2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
عزیزم سارا جون سورپرایز نمیخواد قراره تعیین جنسیت کنه..... برا ارسال انرژی میگما....

نه انا جون.میخواستم ولی دکترم قبول نکرد.گفت تو نازایی داری.جنین هاتو هدر نده..میگه یکی بیار.نهاایتش سومیو میای واسه تعیین جنسیت.😏😏 مشاوره ژنتیک ابن سینا هم گفت باید ای وی اف بشی که اونم بااین اسپرمای همسرت نمیشه ..بعد اومدم صارم دوباره سرخودرفتم مشاوره ژنتیکش و نامه گرفتم. میخاستم پی جی اس کنم که هم سالم باشه جنین ها و هم جنسیت دلخواه ولی جنین هامو جنین شناس بسته های سه تایی فریز کرده..بسته های پی جی اس و پی جی دی فرق میکرده گویا...خلاصه که قسمت نبوده.دیگه تو کل به خدا..به خدا میگم من که انقدر رنج کشیدم تااینجای زندگیم ،این یه موردو خودت ردیف کن..

انا جون خیلی خسته ام اصلا.دیگه انگار کم اوردم.نمیدونم چرا از اون هایپری به بعد افسردگی گرفتم..حوصله هیچ کسو ندارم.دوس دارم بزارم برم یه جا که هیچ کس نباشه .دوس ندارم اینجا انرژی منفی بدم سرصبحی ولی واقعا کم اوردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها كسي هست منو راهنمايي كنه؟ دو سه ساعت قبل از انتقال ميشه دوش گرفت؟؟

محیا جان فکر نکنم مشکلی باشه..بعدش بهتره که حمام طولانی نری..

اره عزیزم قبلش که اشکالی نداره، راحت باش، ولی مراقب خودت باش سرما نخوری

نیلا جان ،عزیزم  تو صارم میشه بگیم انتقال با بیهوشی باشه؟

عمق رحمتو کی اندازه گرفتن؟

نهایتش اینه مرخصی از قبل نمیگیری..... خوب پس مرخصی استعلاجی چیه؟ راحت میگی مریض شدم نتونستم بیام.. ...

آنا جان سلام

من ديروز 8 سيكل بودم و سونو شدم و 11 تا تخمك داشتم

از 2 سيكل روزي 300 واحد پيورگان ميزدم بمدت 6 روز

از اين 11 تا سه تاش 17 ميليمتر 4 تاش 14 و 4 تاش هم 12 ميليمتر بودند 

براي روز 13 سيكل نوبت تخمك كشي دادند كه ميشه دوشنبه

و از ديشب داروهامو گفتن به اين ترتيب بزن 225 واحد پيورگان +يك ستروتايد + يك منوپيور بمدت سه شب

يك چيز عجيب اينكه من تا ديشب كملا پر بودن شكممو حس ميكردم زا امروز صبح اصلا اثري ازش نيست و همچنين درد سينه 

بنظرت ستروتايد رو زود شروع نكردن؟! باعث سركوب شده بنظرت ستروتايد؟

ديگه اونكه فكر كنم اون 17 ميليمتريها باعث شد تو محاسبات اشتباه كنند تو iui هم تخمكهاي من همينجوري ميشدند يكيشون غول ميشد بقيه رشد نميكردند الان سه تاشون بزرگ شدن خيلي زياد (واسه 8 سيكل 17 خيلي زياده؟) بقيه كم رشد كردند و ممكنه تا دوشنبه نرسند بخصوص كه ستروتايد رو از ديشب شروع كردم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ساراجون نزنه خشك كنه ترشحات رو؟

نه عزیزم..میخای یه دوش کوتاه بگیر..اون بخار ابی که جمع میشه تو حموم واسه نی نی ضرر داره..مدت زمانش کم باشه ایرادی نداره .برو با خیال راحت عزیزم

من دقیق نمیدونم.... فقط میدونم خیلیا با داروهای تحریک تخمدان راحتتر ضخامتشون بالا میره....

خوب گلم این آزمایش استرادیول ک تو سیزده عادتم دادم این آزمایش استرادیول ب ضخامت رحم مربوط میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

http://namehnews.ir/fa/news/500647/علائم-اولیه-لانه-گزینی-یا-بارداری-چیستبچه ها این خیلی دقیق علایم بارداری رو گفته

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بی بی نمیدونم چون میونه خوبی باهاش ندارم اما آز شاید جواب بده....

والا آتا جون گذاشتم یه هاله انداخت خطو با چشمم دیدم بعد محو شد

حالا هفته دیگه میرم آز میدم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم شما طبعتون تره،رطوبت بدنتون زیاده،منم قبلاهمینطوربودم ،چیزایی که طبع خشک دارن بخورید وطبعتونو ...

اخه مهمولا انقدر ترشحات ندارم و هیچ وقت به این شکل نبوده

سفید بوده و سفت که اون برای کیست های ریز بوده که دفع شده(قبلا موقع درد تخمک گذاری بادکش انداختم کیستم اندازه گردو بوده دفع شده میدونم کیسته)

عزیزم روز اول تا سوم کلا میتونی بری.... دیروز که پریود شدی روز اولت نبوده.... امروز روز اولته....

آنا جون رفتم سونو..گفت ی کیست زدی 4 در4سانتی متر.دیگه گفت اینماه هم بخاطر کیست انتقال کنسل هست برو قرص جلوگیری یکماه بخور ماه بعد بیا...انا من تاحالا کیست نداشتم این یعنی خیلی بزرگه؟بنظرت با یکماه قرص خوردن رفع میشه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بعد اون دفعه که افت بتا داشتم. معلوم شد مشکل انعقادی دارم. نزدیک دوماهه دارم ب۱۲ و ب۶ استفاد ...

چه جالب برا انعقادی ویتامین ب میدن

خیلی از بیماری ها از کمبود ویتامین ب بوجود میاد

چون ویتامین ب برای متابولیسم بدن هست

البته دی هم دیدگ چقدر مشکل سازه

همه اینا برمیگرده به تغذیه هامون.وقتی آرد کامل تبدیل به آرد سفید شد

وقتی سمنو و کاچی و سویق فراموش شد.یا حتی وقتی نون جو رفت و نون گندم اومد.یادم آنا جون هم نوشته بود قبلا هم خونده بودم که حساسیت به آرد گندم و گلوتن توی تخمک گذاری اثر منفی داره.

حتی آلرژی های خفیفی که داریم.

آنا جون رفتم سونو..گفت ی کیست زدی 4 در4سانتی متر.دیگه گفت اینماه هم بخاطر کیست انتقال کنسل هست برو ق ...

عزیزم من پنج سانتی هم داشتم.اونم چندتا ...با یه دوره ال دی برطرف شد.نگران نباش.

سیکل بعد پانکچرت بود عزیزم؟

سلام تورک انا جان ،من سوال پرسیدم و بی پاسخ ماند ....هیچ ....تازه واردها رو تحویل نمیگیریدو ....هیچ  .... اما عاجزانه خواهرانه از تک تک شما عزیزان خواهش می کنم برای دلگرمی ما تازه واردها یک بار جمع بندی کلی تاپیک رو داشته باشید تا ما با خوندن اون امیدوار بشیم فکر می کنم بعد تاپیک 7000 صفحه ای الان لازمه چند صفحه از خلاصه ی خلاصه از مشکلات و تعداد دفعات میکرو مادرانی که موفق شدن از خداوند فرشته ی اسمونی هدیه بگیرن تو این جا قرار بگیره تا ما منتظرا با خوندن اون دلگرم بشیم خودتون بهتر می دونید با این حوصله و مشکلات خوندن 7000 صفحه کار سختیه از طرف دیگه مطالب پراکنده اس یعنی ما نمی دونیم بالاخره کی تو این راه موفق شده .........خواهش خواهش التماس التماس......