2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خوب پس حله  ولی خوب اخه چرا نمیشه گاهی  کاشکی یه روشی هم ابداع میشد قشنگ جنینو میکاشتن ت ...

خواهر خداروشکر ما توی زمانی هستیم که همین ای وی اف وجود داره...فکر کن اگر فقط چند دهه دیرتر میخواستیم مامان بشیم و نمیشد تا الان چه بلاهایی سرمون میاوردن...از جادو بگیر تا روش های خونگی و هزارتا مصیبت دیگه...من که خیلی خوشحالم دوره ایی زندگی میکنم که حداقل علم اینقدر پیشرفت کرده که معجزه میکنه...نی نی شیطونتم مثله یه گل ناز کاشته شده توی دلت...نگرانش نباش اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امروز سونو شدم و دوتا ساک بود با اینکه خیلی منتظر بودم ولی نمیدونم چ حسی دارم خیلی خوشحال نشدم و غمگین شدم شاید دلهره از آینده اصن نمیدونم چمه شاید از عوارض بارداری واسم دعاکنید واستون دعا میکنم😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام دوستان

نیاز به راهنمایی دارم

من امروز باید ۷ هفته باشم(هفته قبل گفتم که بعد از سنو وقتی برگشتم خانه. یک لخته بزرگ دفع کردم)

ولی سنو امروز ۴ هفته نشان داد.

به نظرتون داروهام را ادامه بدم؟؟ ممکنه جنین رشد کنه؟؟

خدا اگه بخاد ب اونجا نميكشه انشالله شماو همسر چند سالتونه؟و اينكه داروهام فرتيل ايد و ويتامين د ...

عزیزم مبارکه به سلامت گلهات روبغل بگیری

میشه لطفا بگید فرتیل اید روزی چندتا می خوردید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم مبارکه به سلامت گلهات روبغل بگیری میشه لطفا بگید فرتیل اید روزی چندتا می خوردید؟

روزي يدونه بعد ناهار وقتيم مثبت شدم گف قطع كن 

قربونت انشالله قسمت خودت 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم من امروز باید ۷ هفته باشم(هفته قبل گفتم که بعد از سنو وقتی برگشت ...

سلام آیدا جون داروهاتو ادامه بده بازم صبر کن برو پیش دکتر خودت سونو کنه انشالله مشکلی نیست  

آره آنا جون با انتقال فرش ساک دیده شد اما دو روز بعدش لکه بینی شروع شد دیگه به قلب نرسید ،بارداری طب ...

والا من دقیق نمیتونم چیزی بگم ولی خوب دیدم مواردیو که به قلب نرسیده ولی بعد از نظر ایمنی کنترل شده و بارداری بعدی موفق بوده اما خوب تو هر بارداری هزاران فاکتور تاثیرگذارند......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها ما جواب dfi شوهرمو گرفتیم خیلی افتضاح بود😥😟 اگه خیلی بالا باشه چی میشه؟؟؟ ممکن سیکل ...

عزیزم چنده؟

برا مقادیر بالا اخیرا دیدم پیشنهاد بیوپسی داده میشه و رویا جون از دوستان اخیرا همسرش به خاطر دی اف آی بالا بیوپسی شد و باردار شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استارتر جان هستی من یه سوال دارم ازت دکتر پادمهر به من گفت قبل از عمل لاپرا ازت تخمک کشی میکنیم &nb ...

عزیزم خوب بستگی به شرایط داره اگه تخمدانات درگیرن خوب معلومه قبلش پانکچر کنی بهتره چون ریسک پایین اومدن تخمدانت هست....