2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
آره یخچالیه.درش باز بشه فکرکنم دیگه بسته نمیشه این شکلیه عکسشو بفرستم ببین

عزیزم میدونم چه شکلیه تو با درش کاریت نباشه مهم اون قسمت لاستیکیه که تو برا کشیدن دارو سرنگ رو میکنی توش سرنگ رو که در بیاری مثل اینه که درشو بستی.....

درب فلزیه برا اینه مطمئن بشی ویال آک هست و قبلا استفاده نشده....

حکم درب رو نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصولا بايد ميداشتم ولي دكتر گفت با همين استراديولي كه از اول سيكل خوردي ديگه تخمك گذاري نداشتي، ...

عزیزم تو سیکل نچرال تخمکگذاریو باید داشته باشی....

پس بدون تخمکگذاری سیکلت نچرال نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جوري چك كنم؟ خانم دكتر پانكچر برم ويزيت كنه؟؟پادمهر مال تخمدانو ميتونه تشخيص بده؟؟ اناجون ميترسم ...

عزیزم مال تخمدان که فکر کنم تو سونو معلوم بشه....

والا من بودم چک میکردم خیالم راحت میشد....

میتونی یه ویزیتی بشی لااقل....

عزیزم تو که این همه صبر کردی یه کوچولو دیگه صبر کن چون میدونم بعدا میگی کاش صبر میکردی....

انا جون نميدونم چرا بازم منفي شد ديگه نميدونم چيكار كنم

سينه هام خيلي درد ميكنه زير شكمم يه حالتي داره،بعضي وقت ها احساس لرز دارم

برم ببينم فردا چي ميشه ،اصلا دلم نميخواد قبول كنم منفي شده ،فردا دوباره ميرم آز داروهامو فعلا قطع نكردم

ولي يه سوال امكان داره يهو بتا بره بالا؟؟؟؟؟؟

حرفت درسته. اما از اونورم میگم خوب لابد دکتر لازم دونسته. فقط چیزی که من میتونم الان بگم،عزیزم اگه ...

قبلا سه تا انتقال منفی داشتم.دیگه جنین ندارم

خواستم این سری با دکتر ع ارف ی شروع کنم و پانکچرشم و ....

اما واقعا مرددشدم،واقعا

خدا هیچ مسلمانی ر دست دکترا نندازه.همش به خدامیگم : خدایا روزی دکترها ر تومال ماقرارنده.

الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام تورک آناجون و بقیه دوستای مهربون 

بالاخره همسری با ترس از آمپولی که داشت امروز تو درمانگاه آمپول پروژسترون رو برام تزریق کرد 

آناجون حدست درست بود همسرم انقد آروم تزریق کرد که اصلا نفهمیدم چطوری زد خیلی با مزه بود برام 😂😂😂😂😂😂😂

راستی تورک آنا پرستاره گفت برای اینکه پروژسترون رو داخل سرنگ بکشیم بریم ازاین سوزنای کلفت که سرسوزنش قرمزه بخریم با اون موادو بکشیم با سر سوزن خودش تزریق کنیم 

مگه نمیشه با همون سوزن خودش این کارو انجام داد؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
😮 شیر سویا خارجی یک میلیون تومن!!!؟؟؟ چند لیتر خریدی مگه؟؟!

خیلی گرفتم هر بطری ۵۰ تمن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خدا معجزش ر ،بی واسطه دکترابهمون بده.

همگی بگین الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم پياده روي تند و گوجه فرنگي خام و نشاسته در آب رو تا حالا امتحان كردي ؟

اره اینبار اینا رو هم خوردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها من دیروز پانکچر شدم، به هممون گفتن جمعه بریم برا انتقال، تو این دو روز چکارا میتونم بکنم ...

وای چقدرشیرینه،وقتی آدم میدونه دوروز دیگه،جوجه هاش میان تو دلش، ان شاالله،دوهفته دیگه جواب مثبت بتات،گروه ر  بترکونه ازشادی

وای چقدرشیرینه،وقتی آدم میدونه دوروز دیگه،جوجه هاش میان تو دلش، ان شاالله،دوهفته دیگه جواب مثبت بتات ...

قربونت عزیزم ان شاالله😘 من و شوهرم اینجا تنها هستیم دلم میخواد زود جوجه هامو بهم بدن و برم😄

فقط چون تنهام هیشکی نیس بهم بگه چی بخور چی نخور شنیده بودم با روغن سیاه دانه شکمم رو چرب کنم خوبه، شما میدونید؟

الحمدالله❤
عزیزم میدونم چه شکلیه تو با درش کاریت نباشه مهم اون قسمت لاستیکیه که تو برا کشیدن دارو سرنگ رو میکنی ...

آهان ینی اصلا درش باز و بسته نمیشه ک بخوام برش دارم و باز بزارم رو شیشش،سرنگ رو میزنم اون قسمت لاستیکی و دارو رو میکشم هربار ک خواستم درسته

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان