2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
قبل انتقال بعد پريود سونو شي معلوم ميشه ك برا لانه گزيني خوبه 

آهان،اون موقع مشخص میشه،سه خطی باشه ینی برا لانه گزینی خوبه؟شما باردارشدین؟یه بار انتقال دادین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منفی شدم

ثمين جون واقعا متاسفم، لال شدم و نميدونم چي بگم. ولي به نظرم بهترين كار رو ميكني كه ميخواي يه مدت همه چيز رو رها كني، به خودت و همسرت برس، خوش بگذرونين و اصلا فراموشت بشه كه بچه ميخواي، من خودم زماني باردار شدم كه اصلا تو فكرش نبودم و داشتم زندگي عاديم رو ميگذروندم ، آنا جون زماني باردار شد كه به قول خودش يكي دو بار بيشتر تو اون ماه نزديكي نداشت، مامان سيحان در حالي باردار شد كه بيخيال داشت گل دخترش رو بزرگ ميكرد، من خودم سه بار منفي شدم، ميدونم بدترين لحظه است وقتي منفي ميشي، ولي عزيزم تو هركاري نياز بود كردي و نشد، شايد الان وقتش نبوده، مثل هميشه با انرژي باش و زندگي با همسر گلت رو بگذرون مطمن باش به زودي خبراي خوش اتفاق ميفته، بدون انتقال، بدون انتظار اين چهارده روز كه براي جواب مثل ١٤ سال ميگذره، مطمنم تو هم از اين جريان فاصله بگيري و استرس نداشته باشي ني ني بدون دردسر مياد تو دلت. به خودت و همسرت بگو فقط امروز رو غصه منفي شدن رو ميخورم و از فردا شروع زندگي بدون فكر كردن به بچه، منتظر خبراي خوش باش خواهري. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آهان،اون موقع مشخص میشه،سه خطی باشه ینی برا لانه گزینی خوبه؟شما باردارشدین؟یه بار انتقال دادین؟

اره عزیزم برا لانه گزینی خوبه

بله باردارم و دو قلو هست

بار دوم انتقال مثبت شدم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دخترا 😘 واای من دیشب تا صبح مگه خوابم برد  فکر کنم دچار وسواس فکری شدم  همش اتفاقا ...

گلم اگه قرار بود با خم شدن و عصبانيت و دست بالا بردن جنين به رحم نچسبه فكر نميكني نسل بشر نابود ميشد؟؟؟ اصلا اين چيزا مهم نيست مگه كسي كه طبيعي باردار ميشه اينهمه رعايت ميكنه؟ اي وي اف يعني زندگي عادي فقط كمي آرامتر، استرس بدترين عامل منفي شدنه، بي خيال باش و منتظر خبراي خوش

واقعاً جمله ي خوبي گفتي،،، نميدونم چي بگم،، واقعا ادم نميدونه چي بگه من هم روز ٩انتقالم بي هيچ حس و ...

عزيزم باور كن شروع بارداري علامت خاصي نداره، بعد از دو هفته كه از مثبت شدن گذشت ممكنه تهوع و كمر درد و بد خلقي بياد سراغت، اصلا منتظر علامت نباش، مثبت فكر كن و استرس نداشته باش

حرفت کاملا منطقی بود درسته دکترها همینو بهونه میکردن و بستری میکردن  ولی یه چیزم بگم ها خوب ا ...

خیلی بی وجدان باشن اگر این کارو کنن ولی دکترای خیلی خوبمونم بستری نمیکنن...حتی هانا جون که ایران نیست میگن دکترای اوناهم سخت نمیگیرن.

مرسي باهام حرف زدي مريم داشتم ديوونه ميشدم سرم كمي گرم شد خدا اجرت بده و به زودي دلتو با بارداري شاد ...

ایشاله مامانی پر انرژی من.....

اگه میدونستم بیشتر باهات حرف میزدم😉 ؛؛یهو خوابم برد 😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام خانما , میشه لطف کنین راهنماییم کنین , من امروز شروع کردم آمپول سینال اف زدم دکترم گفت تا پنج شنبه باید روزی 24 واحد بزنم الان نصف آمپول خالی شد , این خب تا فردا ممکنه تموم بشه , به نظرتون چکار کنم ?

اینم آمپولم که تا نصفه اومده , اگه فردا 24 واحد بزنم خب اون نصفش هم میره 

چرا نصفش میره درست بزن این 140 تا دارو داره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،