2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه

من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کردم هر سری ۳۶ ساعت قبل از پانکچر دو تا ۵۰۰۰

حالا اینسری میخوام از الان بگردم دنبال خارجیش.لطفا بهم بگید چه مارکی بخرم با چه دوزی؟ممنونم

@sm_pa     @هاانا     @تورک_آنا   @elhamiiiiiiiii    

آنا جون  یه سوال دارم   برای تعیین جنسیت حتما باید  میکرو کنم یا اینکه میشه ازشون ب ...

عزیزم فرقی نمیکنه برا تعیین جنسیت جنین نیاز داری.....

اما خوب چرا آی وی اف؟

اینطوری ممکنه تعداد جنینات کمتر بشن....

تعداد برات ملاک نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعیین جنسیت فقط با ای وی افه فکرکنم..میکرو نمیکنن واسه تعیین جنسیت

چرا؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم..مرسی از راهنماییت اناجون.من استرس گرفتم نمیدونم چرا! به نظرت صارم به درد نمیخورده من رف ...

عزیزم + فکر کن....

من که تجربه ای از صارم ندارم اما به هر حال تو قسمت سختشو رفتی....

از این به بعدش دیگه سرازیریه.....

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کرد ...

صنم جان دکتر اینسری به من اویترال داد ۲تا باهم 

خودم زدم از این سوزن کوچولوهاست

مثل ستروتاید

ولی به ب ا س ن زدم

اما دختر جون حتما و حتما باید دکتر بهت اوکی بده بعد بخری

و باید به مرکز هم بگی دقیقا چه نوع آمپولی زدی

بعد زدن آمپول آزاد سازی حرکت هات کاملا لاکپشتی بشه چون تخمک ها آماده هر واکنشی ن که آزاد بشن.

انشالله که خبر مامان شدنت رو به زودی بشنویم❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
صنم جان دکتر اینسری به من اویترال داد ۲تا باهم  خودم زدم از این سوزن کوچولوهاست مثل ستروتاید ...

مرسی عزیزم

من هنوز تا اون موقع تقریبا یک ماه وقت دارم.چون گفته بودی سخت گیر میاد گفتم از الان دنبالش بگردم

توکل بر خدا ان شاالله خدا کمک کنه به هممون شما دوقلوهات خوبن؟

فعلا که خودم زنده ام... هر چند روز در میون درد امونم رو میبره..... اصلا با این وضعیتی که من دارم معلوم نیست حتی یکی مونده باشه چه برسه به دو قلو

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کرد ...

عزيزم براى من ovitrelle(اويترال) پِن بود با دُز ٢٥٠ ميكروگرم

يا ٠/٥ميل

اما حتما دُزشو بايد دكترت تعيين كنه مى تونى ازش زودتر بپرسى و دنبالش باشى

من قبل از شروع سيكل كل داروهامو با توجه به نسخه از قبل آماده تو خونه و يخچال داشتم 

مرسی عزیزم من هنوز تا اون موقع تقریبا یک ماه وقت دارم.چون گفته بودی سخت گیر میاد گفتم از الان دنبال ...

تهرانی؟

از داروخانه دکتر قمی خریدم دونه ایی ۸۰ آزاد هم هست

فعلا که خودم زنده ام... هر چند روز در میون درد امونم رو میبره..... اصلا با این وضعیتی که من دارم معل ...

رویا جون اینجوری نگو دوستم...

خدا کمکت کنه 

خودت رو بسپار بهش بگو من این بچه هام رو از تو میخوام 

نگرانی برات سمِ

آرامش داشته باش فکرای بد نکن 

میدونم سخته اما با منفی بافی هیچ کس به هیچ جا نرسیده

عزیزم اونجا میکرو داشتی ؟نگران خودم شدم!!..دکتر صارمو خودم تو اتاق عمل دیدم..پرونده مو نگاه کرد اتفا ...

سارا جان حتما نتیجه میگیری

صارم خیلی هم خوبه

۲تا از دوستای قدیمیم اونجا کارهای ای وی اف شون رو انجام دادن یکی شون بار اول بچه دار شد اونیکی مثل من مشکلات کمبود تخمک و اینا داشت ۲بار ای وی اف شد و باردار شد

اصلا فکرت رو درگیر نکن

فقط یکم هزینه های صارم نسبت به بیمارستان های خوب دیگه مثل گاندی و آبان و بهمن ... بالاتره

همین.

عزیزم به خدا من تا نصف بیشتر بارداریمم سینه هام شل بودن..... حتی دیگه اواخر بارداری یه شماره سایز س ...

سلام انا جون.من رفتم سونو واژينال.من طبق تازيخ پريود بايد الان پنج هفته و شش روز باشم ولي سن بارداري رو تو سونو زده چهار هفته و سه روز.دكتر گفت فعلا داروهاتو ادامه بده تا دو هفته ديگه😔😔😔فكر كنم دارم از دستش ميدم😭😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم پیشبند ببند نذار زیر شکمت خیس بشه....

عادت ندارم، الانم خیس شدم زیاد، خخخخخ

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

عزيزم اين خيلي تخصصيه.از دكترت بخواه بهت خارجيشو بده.بسته به وضعيت فعاليت تخمدان ها و سن و هزار و يك عامل ديگه داره

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷