2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک جنین رو مثلا تو روز 14انتقال میدن بعد سه روز بعد دوتا جنین دیگه رو انتقال میدن میگن وقتی جنین او ...

چقدر جالب 👏🏽👏🏽

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

مبارکه به سلامتی انشاله بارداری خوب و راحتی داشته باشی هممونو دعا کنیا یادت نره خواهرجون

سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

مبارک باشه مامان مهربون

چند روز بعد از انتقال برای سنو رفتی؟ عدد بتات چند بود؟ جندم برا بتا رفتی آزمایش؟؟

مبارکه به سلامتی انشاله بارداری خوب و راحتی داشته باشی هممونو دعا کنیا یادت نره خواهرجون

انشاالله ك همتون اين لحظات شيرينو حس تجربه كنين خدابهتون دوقلو سالمو صالح بده