2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
اسم انگلیسی ش رو بنویس. من که نمیدونم چیه تا حالا نشنیدم فهمیدی به ما هم بگو از کجا اومده این اسم ...

باشه متوجه شدم حتما میام میگم، اسپل دقیقشو نمیدونم باید برم تو پرونده نگاه کنم

...
بچه ها من همش دارم وزن کم میکنم😕 تو این دو ماه ۶ کیلو کم کردم... مگه تو حاملگی نباید آدم وزن اضافه ...

عزیزم طبیعیه، دختر خاله من تو سه ماه اول انقدر لاغر شده بود، بعد از 4ماه به بعد گرد و قلمبه شد، ایشالا گرد و قلمبه شدن شما😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ایشالا از ماه بعد داروهامو میگیرم و شروع میکنم، البته من دو ماه پیش هیسترو و لاپارا عمل کردم و و ...

منم هيسترو و لاپارا شدم 

عزيزم من جنين هام رو فريز كردم تا حالا انتقال ندادم(چون اندومتريوز بودم دكتر گفت برا اينكه بعد از عمل ذخيره مياد پايين من قبل از عمل جنين فريز ميكنم بعد از عمل انتقال ميدم) اينطور كه دكترم گفت اندومتريوز كل تخمدان و رحمم رو چسبندگي ايجاد كرده بود حتي يكي از لوله هام رو برداشت و دكتر گفت اگه به اين زودي عمل نميكردي كليه چپت هم از دست ميدادي

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
یعنی اینم غصه داره کاش من جات بودم خواهر خوشا به سعادتت من که فقط باد میکنم مثل بادکنک .دوست دارم خو ...

نه غصه نمیخورم.... اما دلیلی هم برای کم شدن وزن وجود نداره.... معمولا تو‌حاملگی تپلی میشن

دوستان یک نگرانی دارم من امروز هیچ حسی ندارم آزمایشم هم یکبار دادم روز ۱۵ که چون ۱۳۰۰ بود دکتر گفت ن ...

ای خدا این چه فکریه میکنی عزیزم چرا باید اشتباه بشه...

یکی لکه بینی و درد داره ناراحت...

یکی هیچ حسی نداره ناراحت...

تورو خدا برو لذت ببر از این لحظات الان شما داری لحظه هایی رو که ما داریم براش هلاک میشیم و اینطوری خراب میکنی اگه خیلی شک داری دوباره برو تست بده

خدا جونم شکرت...
منم هيسترو و لاپارا شدم  عزيزم من جنين هام رو فريز كردم تا حالا انتقال ندادم(چون اندومتريوز بو ...

الهی شکر پس زودتر عمل کردی، مطمئن باش به زودی مادر میشی، چون من دیدم هر کی از شر آندومتریوز خلاص شد بعد انتقال داد، سریع گرفته، تو چند تا تاپیک دیدم

نه غصه نمیخورم.... اما دلیلی هم برای کم شدن وزن وجود نداره.... معمولا تو‌حاملگی تپلی میشن

نه خواهر خیلیا اینجور میشن نگران نباش یهو از ماه چهار وزن اضافه میکنی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

رویا جان من خواهرشوهرم تو ۳ماه اول بارداریش مثل شما وزن کم کرد نگران نباش به خودت برس غذای مقوی بخور 

خدا جونم شکرت...
الهی شکر پس زودتر عمل کردی، مطمئن باش به زودی مادر میشی، چون من دیدم هر کی از شر آندومتریوز خلاص شد ...

مرسي از دلگرميت دوست خوبم

ان شاالله به همين زودي هممون طعم مادرشدن رو بچشيم 🙏🏻

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده