2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم...😍😘 در مرحله ی بسیار خوب .... پس فردا پنج شنبه ان شاءالله انتقال دارم🌻🍃🍀

ای جان ان شاءالله ب سلامتی🤗🤗😍😍

کدوم مرکز بودی؟جنینارو بلاست کردی؟؟؟

راستی ب تو ال دی دارو نداد همون ماه انتقال میدن بهت؟

انا جان مهارت پزشک در تخمک کشی چقدر اهمیت داره توی تعدا تخمک؟ متاسفانه من دیروز بعد پانکچر حدود سه ...

عزیزم خوب مهارت که مهمه اما خوب تا این حد که قطع شده تقریبا به نظرم طبیعیه....

اگه ادامه دار بود جای تردید بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این متن بدتر دلم رو آتیشزد. دیشب دوباره رفتم سونو اما قلب کوچولوش دیگه نمیزد. خدایا اگه امتحانه ...

وای نگوووووو....

مطمئنی؟؟؟

عزیزم دوباره برو سونو یه جای دیگه به یکی اکتفا نکنیا.....

خیلی ناراحت شدم عزیزم.....

نمیدونم چی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت مهربونم.. ساعت شیش باید برم مطب برای تزریق رحمی... معلومه ک ترسیدم🙈🙈🙈😐😑

خخخخخخخ....

نترس مامانی....

خجالت بکش از وروجکات....

مامانشون باید شجاع باشه که اونام بتونن بدون ترس دنبال آرزوهاشون برن.....

وای نگوووووو.... مطمئنی؟؟؟ عزیزم دوباره برو سونو یه جای دیگه به یکی اکتفا نکنیا..... خیلی ناراحت ...

انا جون تو ایمیل برات کامل نوشتم. همون سونو رفتم هفته گذشته برام زد۶هفته و چهار روز صدای قلبش هم برامون گذاشت و هماتوم گفت سی درصد پشت ساک هست. چون فرداش دوباره خونریزی کرده بودم نگران بودم برای همین گفتم بذار برم ببینم وضعیت چطوره حداقل برای اینکه خیالم راحت باشه و ببینم هماتومم کوچیک یا برطرف شده ک بعد از هشت روز دیدم سنش ۶هفته و پنج روزه یعنی همون اخرین باری ک خونریزی داشتم . دکتر سونوم خیلی خوب بود و هر دو بار هم سونو شکمی برام انجام داد با دقت. حالا صبح زنگ زدم مامای رویان یه چیز گفت بعد از ظهر زنگ زدم یکی دیگه بود گفت عصر برو واژینال انجام بده!!!

نمیدونم انا جان دقیقا همینو نوشته

خوب جلوش حتما واحد داره....

اگه میشه عکس بذار!!!!

سلام آنا جان خوبی عزیزم؟

من تازه دارم وارد سیکل میکرو میشم دفعه اولمه دکترم بهم کلی آمپول گونال اف واسه دور ناف و منوگول داده که از روز سوم شروع کنم به تزریق کردن و واسه همسرم هم آمپول ۶عدد تجویز کرده که هفته ای یک بار تزریق کنه وقرص. گفت همزمان داروهاتون واستفاده کنید مشکل اسپرم همسرمه خودم هم تنبلی دارم . حالا میخواستم ازتون بپرسم که اصلا واسه من عکس رنگی نگفت که بگیرم مگه نباید قبل از شروع میکرو عکس رنگی گرفت ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
ن عزیزم پریودم روز پنجم هستم میگم امایش انعقاد و ایمنی بدن رو من همون دوم پریود انجام دادما اشکالی ...

عزیزم نه ایراد نداره....

ایمنی و انعقادی روز خاصی نمیخواد....

بله اناجان الان رفتم نگاه کردم میلیون نوشته

خوب پس بهتر شده دیگه....

خوب پس بهتر شده دیگه....

چطوری انا جان متوجه نمیشم ، یعنی قبلا ۲ میلیون اسپرم بوده الان شده ۱۳ میلیون ؟ و ۲ میلیون حرکت داره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

من خیلی از پانکچر واینا میترسم و اینکه نتیجه چی میشه خیلی فکرمو مشغول کرده به نظرتون میکرو جواب میده واسه باردارشدن ؟چه کارهایی بکنم قبل از اینکه بخوام میکرو کنم که موفق بشم وبگیره اخه ۶ساله منتظرم فقط یه بار آی یو آی کردم 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
باور کن همش هم استراحت کردم غیر از مواقعی ک میرفتم پیش دکترم و می گفتم  پروژسترون زیاد کنه ...

عزیزم والا من نمیتونم نظر قطعی بدم چون واقعا نه علمشو دارم نه به شرایطت اشراف دارم.....

ولی طبق تجربه خودم میگم.....

دکتر من اول انوکسان رو با شروع خونریزی قطع کرد و بعد قطع لک و خونریزی دوباره شروع کرد....

چند باری این قطع و وصل کردنا بود یعنی دکترم سعی داشت انوکسان رو کامل قطع نکنه اما یادمه دومین سونوی بعد سونوی اولی که هماتوم رو دید گفت سایزش کوچیک نشده.....

یادمه همچین حرفی زد:

گفت چون با وجود خونریزی و لک کوچیک نشده معلومه منشاء هماتومه هست برا همین دیگه انوکسان رو کامل قطع کرد و بعد دفع و جذب کامل هماتوم مجدد انوکسانم رو شروع کرد.....

فکر کنم با استناد به تجربه من شاید وقتی دکترت دید هماتومت کوچیک که نمیشه داره بزرگ میشه شاید لازم بود آسپرینتو قطع کنه....

نمیدونم....

ولی عزیزم اینو بدون مرگ و تولد فقط و فقط و فقط دست خداست.....

اگه عمرمون به دنیا باشه زمین و زمانم متحد بشن نمیتونن این نفس کشیدنمونو ازمون بگیرن.....

پس سعی کن خودتو آروم کنی.....

میدونم سخته ولی خوب چاره چیه؟؟

جز صبر و توکل چاره ای نداریم....