2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
سلام.من دوشنبه یازدهم پانکچر شدم وهایپر شدم.خیلی حال بدی داشتم تهوع،سرگیجه ودل درد..دلم آب اورده بود ...

سلام.من یه پیشنهاد دارم. سالاد الویه درست کن با سفید ه ی تخم مرغ فراوان و همینطور مرغ فراوان.نخود فرنگی هم که پروتیین داره بهش اضافه کن . خیارشورهم که خوبه فک کنم شوری واسه هایپری خوب باشه.سیب زمینی هم ک پروتیین داره.ولی سس سفید رو خیلی کم بزن

سفیده تخم مرغ به تنهایی خوردنش سخته ولی اگه خیلی زیاد بریزی توی ی الویه فک کنم بد نباشه

البته اگه دوست دارین😀

بچه ها سلام ببخشيد من گرفتارم نتونستم صفحاتو بخونم فقط يه سوال اورژانسي پيش اومده برام اينكه من ما ...

عزیزم میتونه ترشحات بالا رفتن استروژن باشه.....

فکر نکنم این داروهات مانع تخمکگذاری بشه ولی مطمئن نیستما....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آر ...

عزیزم بله که نرمال هست..

تبریک میگم تو اولین مامانی هستی که انقد ریلکسی☘🍀😗😘

همین فرمون پیش بری ایشالا زایمانت🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره منم تعجب‌میکنم چرا بقیه همه صبح داشتن و من شب!البته یکی از بچه ها هم شب داشت.چی بگم.شاید دکترم ا ...

عزیزم من مهار ساعت دو و چهل وپنج دقیقه بامداد زدم برا یکی دیگه هم یک بامداد بود پانچرم بعداز ظهر بود ساعت ۳ یا ۴ 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم استرا که بر اساس شرایطه مال من تا هفته ۱۴ بود.... بعضیا زودترم قطع کردن.... ویزیت بعدیت کی ه ...

قربونت برم من كه جواب دادي

اتفاقا الانم داشتم بهت فك ميكردم كه جواب منو انا نداد چرا😢

خوشحال شدم😘ممنونم

ديگه كلا نميتونم برم كلينيكي كه ميرفتم چون٨ ساعت راهم با اونجا فاصلس همسرمم بخاطر خطر جاذه منو نميبره

منم واس همين سونوي قلبو مجبور شدم شهر خودمون بدم

١هفتس هرچي تماس ميگيرم با مشاور ماماي مركزم جواب نميده مونده بودم چيكار كنم واس داروها

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
سلام بچه بچه ها آزمایش AMH دارم، امروز قرص پروفن خودم 8 صب، با قرص اسید فولیک ، مشکلی ایجاد نمیکنه? ...

نه بابا ربطی نداره....

نه ناشتایی میخواد نه مهمه داروهات چی باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باسلام وخسته نباشیدمن انتقال اولم منفی دراومدچندبارسوال کردم متاسفانه کسی راهنمایم نکردکسی هست بگه ب ...

عزیزم اول اینکه متاسفم.. ایشالا به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه❤☘

و اما در رابطه با سوالت..

میتونی از دکترت بخوای آزهای ایمنی و انعقادی رو برات بنویسه..همینطور اگه جنین نداری آز کاریوتایپ و dfi اسپرم.. 

ایشالا به زودی جشن مامان شدنت🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها. واسه همگی دعا میکنم ک هر کس تو هر مرحله ای هست به امید خدا دیر یا زود حاجت روا بشه

بچه ها من این تایپیک رو مرتب دنبال میکنم.خیلی کم پست میزارم ولی همه پست ها رو میخونم خیلی چیزها رو اینجا یاد گرفتم و خیلی خوشحالم ک یه همچین جایی هست تا از تجربه دوستان استفاده کنیم

بچه ها من دارم از صفر شروع میکنم و کلی سوال واسم پیش اومده خواهش میکنم هر کس هرچی میدونه دریغ نکنه

عزیزم اگه منظورت منم خواهشا سوالتو مجدد بپرس.... چون من که سوالت یادم نمونده البته بعید میدونم جواب ...

امروز جواب دادي خانومم😍خدا دختر و پسر ماهتو واست نگه داره در پناه خودش انشاالله

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

عکس رنگی انجام دادم و یه سری ازمایش خون(ک مواردی مثل کم خونی و ویتامین دی و هپاتیت و ...این چیزا باشه) که اخر هفته میبرم واسه دکترم و میرم مرکز تشکیل پرونده میدم

اولین باره ک میام سراغ میکرو تا حالا پانکچر هم نشدم

سوال اول😀؛

بچه ها عکس رنگی ک انجام دادم کلا یه ۱۵دقیقه ای طول کشید.واسه شما هم همینطور بود؟؟؟؟ همش نگرانم میگم نکنه جایی ک انجام دادم نامعتبر باشه؟؟؟ همون موقع هم بهم گفت مشکلی نداری.ولی همش میگم واسه بقیه طولانی تر بوده نکنه کارشون خوب نبوده

سوال دوم؛

بچه ها با عکس رنگی تشخیص میدن ک نیاز به هیسترو یا لاپاروسکپی داریم؟ یعنی من ک مشکلی تو عکسم نبود دیگه نیاز نیست ک این چیزا رو انجام بدم؟؟؟؟؟

قبلا سونوی رحم و تخمدان انجام دادم ک همه چی اوکی بود؟

سوال سوم؛

بار اوله ک میخوام دارو بگیرم و میکروکنم. این آزمایشای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و dfi و شکست اسپرم رو کی انجام بدم؟؟؟؟؟ به دکترم بگم الان واسم بنویسه؟؟؟ شما کی انجام دادین؟؟؟؟

سلام خوبين،خانوما كسي ميدونه شرايط اهدا جنين چطوريه؟من ميخوام يك ني رو ب دوستم بدم خواستم بدونم الان ...

عزیزم اهدا رو هر وقت بخوایی میتونی بکنی....

من حتی دیدم روز پانکچر کسایی که تخمک زیاد داشتن نصفشو اهدا کردن.....

فقط یه چیزی.....

البته قانون الانو نمیدونم اما قبلا همچین چیزی شنیدم جنین تو رو که به یه آشنا میدی میگیرن میذارن تو بانک اهدا و از جنینای خودشون به دوستت میدن....

چون ظاهرا اون زمان اینطوری بود که نباید بدونی اهدا کننده کیه و اهدا گیرنده کیه....

فکر کنم برا اینه بعدا نخوایی پسش بگیری یا بحث ادعای ارث و میراث و....

وااای مامان آینده عزیزم با صحبتات من سبک شدم احساس میکنم هرچی فکر و حرف توی ذهنم بود رو شما گفتی&nbs ...

ای جونم عززززیزم❤🍀☘

توکل بخدا بعدم‌ آرامش آرامش آرامش...

رمز موفقیتمونه.. ایشالا جشن مامان شدنت🍀❤

اره منم تعجب‌میکنم چرا بقیه همه صبح داشتن و من شب!البته یکی از بچه ها هم شب داشت.چی بگم.شاید دکترم ا ...

عزیزم دکتر من هم ارگولاتوران ها رو گفته بود ۱۰ شب بزنم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام کسی بعد از پانکچر قرص کابرگولین استفاده کرده من امروز پیود شدم باید این قرص و قطع کنم یا ادامه ...

عزیزم بمن شیش دونه داده بود گفت شیش تا رو بخور. در مورد منعش نگفت.

از شمارو نمیدونم.زنگ بزن بپرس.