2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
واااااای مامان طلااا خیلی خیلی ممنون....دست گلت درد نکنه🌸🌼🌹🌷🌸🌼🌹🌷اینا همش تقدیم به شما....گزا ...

بوس به لپت مهربون❣🙆🌸🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وا میدان ۹ دی داریم  ولی میدونم شماهم حناسه رو تجدید میکنید

خخخخخخ ...

عزیزم من تاریخم خیلی خوب نبود😁

ایشالاجشن مامان شدن همه رو اینجا جشن بگیریم ❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

؟؟؟؟.....

من گفتم ۸ یا ۹ دیماه انتقال دارم ... نیکی جون گفتن ببینم حماسه ۹ دی رو زنده میکنی... گفتم ۹ دی حماسه داشت مگه😁😂

گویا میدون ۹ دی حاصل حماسه ۹ دیِ...

منم که تاریخ افتضاااااح😉😂😃

خخخخخخ ... عزیزم من تاریخم خیلی خوب نبود😁 ایشالاجشن مامان شدن همه رو اینجا جشن بگیریم ❤

مال فتنه ۸۸ هست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
تو چه حافظه ای داری دختر😉

🙈🙈🙈🙈🙈🙈 

دست و پا شکسته یه چیزایی یادم میمونه😁

خب چرا هفته ۱۲ اینجوری شد؟ 😢 یعنی بهت گفتن مشکل ایمنی داری یا حدس خودته؟

نه کسی نگفت من تو نی نی سایت فهمیدم همچین چیزی هم وحود داره گفتم از دوستان بپرسم ببینم چیه که از دکتر بخوام واسه من قبل انتقال دوباره بنویس انجام بدم

خدا برایم کافی است
انشالله که مثبت میشه منم یا سوم یا پنجم انتقال دارم

ان شاءالله بعد قلمبه شدن شما قلمبه شدن ما😁😉

لطفا هر ک میدونه جواب بده لطفا

من وقتی تو سیکل پانکچر بودم روز دوازده پری ازمایش استرادیول دادم و عددش 2111 بودش ک رنجش احتمالا برا معمولی بوده و زده ۵۰ تا ۴۹۸ . این یعنی ک استرادیولم تقریبا چار برابره یعنی آزمایش استرادیول همون ب ضخامت رحم ربط داره ؟ یعنی با امپولای ای وی اف ضخامتم بالا رفته بودش ؟؟؟ لطفا جواب بدین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان ، منو هم به این تاپیک راه میدین ؟ من هم قبل پانکچر هستم ، اسپرم شوهرم فریز هستش، تو مرکز ...

عزیزم اینجا خونه خودته... اجازه نمیخاد😘🌸

دوستانی هم داریم که تو ابن سینا هستن الان و مثبت شدن حتی. ببینن پیامت رو حتما جواب میدن‌.

عزیزم منم اردیبهشت ماه پانکچر شدم که ماه قبلش ال دی مصرف میکردم🍃🍀

لطفا هر ک میدونه جواب بده لطفا من وقتی تو سیکل پانکچر بودم روز دوازده پری ازمایش استرادیول دادم و ع ...

لطفا بیاین جواب بدین این ازمایش استرادیول ب ضخامت اندومتر ربط داره ؟ من تو سیکل پانکچرم قرص استرادیول تمیخوردم . یعنی ممکنه وقتی آمپول ب تخمک استفاده میکنم یا اینکه تخمکم سایزش بالا بوده  ضخامت خودبخود بر حسب سایز فولی بالا رفته ؟؟؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

@تورک_آنا    

آناجان باذخیره تخمدان یک دهم،میشه تخمک کشی کرد؟؟

سن خانم۴۸ساله.وfshشش۳\۳هستش.

بارداری نداشته وتاززه ازدواج کرده

دکترگفته تخمک اهدایی؟ 

ولی این خانم توتصمیم گیری مونده که واردسیکل تخمک کشی بشه یانه؟ 

تجربه تون چی میگه؟ آیاتخمکی ایجاد خواهد شد یا کیفیت داره؟

همسرش۸ساله وازکتومی کرده.وهنوز راضی به بچه دارشدن نیست.خانمه هم قصد داره تخمک کشی کنه وفریز کنه تا اگه شوهرش راضی شد روزی،،،،،،تخمک داشته باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.