2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ثمین وبقیه خواهر لطفا بهم یه چیزی بگین راستش دارم اماده کیشم پری شدم وارد سیکل انتقال فریز بشم ول &n ...

عزیزم اگه زخامت اندومترت خوب بود چرا تعلل کنی 

هر چه زودتر انجام بدی بهتره 

این استرسها رو هم اگه بهش غلبه نکنی الان هست اون موقع هن هست 

در ضمن چه میدونی بعد عید شرایطتت چطوره ؟الان یه اضطراب داری که خوب اونو بگم رفع کن پرتوقعی هست باهاش کنار بیا 

ثمین وبقیه خواهر لطفا بهم یه چیزی بگین راستش دارم اماده کیشم پری شدم وارد سیکل انتقال فریز بشم ول &n ...

عزيزم اگه خودت مشكلي نداري پي ار پي كن  قطعا جواب ميده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو یادم رفت بگم بعد عید هزینه انتقال و ذوب بیشتر میشه تازه با این شرایط تحریمها اگه دارو نبود چی ؟

من پي ارپي كردم فرتيل ايد خوردم و د٣ 

ازروز ٨ بيبي چكم مثبت شد

عزیزم اگه زخامت اندومترت خوب بود چرا تعلل کنی  هر چه زودتر انجام بدی بهتره  این استرسها ...

سال۹۶برا من و هکسرم سال عالی پر پیشرفت و فراوانی بود ولی کلا امسال خیلی خیلی بد بود من وارد سیکل درمان شدم ولی تین راهی هست که بتید بریم و به نتیجه برسیم ضرفیت وجود  من کمه ولی سعی میکنو غلبه کنم.مشکل اندومتر ندارم خوب رشد میکنه و روز ده پری رحمم سه خطی میشه و...ولی نگرانی  نمیذاره....

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سال۹۶برا من و هکسرم سال عالی پر پیشرفت و فراوانی بود ولی کلا امسال خیلی خیلی بد بود من وارد سیکل درم ...

منطورت اینه که چون امسال خوب نبوده دل چرکینی از ۹۷ و دلت میخواد ۹۸ اینکارو کنی ؟

خواهر  خودت بی ب  گذاشتی؟علایمی داری؟برات صلوات میفرستم تیشا فردا خوشحالمون کنی

نه خواهری من مخالف بیبی چکم .ندارم که بذارم/والا پناه برخدا اینبار خل شدم نمیدونم علائم چیه اصلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فردا ؟ واقعا ؟  خیلی ناراحتم کاشکی اصلا بی بی نزده بودم‌😭😭😭

ببين من بي بي چكم از روز  ٨ مثبت بود 

ولي وقتي زدم تا ديدم رنگ نگرف انداختم تو سطل توالت اومدم بيرون تقريبا ١٠ مين بعد ك رفتم  ديدم دوتا خط داره 

حالا فردا صبح بزن چند مين هم صبر كن تا ١٠ ديقه 

عزيزم اگه خودت مشكلي نداري پي ار پي كن  قطعا جواب ميده

خواهر  تین سری هم پردنیزولون میخورم و ا.اس.ا هم قراره خراش و پی ار پی انجام بدم.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه