2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
بچه ها سوال اورژانسي بعد انتقال چندوقت يكبار ميشه دوش گرف؟ البته فقط ٥دقيقه با آب ولرم

عزیزم هر روزم میتونی...

دوش کوتاه که آب داغ و حموم پر بخار نباشه....

حالا احتیاطا میتونی یه چهار روز اول نری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان شما نمیدونی چرا من ترشحات تخمک گذاری ندارم چون خیلی کمک میکنه به بارداری ... به نظرت دکتر بر ...

عزیرم نمیدونم نداشتنش به چه معنی هست....

با دکترت مطرح کن اگه مهم باسه بررسی میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایدا1#   مگه خواهر تو مثبت نشدی؟؟؟؟؟

یک شنبه تو مطب کمی خونریزی و لخته داشتم. دکتر سنو کرد گفت جنین را میبینه. هفته آینده برای قلب برم

اومدم خونه یک لخته خیلی بزرگ اندازه کبد گوسفند ازم دفع شد. شکلش هم شبیه کبد بزرگ گوسفند بود

فکر کنم بچه ان سقط شد. بعدش لرز شدید کردم

بله بله🍃🍀🌻🤗 یه عدد مامان آینده شجاع هستم که از تزریق برگشته و زنده اس 😂😁😁😁😁 قربون اون فند ...

عزیزم شما الان تو کدوم مرحله ای؟آخه منم دکتر طرازی میخوام بیمارستان آبان انجام بدم 

حساس نشو روش دیگه بریم جلو ببینیم چی پیش میاد نهایتش هایپر شدنه دیگه😉،هرچی خیر باشه همون بشه توکل ب ...

عزیزم هر چه زودتر رژیمتو شروع کنی ریسک عوارض هایپری کمتر نیشه....

پس از الان شروع کنین....

چقدر دلم برای نی نی نایسهای یخ زدم تنگ شده😁😁 یعنی بدجور بیقرارشونم هاااا😍😍😍

ایشالله به زودی یکی دو تاشو بغل میکنی....

فدات بشم🌻🍃 من مطب دکتر طرازی میرم.بیمارستان آبان هم انتقال میدم. چرا عزیزم ماه قبل ال دی خوردم.. ...

الهم صلی علی محمد و آل محمد.....

بله بله🍃🍀🌻🤗 یه عدد مامان آینده شجاع هستم که از تزریق برگشته و زنده اس 😂😁😁😁😁 قربون اون فند ...

خخخخخخخخخ.....

به سلامتی.....

بچه هاااا سلام خوبین ؟؟ می گم ماه بعد از آی وی اف که منفی شده جوابش .. عصب افتادن پریود تا چند وقت ن ...

عزیزم نرمالش که همون یه هفته ده روزه اما از دوستان بودن روز پنجاه سیکلم پریود بشن.....

بستگی به بدنت داره....

یک شنبه تو مطب کمی خونریزی و لخته داشتم. دکتر سنو کرد گفت جنین را میبینه. هفته آینده برای قلب برم ا ...

عزیزم فکر کنم چیه؟

تا وقتی از چیزی مطمئن نشدی فکرای غیر مثبت ممنوع.....

عزیزم شما الان تو کدوم مرحله ای؟آخه منم دکتر طرازی میخوام بیمارستان آبان انجام بدم 

ایشالله پنجشنبه انتقال داره دوستمون و دو هفته بعدم جشن بتای تپل و مامان شدنشه.....

خوب بعنی احتمالا کلا ۱۱ سی سی داری.... فکر کنم گفتی سی واحد باید بزنی.... سی واحد فکر کنم معادل ۰/ ...

باید نیم سی سی بزنم هرروز معادل پنجاه تا سرنگ انسولین،چهارده روز،روشم زده 5.5ml

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
باید نیم سی سی بزنم هرروز معادل پنجاه تا سرنگ انسولین،چهارده روز،روشم زده 5.5ml

خوب پس هر ویال برا یازده روزته.....

یعنی بیشترم داری.....