2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
چن روز از انتقالتون میگذره

عزیزم من انتقالم دو مرحله ای بود یه جنین روز پنج شنبه۲۴و دو تا هم یکشنبه۲۷ برام انتقال دادن. جمعه یعنی روز ششم مرحله دوم انتقالم رفتم حموم و امشب هم برای بار دوم رفتم.

میگن حمام مشکلی نداره و من هم با اب ولرم حمام کردم

عزیزم من انتقالم دو مرحله ای بود یه جنین روز پنج شنبه۲۴و دو تا هم یکشنبه۲۷ برام انتقال دادن. جمعه یع ...

انشالله که مامان دوقلو هستید عزی دلم 😘😘😘😍😍😍

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیسترو برای چیه؟  من فقط دکتر قرارشده خراش بده و پی آر پی کنه برام

هیسترو .بررسی رحم  هست که ببینن ایا ضخیم شده.سپتوم.کلی ایا مشکلی داره یا نه ..بعضی  اوقات همه چیز خوبه ولی رحم مشکل داره نمیشه .یا میشه بدلیل سپتوم یا ...باعث سقط میشه ..

منم چون سه تا منفی داشتم .گفتن باید هیسترو بشی تا ببینم رحمت مشکل داره یا نه.. که نداشت خدا رو شکر..

من انتقال سوم پی آر پی کردم ولی منفی شدم ..

دکترا تا خدای ناکرده چند بار منفی نشه هیسترو نمیکنن .

انشاالله که اینبار برات همه چیز خوب پیش بره و مامان بشی گلم 

عزیز دلم قربون دل شکستت؛ خدا دوردونه ات رو برات نگه داره. منم هر چند وقت یه بار پدرشوهرم بهم میگفت. ...

عزیزم .اره سخته منم تو یه ساختمون با دو تا جاری و مادرشوهرم ..خیلی برام سخته .تا الان نذاشتم بفهمن ..

چون نمیخوام بدونن ای وی اف کردم 

فردا بگن بچه اش امپولیه.بچشم  سرخورده بشه ..

حالا موندم بگم ای ی اف کردم فردا بچم حرف میشنوه.

بگم طبیعی شدم میگه دیدی چقدر پسرم رو حرص دادی گفتی مشکل از اونه .خدا به پسرم رحم کرد.. 

بخدا هر چی بگم گیرم ..

عیب نداره ..بذار هر چی میگن بگن .من باشم و دردانه ام و همسرم و ارامش ..از خدا هیچی نمیخوام ..

هر چند خیلی دستمون خالیه.فقط از خدا یه معجزه دیگه میخوام که یه خونه برامون جور بشه بخریم .بچم تو خونه خودم بربزه و بپاشه ..چون اینجا همش تا تکون میخوریم مبگن برید بیرون ..

همش میگم خدا از جای که بندگانش گمان نمیبرن روزی میرساند.نمیدونم از کجا و چطوری .ولی یه خونه برامون جور بشه ..

انشاالله هر کسی هر حاجتی داره براورده بشه .. 

عزیزم من انتقالم دو مرحله ای بود یه جنین روز پنج شنبه۲۴و دو تا هم یکشنبه۲۷ برام انتقال دادن. جمعه یع ...

ای جانم ..انتقال دادی ..عزیزم ..

انشاالله که جوجه ها حسابی به دلت چسبیدن و مامان شدی الان ..

واست صلوات میفرستم ..

بحق پنج تن که مثبت میشی خدا دلت رو شاد میکنه و خونت رو روشن ...

مواظب خودتو و جوجه هات باش گلم 🐣🐤🐥🐦🍼🍼

عزیزم هزینه هر بار انتقالدچقدره؟؟ فقط انتقال

با بیمه 70هزار .که شامل طرح 85درصدی مرکز بودم ..طرح مال اونایی که فرزند ندارن ..

ولی  اخرین بار شامل طرح نبودم.چون سالی یکبار هست .آزاد حساب شد  650 هزار تومان فقط هزینه انتقال شد ..بازم نمیدونم من شهرستانم .شاید جای دیگه یا هر مرکزی ..خصوصی یا دولتی فرق داشته باشه...

درسته که میگن بلاست بهتره. اما من واقعا درک نمیکنم چرا میزارن بلاست شن که بعد از بین بره😢عزیزم چند ...

عزیزم سه تا بودن گریدشون هم ا بود 

حتما حکمتی داشته 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سبام دوستان من از روز پنج شنبه داروهای پانکچر مصرف میکنم فعلا روزی ۲۲۵ واحد گونال اف 

میخواستم لطف کنید در مورد تغذیه راهنماییم کنید 

پارسال پانکچر داشتم ولی خیلی فکرم درگیره هیچی یادم نیست چی بخورم و. چیکار کنم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ای جانم ..انتقال دادی ..عزیزم .. انشاالله که جوجه ها حسابی به دلت چسبیدن و مامان شدی الان .. واست ...

قربون دل مهربونت بشم من❤️😘😘😘ممنونم عزیزم. خدا دردونه یا دوردونه هات رو برات حفظ کنه. ممنونم از بابت دعای قشنگت🙏🏻❤️