2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046682 بازدید | 684536 پست
سونو ان تی آزاد هست و با هیچ بیمه ای حساب نمیشه پس سونوگرافی برگ دفترچه رو نمیکنه اول سونو رو انجام ...

عزیزم سونوی ان تی رو تو یه برگ جدا نوشته 

ازمایشات رو توی یه برگه جدا .کلی ازمایش نوشت وگفت ناشتا برو 

ازمایشگاه گفت اول سونو میدی بعد با برگه سونو میای 

اما اینکه هم سونو هم ازمایشا رو توی یه روز نوشته نمیشه اونا روهمزمان داد 

سونوم عصره 

از طرفی برا ازمایش باید ناشتا باشم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عامانوییل جان  شما تو آزمایش ذخیره تخمدان نتیجه ات چقدر بود؟؟

ببخشید من اصلا نمی دونم چه آزمایشهایی ازم گرفتن . من خیلی از چیزها را همینجا یادمیگیرم و میشنوم ولی ایندفعه دکترم گفت با توجه به سنت اندازه و مقدار تخمکهات عالی هست . البته من فکر کنم مقدار دارویی که بهم داده بودن زیاد نبود 

خدا با ما است ❤❤
مرسی عزیزم  این حجم هورمون فقط مشکل کوتاه مدت میاره یا در دراز مدت هم اثر گذاره؟؟

عزیزم این رو هم درنظر بگیر که بعد پی جی دی جنین ها 

ممکنه جنسیت دلخواهتون توش نباشه روز پانکچر یه خانوم بود که تعیین جنسیت داشت  از ۶تا جنین فقط یکی پسر شده بود وبقیه دختر یا یه خانومی می گفت از ۱۸ تا جنین ،۱۸تاش هم دختر شده بود  

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
افسون جون دکترت کیه؟پرد بهت داده ؟واسه چی؟

بله عزیزد دادن ولی برا انعقادیم که یه جهش دارم ب6نداد شاید فردا برم پیشش کلی سوال داشتم یکم ذوق کردم کلا یادم رفت بپرسم سوالامو.دکترم تبریز هس خانم شهلا دانایی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
واقعا ؟؟ یعنی میشه یه مرد فقط اسپرم  x داشته باشه؟،  یعنی از ۱۸ تا یکیش پسر نبود؟؟

شاید اون جنینهایی که تشکیل شدن . چون اصلا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . ببخشید سئوال می کنم شما دختر می خواهید یا پسر? چرا از طریق رژیم تغذیه انجام نمیدید?

خدا با ما است ❤❤
والا من نتونستم بخونم.... خودت میدونی چیه؟

نه انا جون عصر میرم بگیرم بعدش بهتون میگم.انا جون بکم پیش با دکتر ژنتیک ابن سینا هم صحبت کردم گفت هیچ مشکلی از بابت انتقال نیست رحمت سالمه فقط انا جون گویا تو پرونده سینا من یدونه عکس رنگی دارم که دکتر ژنتیک میگه توش نوشته داخل حفره رحم سپتوم وجود داره گفت بهتره قبل انتقال برداری.نظرتون چیه؟و اینکه بعد پریودم کیتونم با هیسترو برش دارم؟همزمانم خراش انجام بدم؟

واقعا ؟؟ یعنی میشه یه مرد فقط اسپرم  x داشته باشه؟،  یعنی از ۱۸ تا یکیش پسر نبود؟؟

احتمالا اسپرمهای x آقا قویتر وبا کیفیت تر بودند

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزم من دوبار خراش داشتم وقتی اخرین قرص ال دی رو بخوری واست خراش میدن بهترین زمانشه اگه سیکلت ...

من ال دی ندارم یعنی طبیعی جلوگیری کنی؟

سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن. 

دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است باید ۲.۵ باشه ۳.۵ هست یه مشاوره غدد برو برام برگه شو بیار و.... 

روز سوم پریودم بود سونو واژینال کرد،  ولی بعد برام گفتن که این ماه هم قرص جلوگیری مصرف کن ۱۹ یا ۲۰ پریودت هم بیا برا سونو. 

کسی بوده واسه تیروئید مثل من باشه؟ گفت مشکلی نداره ولی چون میخوای باردار شی واسه بارداری یکم بالاست   تو رنج آزمایش زده بود تا ۵.۵ نرمال   

شاید اون جنینهایی که تشکیل شدن . چون اصلا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . ببخشید سئوال می کنم شما دختر ...

من یک دختر می خوام 

از طریق رژیم رفتم دفعه پیش که سقط شد اونم دختر بود 

کلا از سمت ما بیشتر نوه ها دخترن ولی سمت همسرم پسرها خیلی خیلی بیشتر از دختر هستند به خاطر این حس می کنم دختر شدن بچه هام به خاطر بدن خودم هست چون محیطش اسیری هست چون آزمایش ها مو همیشه دیدم ادرارم همیشه اسیدی بوده 

رژیم هم یکسال گرفتم سونو روز تخمک گذاری و هزار تا دردسر آخرش هم اونی که می خوای نمیشه