2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
سلام به همگی  بازم ماجرای تکراری.... روز 6 انتقالم و باز لک و درد پریودی

ان شالله ک این لک لانه گزینیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

به من گفتن سه شنبه برای سونو سه بعدی برم 

پاک باشم و با ازمایش بتا(که منفی باشه)

به چه درد میخوره 

من هرچی سرچ کردم برای حاملگی اومد

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام دوستان اگه فردا برای سنو برم قلب نی نی را نشون میده؟ فکر کنم ۵ هفته و ۴ روزم

سلام عزیزم خیلی زوده

حداقل برا من که هفته ۸ و  ۹ تشکیل شد

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام دوستان اگه فردا برای سنو برم قلب نی نی را نشون میده؟ فکر کنم ۵ هفته و ۴ روزم

پنج هفته فک میکنم زود باشه اگه رفتی و نشنیدی نگران نشو چون معمولا میگن هفته هشت قابل شنیدن هست 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
سلام صنم جونم خدا رو شکر عزیزم انشالله ک همه جنین تپل مپل بشن و شادبت صد برابر بشه بخدا خیلی برات خو ...

عزیزم سیکل پانچکر یودی یا انتقال ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

نگران نباش عزیزم این چیزا طبیعیه من دیروز لک داشتم شیاف گذاشتم و استراحت کردم امروز دیگه لک نیست انشاالله فردا تستم مثبت بشه به امید خدا بیام خبر بدم مامان شدم 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....

انشالله که خیره عزیزم قوی باش گلم 😘🥰

عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

آخ بمیرم.....خیلی خیلی ناراحت دوستمون شدم......

خدا صبر و آرامشش بده........

این ماه چرا اینجوری شد بیشتر خبر ناراحتی دوستامو شنیدم اینجا....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آخه لک بینی دارم  . میترسم نرم و بدتر بشه

از کی لکه بینی داری عزیزم؟ نگران نباش واسه لکه بینی مامان سبحان هم از بچه های همین تایپیک یادمه عجله داشت بره سونو بخاطر لکه بینیش خدا رو هزار بار شکر الان یک دخمل ناز داره تازه دوباره طبیعی باردار شده هزار ماشاالله

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....

دوستای گلم یلداتون مبارک امیدوارم دلتون شاد و از غمها دور باشه و لبتون خندون 🥰🌹

ازتون التماس دعا دارم محتاج به دعای تک تکتون هستم 🙏🏻🙏🏻

بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

عزیزم خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم ناراحتی خواهرای گلم رو

انشاله به همین زودی دامنت سبز بشه

خودم هم از الان غصم گرفته چون حس میکنم پرئود شم😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،