2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی هاناجون، با این حساب سیکلم رو تقریبا مث شما انتخاب کردن چون هیچ ال دی یا امپول مهاری قبل سیکل ن ...

خواهش مى كنم عزيزم راحت باش

پس اگه سيكلت نچراله حتما بايد سونو بشى و فوليكولت اندازه مناسب داشت بهت آمپول آزادسازى فوليكول مى دن و مى گن كه دقيقا كى بايد بزنيش و بعد دو روز به من گفتن شياف پروژسترون رو شروع كنم كه مى شد ٣ روز قبل انتقال

ايشالا بهترينها در انتظارته و دلت به زودى زود پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

اره یکی، از اون بسته هایی که کلا توش دوتا هست

اره همونه، از عوارض جانبي ش گرفتگي بيني هست، خيلي شديد ميشه؟؟ اگه غيرقابل تحمل نيست يه جوري باهاش كنار بيا، گفته تا كي مصرف كني؟ تا قبل از انتقال؟

...
خواهش مى كنم عزيزم راحت باش پس اگه سيكلت نچراله حتما بايد سونو بشى و فوليكولت اندازه مناسب داش ...

هاناجون ممنونم ازت، ١٩ سيكل نوبت داده برا شما چندم سيكل انتقال دادن؟

...
اره همونه، از عوارض جانبي ش گرفتگي بيني هست، خيلي شديد ميشه؟؟ اگه غيرقابل تحمل نيست يه جوري باهاش كن ...

گفت حتی تو بارداری ام تا 3 ماهگی باید مصرف کنی،من ام آر آی ام دادم خدا رو شکر خوب بود، انگار بیشتر از استرسه این پرولاکتین و کم کاری تیروییدم،   نه خیلی شدید نیست ولی حالت سرما خوردگی میشم، پس طبیعیه

هاناجون ممنونم ازت، ١٩ سيكل نوبت داده برا شما چندم سيكل انتقال دادن؟

خواهش مى كنم عزيزم😘💕منم دقيقا روز ١٩ سيكلم انتقال داشتم

اگه منع نزديكى هم ندارى حتما انجام بده و به ارگاسم حتما برس و اينكه رحم و دلتو گرم نگه دار من از ٤ روز قبلش هر شب كيسه آب گرم مى زاشتم و تا صبح باهاش مى خوابيدم اگه منع اينكارارو ندارى انجام بده و دو روز قبلش هم چون ويتامين دى٣ من معمولى بود يكى ٥٠٠٠٠ خوردم 

تو مطمين شو برات منع نداره اگه اوكى بود انجام بده و بعد انتقال هم آناناس تازه روزى يه برش با سفتى وسطش حتما مى خوردم و روز اول هم غذام فقط سوپ ماهيچه بود بازم سوالى داشتى بپرس اطلاعاتم برات مفيد باشه خوشحال مى شم 🙏🏼🌸

سلام ثمین جون خوبی،،،،انتقال دادی به سلامتی؟؟؟

سلام عزیزم بله دوتا جنین بلاست .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به به ، به سلامتی باشه عزیزم 😍😍👶👶 الهی به حق علی اصغر اینبار به خواسته ی دلت برسی گلم 😘😘🙏🙏🙏 ...

ممنون خواهری رشت انجام دادم پیش دکتر رویا کبودمهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهامی جون نگرانم چ شد ؟؟

سلامم خانمی شرمنده ام دیر اومدم برای من کنسل شد 😔خیلی بهم ریختم میدونی چرا بهم میگه دیگه پروستروژن استفاده نکن بهش گفتم کدوم پروستروژن بهم که چیزی ندادین همینطوری نگاهم کرد گفت داری پریود میشی جمعه دوباره سونو داده بهم و گفت همه خوبه دلیل انتقال ندادنم رو نگفت نمیدونم واقعا دارن چیکار میکنن خطا زیاد دارن و سریع میپوشونن یا حواسشون نیست  😔

عزیزم شما نگران اصلا نباش حتما ضخامتت بالا رفته هم داروهپ داشتی ولی من هیچی ذهنت رو مشغول نکن خوش خبرباشی فرداگلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامم خانمی شرمنده ام دیر اومدم برای من کنسل شد 😔خیلی بهم ریختم میدونی چرا بهم میگه دیگه پروستروژن ...

آخیششششششش قربونت برم

ضخامتت چن بودش ؟ امروز روز چند پری بودی ؟

از کجا فهمیده ک میخوای پری بشی ؟ خوب وقتی بخوای پری بشی ک ضخامتت بالا بوده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلامم خانمی شرمنده ام دیر اومدم برای من کنسل شد 😔خیلی بهم ریختم میدونی چرا بهم میگه دیگه پروستروژن ...

برگه سونوت بهت دادش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آخیششششششش قربونت برم ضخامتت چن بودش ؟ امروز روز چند پری بودی ؟ از کجا فهمیده ک میخوای پری بشی ؟ خ ...

ضخامت گفت ۹ هست امروز ۱۹ پری بودم !سونو واژینال کرد گفت داری پریود میشی دفعه پیشم همینطور بود بهم پروستروژن داده بود بعد سونو گفت داری پریود میشی قطع کن امروزم فکرکرده دارو استفاده کردم 😡 

حالا معلوم نیست کی دقیق پریود بشم ولی هردو تخمدانم درد دارم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸