2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
ممنونم از پاسخت، بيبي زدم سفيد بود سه ساعت بعد يه هاله انداخت كه قطعا نامعتبره، كلي كلافه شدم، اين ل ...

عزیزم خوب احتمالا زود زدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمهای عزیز میشه لطفا هرکس از ازمایش اطلاعی داره راهنمایی کنه صفحه۶۷۱۸گذاشتم ممنون میشم تورک ...

عزیزم شرمنده درگیر بچه ها بودم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ذوب نمونه های فریز شده هم پول می گیرن؟

بله عزیزم....

دوستان تاخير در  پريوددوم بعد از  پانكچر  طبيعيه؟؟؟؟؟ اولي رو ٩روز بعد از پانكچر بود

بله عزیزم طبیعیه....

بله عزیزم طبیعیه....

انا جون.سلام.خوبي گلم؟انا جون طبق محاسبات دكتر من الان هفته پنجم.ديروز و امروز دسشويي كه رفتم روي دستمال ترشح با رنگ صورتي كن رنگ ديدم.ميترسم.ممكنه از شياف باشه؟چون همراه ترشحاتيه كه بعد از شياف خارج ميشه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستان روز ۱۱ انتقالم درد پریود دارم😢 میزنه تو پام از کمر یعنی خیلی دلم درد نمیکنه چه کنم زنگ بزنم ...

ایشالله مامان شدی....

سلام‌.iuiچطکریه مراحلش؟خییلی سخته؟واسه تعیین جنسیت میخوام.هزینه ش چقدره

عزیزم راحته...

اینحا اکثرا میکرو کردن....

یه تحربک تخمدان داری....

چند بار سونو میشی....

آمپول آزادسازی میزنی....

اسپرم شسته میشه و انتقال میدن واست....

هزینشو نمیدونم....

مرسی عزیزم  ممنون از اطلاعاتت  میشه توضیح بدی بلاست شدن یعنی چی؟؟

عزیزم اسپرم رو داخل تخمک که میکنن لقاح پیدا که کرد پوسته ش سفت میشه....

تقسیمات سلولی هی ادامه پیدا میکنه و پر سلولی و کامپکت میشه و بعد.....

برا لانه گزینی باید این پوسته رو شکاف بده و به مرحله بلاست برسه و بعدشم به لطف خدا لانه گزینی کنه....

ممنون عزیزم راستی جنسیت نی نیات مشخص شده ؟تو چند هفتگی جنسیتشونو متوجه شدی

هفته 18 سونو آنومالی که دادم جنسیتشون مشخص شد 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم اسپرم رو داخل تخمک که میکنن لقاح پیدا که کرد پوسته ش سفت میشه.... تقسیمات سلولی هی ادامه پیدا ...

ممنون عزیزم 

یه سوال دارم جایی جوابشو ندیدم 

برای تعیین جنسیت از جنین چند سلولی استفاده میشه؟؟ جنین ۸ سلولی یا بیشتر مثلا ۱۰۰ سلولی؟؟ اینکار چقدر آسیب میزنه؟؟ تو اینترنت مقاله ها رو خوندم نوشته تا حالا آسیبی مشاهده نشده 

نظر شما چیه؟

عزیرم معمولا آمپولهای مهار ۸ تا ۱۰ صبح هستن و تحریک تخمدانا ۴ تا ۶ عصر اما خوب با دستور دکتر میتونه ...

سلام

سینال جز کدومع؟

بابا دکتر ما که جواب نمیده!

من سینال رو 1.5 ظهر زدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

تورک_آنا# به نظرت امروز تغییر بدم ساعتش رو چون دیروز روز اولم بود زدم.......تو رو خدا جواب بدید

سارا1369# تو هم اگه میدونی جواب بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،