...

عزیزم میتونه مربوط باشه...چون خونریزی همونطور که میدونی بخش عمده اش دیواره رحمه که به دلیل باردار نشدن تخریب میشه و میاد بیرون...ولی ممکنه دلیل دیگه هم داشته باشه....عوارض داروها یکی از دلایل خونریزی کمه

بچه ها لطفااااا من امروز صب پریود شدم ولی خونریزیم خیلی کمه البته بگم ندارم و لکه بینی دارم یعنی ای ...

به نظر من ربطی نداره...

من یکی از علت هایی که رفتم از ذخیره تخمدان دادم امسال این بود خونریزی پریودم کم شده بود طوری که یک و نیم روز اونم ببخشید اصلا بیرون نمیومد مثل لکه بینی بود......اما در کنار اینا ضخامت رحم خوب یود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونه مربوط باشه...چون خونریزی همونطور که میدونی بخش عمده اش دیواره رحمه که به دلیل باردار نش ...

استرادیول و پروژسترون خوردم یعنی بخاطر اینام میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به نظر من ربطی نداره... من یکی از علت هایی که رفتم از ذخیره تخمدان دادم امسال این بود خونریزی پریود ...

ذخیرم خوبه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه اصلا خدا خودش واست بخواد والا من دفعه سومه انتقال میدم دفعه اول بلاست انتقال دادم نشد دوم سه روزه ...

الهی عزیزم 💕💕💕💕💕من دلم میخاد بی بی بزارممممم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سیکلم منظم و ۲۸ روزه هستش .خون پریودم خیلییی کمه . با استرادیول هم ضخامتم بالا نمیره

مرسی واسه منم خیلی کمه حالا اینماه همiuiکردم نمیدونم چی میشه.من هروقت قرص جلوگیری بخورم یاپروژسترون خونریزیم خیلی زیادمیشه.اگرن هیچی مصرف نکنم خیلی کمه.

عزیزم خوب بستگی به نوع سیکل داره اما نهایت حدودای ۴۵ روز حالا کمی کمتر یا بیشتر..... شایدم کوتاهر ب ...

سلام . خوبی گلم ؟ امروز پریود شدم صبح شدم ولی خون پریودم خیلی کمه و فقط در حد لکه بینی دارم یعنی ضخامت آندومترم خیلی کمه ک لکه بینی دارم . این ماه دکتر بهم لتروزول و منوپیور داده ک استفاده کنم گفتش شاید از این طریق بالا بره . دیگه فقط همین امید بهم مونده برام دعا کن یعنی از این طریق بالا میره ؟

به نظر من ربطی نداره... من یکی از علت هایی که رفتم از ذخیره تخمدان دادم امسال این بود خونریزی پریود ...

مریم جان شیطونه گولم زده امشب بی بی بزارم ببینم چی میشه؟خیلی هم نگرانم چون ازدیروز کمرم وزیرشکمم دردمیکنه وول میکنه

استرادیول و پروژسترون خوردم یعنی بخاطر اینام میشه ؟

اره عزیزم اینا هم بی تاثیر نیست...منم سر پانکچر که پروژسترون زدم خونریزیم خیلی کم بود...این داروها حالت مصنوعی میدن به بدن دیگه...پریود بعدیت مطمئنم که بهتر میشی

مرسی واسه منم خیلی کمه حالا اینماه همiuiکردم نمیدونم چی میشه.من هروقت قرص جلوگیری بخورم یاپروژسترون ...

ضخامتتون چن بودش ک آی یو آی انجام دادین ؟

اره عزیزم اینا هم بی تاثیر نیست...منم سر پانکچر که پروژسترون زدم خونریزیم خیلی کم بود...این داروها ح ...

خدا نکنه پریود بعدیم بشم . برام دعا کن . اون ماه با وجود اون همه استرادیول بازم ضخامتم بالا نرفت و سیکلم کنسل شد . این ماه دکتر بهم لتروزول و منوپیور داده گفته شاید همزمان با تحریک تخمک ضخامتم بالا بره

۷٫۵بود.ولی آبان فولیهام خیلی خوب بود با۴تاآمپول۷تافولی داشتم ولی ضخامتم روز۱۲سیکلم۵بود

ماههایی ک آمپول و قرصای تحریک نداشتین ضخامتتون چن بودش ؟