2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان خوبم  امروز دکتر بودم واسه سیکل انتقال سه ماه دارم به خانم دکتر ه میگم من عکس رنگی ...

سلام عزیزم واقعا آدم دیوونه میشه از دستشون دقیقا همون کاری که جلیلیان بامن کرد ، هرچی میگفتم هیچ ازمایشی ندادم گوش نمیداد واقعا خدا نجاتمون بده از دست این دکترهای بی وجدان😤😤😤😤

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم یعنی ۳تا انتقال میتونی داشته باشی یعنی سه بسته اوکی شده فریز داری و برای بقیه جنین ها &nbs ...

مرسی عزیزن با دعای شما...

ینی اون سه بسته همه بلاست هستن؟ 

بقیه جتین ها منظورشون کدوماست 

۱۲ تا تخمک داشتم که ۹تاشون جنین شدن 

۴تا گرید a و ۵تا گریدb

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

یه پا خانم شیرزادن واسه خودشون چقدر من به این کاراکتر خندیدم.... نمیدونستم روزی گرفتارشون میشم

واي دقيقاً، منم اونروز كلي دلمو كشوند اون منشي وحشي، ميگفتم خدايا ببين گير كيا افتاديم

...
سیکلم کنسل شد یه کم حالم گرفته س اما به فال نیک گرفتم دوستان هیسترو چند پری انجام میدن چقدر هزینه ش ...

هیسترو کنی که خیلی خوبه اصلا اینجوری فکر نکن بعد هیسترو احتمال بارداری کلی بالا میره

من تو بیمارستان مخصوص ارتش با دفترچه م شد ۱۰۰ هزار تومان بستگی داره کجا انجام بدی 

بچه ها باید بیان بگن

دفترچه داری؟

دکترت کجا عمل میکنه...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
امروز زدم ۳تاش هم هاله پررنگ افتاد .وای خدایا شکرت .چهار سال بود منتظر بودم 

خداروصدهزار مرتبه شکر ، مبارکت باشه عزیزممممم😍😍😍😍 الهی که بسلامتی نی نی هاتو بغل کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله عزیزم لاغرم .... حالا نشه گفت لاغر اما اضافه وزن هم ندارم... قدم ۱۷۰ وزنم ۶۳ من ۶ ساله دارم میخ ...

مرسي از پاسخت عزيزم، شش ساله برا همين كيفيت تخمك دادن بهتون؟

...
ستروتاید مهمِ دختر کارش اینه که جلو رشد فولی های خوب رو میگیره و به فولی های ریز اجازه میده تا رشد ...

شهریارم عزیزم باید برم تا تهران دوباره  

امروز خیلی واسه داروها دوییدم به خاطر این حاله دوباره رفتنو ندارم

فکر کنم یعنی ۳تا انتقال میتونی داشته باشی یعنی سه بسته اوکی شده فریز داری و برای بقیه جنین ها &nbs ...

چه خوب انرژی میدی  همش غصه میخوردم چرا ۹تا شدن  

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مرسی عزیزن با دعای شما... ینی اون سه بسته همه بلاست هستن؟  بقیه جتین ها منظورشون کدوماست  ...

دوستم من از دار دنیا یه تخمک بیشتر نداشتم که جنین شد و ۵روزه برام انتقال دادن

شرایط فریز رو نمیدونم

شاید بسته هات ۲تایی باشن

یعنی ۲تا بسته گریدA

و فعلا یه بسته گرید B

واقعا نمیدونم این تصور منه،بچه ها میان راهنمایت میکنن

فقط میدونم هر چی هست خیلی خوبه خدا رو شکر.

کی انتقال میدی انشالله؟

چه خوب انرژی میدی  همش غصه میخوردم چرا ۹تا شدن    

۹تا بچه اصلا میتونی بزرگشون کنی 😂😂😂

۹تا بچه اصلا میتونی بزرگشون کنی 😂😂😂

نمیدونم    اونجا خانومایی که با من بودن جنینای بیشتری داشتن منم دلم خواست  

شهریارم عزیزم باید برم تا تهران دوباره     امروز خیلی واسه داروها دوییدم به خاطر این حاله ...

اخی راست میگی به خدا از دارو خریدن متنفرم

ولی از خونه زنگ بزن به این داروخانه ها که اسمش رو میگم بپرس معمولا دارن

دکتر قمی

رِکس

دکتر  نثار حسینی 

مبارکی۲۲۲۷۸۱۵۴

پاک نژاد(۵۵۱۸۱۵۱۱)

بقیه رو بزنی تو گوگل شماره هاش رو میاره

انشالله که دارن

من اخرین بار از مبارکی تو میرداماد خریدم کلی هم داشت.

رویا جون میکروییِ  هم دوره منه من و میوووو و عامانوئیل و فرشته اسمونی پشت هم منتظر ازمایش هست ...

ايشالا تك تكتون مثل سرى ماها كه پشت هم تاپيك رو پر از موج مثبت و شاد كرده بوديم خوش خبر باشين و دل هممونو شاد كنين🙏🏼💕🌸

یاسی مراقب باش هایپر نشی فقط..دوبار بستری شدم.هرسری ۳۲۰۰ پیاده شدم 😕خداکنه باز برنگرده اون حالم&nbs ...

سارا جونم خداروشکر که خوبی...حموم نری بسابی خودتو...فعالیتم نکن🌸🌸😘😘😘❤❤❤