2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
بچه ها ببخشيد حال ناشادم رو ابراز كردم مجبور شدم به هيييچ كس نميتونم بگم همين الان داشتم جلو همسرم م ...

قربون دل پرت بشم.....

هر چه میخواهد دل تنگت بگو عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ماکزیمم igG 1600 بود آز من 2200  دکتر دستور داد واکسن کزاز دیفتری بزنم بعد یکماه مجدد ...

عزیزم میشه بگی دقیق igg چه آیتمی بوده؟

یا عکس اون قسمت از آزتو بذار....

ایشالله چیزی نیست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان شب بخیر  خانما من سه روز عقب انداختم امروز بی بی منفی بود بنظرتون امیدی هست

عزیزم تا یه هفته هم ممکنه نشون نده....

آز بدی مطمئنتره....

چرا

عزیزم تو مراکز ناباروری شمارش با چشم مسلح و توسط متخصصه اما تو مراکز غیرناباروری با کامپیوتر....

حالا فکر کن تو کامپیوتری من متخصص.....

بهت میگم مثلا اگه کله اسپرم این شکلی بود غیر نرماله....

خوب من مگه میتونم همه شکلهای غیر نرمال رو برات تعریف کنم؟؟؟

خودم ولی با یه نگاه میفهمم که نرماله یا نه....

مثل قضیه شنیدن کی بود مانند دیدنه....

پس مطمئنا جواب مراکز ناباروری قابل قبوله خصوصا از نظر مورفولوژی....

عزیزم میشه بگی دقیق igg چه آیتمی بوده؟ یا عکس اون قسمت از آزتو بذار.... ایشالله چیزی نیست عزیزم... ...

آنا جون امروز ابن سینا بودم آزهای ایمنی رو دکتر توکلی دید و گفت نیاز نبوده واکسن بزنی حالا زدی بقیه موارد خوبه و مشکلی ایجاد نمیشه برای انتقال جنین 😊😊

بچه ها من خيلي احساس غم ميكنم دارم اذيت ميشم، ممكنه به خاطر استراديولي باشه كه چند روزه شروع كر ...

به خاطر استرادیوله.منم مثل تو شدم

روحیه ی آدم مثل دوران پریودی میشه  

اناحون من سابقه پرولاکتین بالا دارم، در این حد که رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۴۵۰ بود من هشتصد بودم که ا ...

عزیزم پریود شدنت بعد درمان منظم بود؟

لک بینی بعد پاک شدنت نداشتی؟

اگر نه ... تاثیر روی تخمک نداره

اما اگر نامنظم بودی (یکی ، دو ماه قبل پانکچر) میتونه تو رشد تاثیر بزاره

گرید سی هم خوبه دختر استرس و نگرانی رو بزار کنار

واقعا مامان گرید سی هم کم نیست.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم  اونجا کارشون درسته ، اینجا اینهمه دارو و سختی و ... بکشی بعد جنین هات رو ۴ تا از ...

نه عزيزم هيچى نداشتم قبل انتقال

بار سوم هم مثبت شدم فقط ٤ روز قبل انتقال با كيسه آب گرم دل و رحممو از شب تا صبح گرم مى كردم حتى صبح انتقال هم انجام دادم دو روز قبل انتقال چون مى دونستم ويتامين D3 ام خيلى بالا نيست يكى خوردم و چون اجازه نزديكى داشتم انجام داديم و حتما ارگاسم بايد زن داشته باشه كه سرى هاى قبلى نداشتم اما اين سرى داشتم 

و ديگه اينكه اين سرى جنينم بلاست بود اما سرى هاى قبل نبود

خواهش میکنم.بله عزیزم.من صارم میرم.تازه تخمک کشی کردم .انتقالش مونده هنوز

شما دفعه اولتون هست؟بعد هزینه اش چقدر میشه؟من مشکلم رحمم پولیپ ساز هست.میتونم بپرسم شما مشکلتون چی هست؟شرمنده واقعا.چون خیلی نگرانم وتهران هم غریبم هنوز ۲ ماه هست که اومدم.

عزیزم نمیدونم فکر نکنم.... اما خوب مطمئنم نیستم.... چطور عزیزم؟

از روزي كه ميخورم فشارم همش زير ده شده گاهي ٩ گاهي ٨

روي پنج و شش،،، فشارخونم هميشه ده و نيم بود روي هشت

اصلا نا ندارم تكون بخورم،، اناجون يه سوال، شما ميدوني دوز دارو رو كم بدن، تعداد فولي ها كمتر ميشه يا نه همون تعداد مثلا بيس تا ميده ولي رشدشون كمتر ميشه؟ ميخوام ب دكتر بگم دارو كم بده هايپر نشم فرش هم امتحان كنه،، البته كه اميد دارم خدا به همين نينياي گريد سي حيات ببخشه به احترام محبوبانش، الهي امين

...
ان شا الله ، راستي دوستان من تقريبا دو ماه و نيم بود كه ورزش پيلاتس ميرفتم و الان هم اصلا دلم نمياد ...

عزیزم بی تاثیر نبوده....

میتونی ادامه بدی....

به مربی بگو بارداری.....

حرکاتی که برات خوب نیست رو حذف میکنه نگران نباش.....

پیلاتس برا بارداریم خوبه.....

خصوصا که قبلا شروع کردی ادامه بدی خیلیم برات خوبه....

بچه ها اصلا زاویه ی تزریق تا‌چه‌ حد تاثیر داره‌توی جذب امپول؟!

اصلا مهم نیست عزیزم.شما همون ۹۰ درجه بزنی بهتره

اینقدر که بیخیالی و داشتن ارامش مهمه این چیزا مهم نیست

چه مدت بعد انتقال میشه ارگاسم شد البته بدون دخول شرمنده بی پرده پرسیدم

عزیزم فکر کنم زیاد خوب نیست چون باعث انقباض میشه.....