2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
مرسی عزیزم میشه بگی دارو چی دادن لطفا مارک داروهارو هم‌بگو ممنونتم

خانمی من خودم مشکل دارم همسرم dfi9بود عددش مورفو4ولی تحرکش کمه که تو میکرو مهم نیست.خودم سرشار از مشکلم.خانمی از انا جون بپرس لطفا ایشون همسرشون یکمdfiبالا بود 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس سالیانه هزینه رو میگیرن خوبه ک٧٠٠هزار تومن واسه ی سال

بااین هزینه ها واقعا ۷۰۰ زیاده تازه این واسه کسی خوبه که تعداد بالایی جنین داشته باشه مثلا من دوتا جنین داشتم که فریز کردن دوماه بعد انتقال دادم یعنی واسه دوماه من ۷۰۰ دادم درصورتیکه ۱۰ تا داشتم این هزینه رو میدادم جنین ها بعدا ب دردم میخورد ولی حیف که بیشتر از دوتا نداشتم.

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
خانمی من خودم مشکل دارم همسرم dfi9بود عددش مورفو4ولی تحرکش کمه که تو میکرو مهم نیست.خودم سرشار از مش ...

مرسی عزیزم

فعلا که تجربه دارها هنوز نیومدن سایت

وامیستم ببینم کی تجربه داشته بیاد ج بده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
تک فرزنده دوردونه تون یا دوقلو باردارین؟؟ چون زود نشون داده می پرسم

5هفته ك سونو رفتم دوتا ساك بود حالا هفته ديگه ميرم سونو قلب انشاالله ك قلبشون تشكيل شده باشه وجفتشون مونده باشن

بااین هزینه ها واقعا ۷۰۰ زیاده تازه این واسه کسی خوبه که تعداد بالایی جنین داشته باشه مثلا من دوتا ج ...

درمقابل ۴٠ ...۵٠ میلیون رحم اجاره ای ک هزینه اش چیزی نیس ابجی😔

خب این چجوری تعدادش زیاد ی کم میشه؟تعداد جنینو میگم

وااای 😢 مرسی ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم

ممنون عزیزم انشاءالله شماهم معجزه خدارو ببینی،منم احتمالا دوماه دیگه پانکچربشم نگران نباش انشاءالله همه چیز خوب پیش میره،قوی باش.

5هفته ك سونو رفتم دوتا ساك بود حالا هفته ديگه ميرم سونو قلب انشاالله ك قلبشون تشكيل شده باشه وجفتشون ...

عزیز دلم مبارکت باشه. ان شا الله صداهای زیبای قلب هاشون رو می شنوی و دلت شادتر میشه. اگه صدای قلبشون با هم متفاوت باشه یعنی یکیش دخمله و اون یکی پسر. برای دوستم اینجوری بود الان ماشا الله بچه هاش سوم دبستانن

عزیز دلم مبارکت باشه. ان شا الله صداهای زیبای قلب هاشون رو می شنوی و دلت شادتر میشه. اگه ص ...

قربونت برم گلم انشاالله ك قسمت خودت شه خدا ي دوقلو سالمو خوشگل بهت بده،انشاالله هركي نداره خدا شادش كنه اونايي هم ك دارن سالم ب دنيا بيارن

درمقابل ۴٠ ...۵٠ میلیون رحم اجاره ای ک هزینه اش چیزی نیس ابجی😔 خب این چجوری تعدادش زیاد ی کم میشه؟ ...

اولش بستگی ب تعدادتخمک داره بعد کیفیت تخمک واسپرم که چندتا جنین تشکیل بشه. چندتا سوال دارم اگه دوس داشتی جواب بده،خیلی دلت پره و معلومه سختی کشیدی چندسالته،کجایی،مشکلت چیه،چندبار اقدام کردی برای ای وی اف؟

ممنون عزیزم انشاءالله شماهم معجزه خدارو ببینی،منم احتمالا دوماه دیگه پانکچربشم نگران نباش انشاءالله ...

اخه من مشکل قلبی دارم برا همین اینجا پرسیدم ک الکی نرم دنبالش و بعد کلی دوندگی ی نامه بدن واسه دکتر قلبم اون ی مهر بزنه بگه ممنوع 

ممنونم ک بهم گفتی الکی از پا میفتادم الان حداقل کاری نکردم ک بیشتر ناراحت بشم چون بیهوشی و اینا رو کلا مخالفه واسه بچه هم ک شوهرم گفته نمیخوام دکتره بیشتر قاطی میکنه حرفشو بزنم میگه شوهرت ک نمیخواد پس میای اینجا اصلا حرفشم نزن😞😞😞

درمقابل ۴٠ ...۵٠ میلیون رحم اجاره ای ک هزینه اش چیزی نیس ابجی😔 خب این چجوری تعدادش زیاد ی کم میشه؟ ...

هرکسی که توی این تاپیک هست ب نحوی مشکل داره  وداره تلاش میکنه انشاءالله مشکل هممون حل میشه وخدا برای ماهم معجزه میکنه

اولش بستگی ب تعدادتخمک داره بعد کیفیت تخمک واسپرم که چندتا جنین تشکیل بشه. چندتا سوال دارم اگه دوس د ...

٢٧سالمه 

مشکل قلب دارم نارسایی

گفتن تنها راه رحم اجاره ای ک اونم اووووه نمیشه طرفش رفت

گفتم تا وقتی ک بتونیم هزینشو جورکنیم چون خونرسانی بدنم مشکل دارم و ممکن هست تخمکام اسیب ببین برم فریز کنم ک ده سال دیگه ک خودم چیزی نداشتم و نابود شده بودم لااقل جنین فریز شده داشته باشم بتونم بچم مال خودم باشه ک اینم انگار نمیشه😔