2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان عزیزم عضو جدیدم و خیلی خوشحالم که به گروه دوستانه شما پیوستم و از تجربیاتتون استفاده میک ...

به خونه خودت خوش اومدی عزیزم☘🍀

لطفا بی بی چک ممنون فقط آزمایش❤

حتما مامانی🌱

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانما خوبین؟ببخشید ی سوال داشتم شیاف پروژسترون رو ک دکتر گفته تا شروع هفته ی 12استفاده کنم ش ...

مامان جون من که اطلاعی ندارم در این زمینه.. هنوز نرسیدم به این مرحله‌. ایشالا به زودی❤😍 

ولی دعا میکنم هر مدلی زدی خیر باشه🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ترشحات بعد از زدن آمپول اورگالوتران طبیعیه؟!آمپولایی که باعث میشن تخمک دیگه تولید نشه و همونا ...

عزیزم تو این دوران همه چیییییییی طبیعیه😁😁😁

به سلامتی واسه منم دعا کن این سری میشه سومم

ایشالا مادری مهربون🍃❤

سلام به همگی  دوستان همفکری میخام  توی ان تی سونوی شکمی طول سرویکس 31 هفته 14سونوی و ...

خب عزیزم اگه دوست داری نظر طرازیم بپرس.. ایشالا نظراتشون یکیه و دلت قرص میشه‌☘🍀

بعدم خودتو بسپار به خدا.❤

خواهرای گلم❤

دیشب که اومدم بخوابم،بی حسی دندونم رفته بود کم کم داشت درد خودش رو نشون میداد.منم مقاااومت که مسکن نخورم.تو رختخواب یه بغض بدی تو گلوم بود...

با خودم میگم مرض داشتی دندون بی دردو رفتی کشیدی.

بعد میگفتم خوب به خاطر بچم،چون مطمعن بود مامان شم هم خودم اذیت میشم هم اون طفل معصوم😓

خیلی دلم گرفته بود خیلی..

میگفتم خدایا ببین خودت دیدی مجبور بودم،نکنه این چرک خشکنا تاثیر بد بزاره رو بچم😣 دلم میخاست هر چه زودتر دکترمو ببینم و بهش بگم یماه دیگه صب کنم 😭😭

بعد همسرم انگار فکرمو بخونه میگفت غصه نخوریا هنو بیست روز دیگه یا بیشتر داری تا انتقال همشون در میاد از بدنت.آب زیاد بخور هی برو دستشویی تا سبک شی.پریودم شی بهتر میشی.

خودتونم ک میدونین چقد هزینه های دندون پزشکی بالاس.خدایی الان دستمون اومد.

سرتون بدرد نیارم تو اون حال گرفته و بغص گلوم  و اشکایی ک میومد.. خیلی دعاتون کردم.🍃

واسه همتوووون بخدا گفتم همه دوستای گل این تاپیک..

واسه رویا که دلش شاد شه.. واسه سارا و نی نی تپل و زین که مامان شن.. واسه محیا..واسه الهام و تی تی..

واسه خاکستری و ماهی کوچولو و زی زی و همه اونایی که پانکچر دارن.

بخدا از ته دلم خواستم هممون به خواسته هامون برسیم🍀☘

آنا تو شدی برامون مادر گروه.. ماروهم دعا کن❤

منم دعا کنید😢

عصری میخواستیم بریم درمانگاه آمپولمو بزنم اومدیم از خونه بیرون آمپولو میزارم تو کولمن میبرم شوهرم دا ...

ای جانم چقدر غصه خوردی😞نگران نباش...عاقبتش. نی نی های گردو قلمبه میان توی دلت این روزا رو اصلاااااا به یاد نمیاری...فقط میگی یادمه سخت بودن...💪💪❤❤❤

به خونه خودت خوش اومدی عزیزم☘🍀 لطفا بی بی چک ممنون فقط آزمایش❤ حتما مامانی🌱

ممنون که جواب دادی عزیزم, سعی خودمو میکنم که نزارم, به نظرتون علایمم برا بارداری یا داروها؟ 

سلام دوستان عزیزم عضو جدیدم و خیلی خوشحالم که به گروه دوستانه شما پیوستم و از تجربیاتتون استفاده میک ...

ایشالله مامان شدی...به بی بی چک اصلا اعتماد نکن ولی بودن بچه هایی که روز دهم نشون داده..بعضی ها هم مثبت بودن روز 13هم بی بی منفی نشون داده....پس برای ارامشت تا ازمایش صبر کن و بی بی نزن...علائمتم واسه مامان شدنته...مباااارکه❤❤❤🌸🌸🌸🌸

خواهرای گلم❤ دیشب که اومدم بخوابم،بی حسی دندونم رفته بود کم کم داشت درد خودش رو نشون میداد.منم مقاا ...

ای جوووونم...فداات بشم❤❤❤ایشالله مامان میشی...یه مامان با دندونای سالم🌸🌸غصه نخور عزیزم...من مطمئنممممم که خبرای خوبی داری و نی نی های خوشگلت این دفعه ولت نمیکنن❤❤❤

سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آرامشی دارم که خودم باورم نمیشه استراحتم هم زیاد نیست همه کارامو خودم انجام میدم دستشویی هم ایرانی استفاده میکنم خداروشکر یبوست هم نگرفتم به نظرتون این نرمال هست 

یا باید بیشتر استراحت کنم عذاب وجدان میگیرم بیشتر نشستم تا اینکه بخوام بخوابم نمیدونم چرا امقدر بی خیال و ریلکس شدم

فقط به جنینم میگم تو کار خودتو بکن بعدا حسابی با هم حرف میزنیم

خدایا شکرت😙

ببخشیدا🙈ترشح سفیدتون چه جوریه رقیق یا غلیظ؟ 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستان من امروز انتقال دارم لطفا با دلهای پاکتون برام دعا کنید

نادی جون ایشالله به سلامتی مامان میشی.....

برات زیباترین روزارو آرزو میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم چه دعای خوبی ولی من یه دونه جنین دارم    

عزززم با همون یکی خدا بخواد سه قلو هم میشه چه برسه به دوقلو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com