2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
اولش بستگی ب تعدادتخمک داره بعد کیفیت تخمک واسپرم که چندتا جنین تشکیل بشه. چندتا سوال دارم اگه دوس د ...

کیه ک بخواد و  مادر نشده باشه حالا ب هر دلیلی و دلش پر درد نباشه خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه مشکلی باشه جنینا روشون تعیین سلامت جنین انجام میشه.....

ممنون عزیزم از اینکه همیشه باحوصله جواب سوالهامونو میدی🌹🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم ناامید نشو خدا بزرگه 

امید ب خدا ولی ادمیزاده دیگه صبر نداره صبرم ک مثلا میکنه از سر ناچاریه ک دسش ب جایی بد نیس و الا تشنه چیزی ی کاری باشی و بشینی وصبر کنی من ک اینجوری نیستم فک نمیکنم خیلیام اینجوری باشن ولی خب الان منی ک دارم صبر میکنم چون هیچ راهی ندارمه والا صبرم کجا بود

نميدونم گلم هرجورخودت صلاح ميدوني من بايد روز دوازدهم ازمايش ميدادم روز دهم دادم انشاالله ك همتون مث ...

عزیزم علائمی هم داشتی؟ من روز ۹ هستم فقط سینه ام کمی حساسه و باد داره که به دلیل پروژسترونه و هیچ علامت دیگه ای😭

٢٧سالمه  مشکل قلب دارم نارسایی گفتن تنها راه رحم اجاره ای ک اونم اووووه نمیشه طرفش رفت گفتم ...

چرا نشه عزیزم فقط حتما خیلی باید مواظب باشی که خودت آسیب نبینی،اینجا ناامیدی ممنوعه ..ناراحت میشم اینقدر با ناامیدی حرف میزنی من خودمم خیلی مشکل دارم ولی دارم تلاش میکنم الان دارم دارو مصرف میکنم واسه تقویت تخمکام،از طرفی شوهرم باید هورمن درمانی بشه چون ضعیفه از طرفی کلی هزینه کلی وقت کلی حرف که آدمو اذیت میکنه....بچه مهم هست ولی همه چیز نیست پس با امیدواری تلاش برو جلو ب خودت و شوهرت انرژی مثبت بده،باهاش صحبت کن تا راضی بشه تلاش بکنید ماهمه تلاش میکنیم ولی نتیجه رو سپردیم ب خدا که حداقل ب خودمون بگیم که ما تلاش کردیم حالا مابقی با خودت خداجون انشاءالله صدامون رو میشنوه.فکرمیکنم برای شما از راه های دیگه بتونن استفاده کنن چون میگی بیهوشی برات خطر داره شاییدبتونن سر کنن ،نپرسیدی که میشه سر کرد یانه؟! چون اصلا الکی اسمش عمله وگندش میکنن 

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
عزیزم  واسه شما از روز اول ویزیت تا انتقال چقدر طول کشید؟؟

من سونوم خوب بود زود پانكچر شدم ولي چون هايپرشدم 3ماه بعد انتقال دادم تيرپرونده تشكيل دادم مرداد پانكچرشدم ابان انتقال دادم ولي اگه هايپرنميشدم همون مرداد انتقالم ميشد