2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047545 بازدید | 684607 پست
ممنون کاش میشد کاش مثبت میشد.😥 ولی ماه های قبل هم با همین طرز فکر میرفتم آز میدادم.....اما خب نه ب ...

عزیزم فکر کنم باید صبر کنی تا بعد از موعد پریودت الان زوده ایشاالله مامانی😍😍

خدا جونم شکرت...
میدونید چیه من فوبی دارم شبا هنوز بعد از ده سال پا میشم نفس پسرم رو چک میکنم..... ما خودمون 4 تا بچ ...

عزیزم تو پسرت رو دو دستی بسپار به خدا،،خودش محافظشه ❤😍😘

ان شاءالله همبازیای پسرتم میان🌻🍃🍀 توراهن ❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاناجون سري آخري كه مثبت شدي با دو سري قبلش علائم بدنيت تفاوتي داشت؟ تغييراتي توي سينه نسبت به دو سر ...

عزیز دلم به نظرم به پهلوام بخاب. مخصوصا پهلوی چپ‌.

من که میخابیدم.لای پامم بالشت میزاشتم که زیاد اذیت نشم.. 

ولی راحت میچرخیدم و این پهلو اون پهلو میشدم و ماجرای کش اومدنم نداشتم.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

برا ضخامت چ مصرف کردین ک ضخامتتون بالا رفت ؟ کلا شما مشکل ضخامت نداشتین گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون کاش میشد کاش مثبت میشد.😥 ولی ماه های قبل هم با همین طرز فکر میرفتم آز میدادم.....اما خب نه ب ...

عزیزممم تو یک مادری خدا اولادت رو حفظ فکرای منفی چرا ان شالله هرچی خیره نصیبت بشه 🤲🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانما با خوردن ال دی آدم ممکنه لکه بینی پیدا کنه؟معذرت میخوام من امروز خون قهوه ای دیدم که پونزده سیکلمه تاحالا نشده این موقع چیزی بیاد

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم شما خوبی؟بله طبیعی باردار شده خدا رو شکر.انشالله بارداری طبیعی شما هم میبینیم

وای خدای من خداراشکر الهی قسمت همه مون بشه ایخدا 

این همه تلاش میکنیم بازم شکست اما برای خدا کاری نداره 

سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

عزیزم ۵ شنبه قراره دیگه رسما مادر بشی🤗 ب امید خدا...آمپول gcsf دو روز یا ۳۶ ساعت قبل از انتقالت تزریق میشه داخل رحمت ...درد هم اصلا نداره و کلا ۵ مین طول میکشه 

خداروشکر خانمی. منم هایپر شدم بهم گفتن پریود دوم بیا دارو بگیر برای ماه بعدش انتقال بده شما هم 6مینجوری بود روند درمانتون؟ و اینکه چه داروهایی دادن بهت بار اول که میریم مرکز همون یدفعه سونو کافیه یا باز میگن برو چند روز دیگه هم بیا

برات بهترینهارو ارزو دارممممم انشالله مادر اینده هستی 🤲😍🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشاله مهمونای شکمو بیان که دمار از روزگارت در بیارن...

الهی شکر همه چی روبراهه و بقیشم انشاله موفقیت امیز باشه😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانما با خوردن ال دی آدم ممکنه لکه بینی پیدا کنه؟معذرت میخوام من امروز خون قهوه ای دیدم که پونز ...

والا من این سری با خوردن ال دی از روز 11سیکل به لک بینی شدید افتادم...هر روز لک قهوه ایی داشتم طوری که همه اش فکر میکردم الکی دارم ال دی میخورم...دکتر گفت ایراد نداره...داروتو تا اخر بخورو قطع نکن...به بعضیا نمیفته