2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046682 بازدید | 684536 پست
سلام تورک آنا یه سوال داشتم من قبل بارداری تعدا گلبولهای قرمزم نرمال بود وتیروییدم ۳ بود الان توآزما ...

عزیزم گلبولهای قرمزت مگه چند باید میبود؟

رنج نرمال مگه چنده؟

اگه بالاست الانشم دکتر دارو بده کنترل میشه....

نگران نکن خودتو....

تیروئیدتم با دکتر غدد مشورت کن دز داروتو زیاد میکنه جی نگرانی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممکنه با دارو هم فقط بدن یک تخمک درست کنه؟؟ من سیکل هام منظمه دفعه اول ماه دوم باردار شدم و دفعه دوم ...

گلم باید اول ازمایش ذخیره تخمدان بذی، تعداد تخمک هات رابطه مستقیم با ذخیره تخمدانت داره گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.خوبيد؟من يزد اي وي اف كردم،ولي وقتي مثبت شد تو شهر  خودمون رفتم دكتر زنان،بمن گفت ه ...

ببین گلم اگه مشکل خونریزی نداری بهترین حالت همونه که چهل روز بعد بری سونو شکمی

اره چون دکتر گفت اگه جنین هات برن فریز احتمال برگشتنشون کمه، منم مجبور بودم، منم یه جورایی مرگ و به ...

اخه میگن بهتره بزاری اثر داروها از بدن کمتر بشه بعد انتقال بدی، من تو نی نی سایت آماری که گرفتن دیدم خیلی ها با جنین فریز مامان شدن، حتی بیشتر از فرش، باز خودت برو یه نگاهی بنداز

بعد شما 36 سالته حتما باید آزمایش ذخیره تخمدانم بدی

آخه کسانی که ذخیره تخمکاشون هم زیر ۱ است رو دکتر میگه برید ivf 

مگه با دارو زیاد نمیشه 

من پارسال یه سقط کردم طبیعی باردار شدم ولی آزمایش ذخیره رو ندادم تا حالا

عزیزم همچین قانونی وجود نداره!!!!! بستگی به بدن و طبع داره.... من چون طبعم سرد بود تا ماه سوم بارد ...

آناجون از کجا فهمیدین که طبعتون اصلاح شده؟

یعنی منم ک طبعم سرده بعد از انتقال گرمیجات بخورم؟

اخه میگن بهتره بزاری اثر داروها از بدن کمتر بشه بعد انتقال بدی، من تو نی نی سایت آماری که گرفتن دیدم ...

اره عزیزم میدونم این جریان مال پارساله، دو هفته بعد ازمایش دادم منفی بود و به شدت خونریزی داشتم 

آخه کسانی که ذخیره تخمکاشون هم زیر ۱ است رو دکتر میگه برید ivf  مگه با دارو زیاد نمیشه  ...

درسته، زیر 1هم میرن ای وی اف ولی چون شما پرسیدی در مورد تعداد تخمک من گفتم باید آزمایش ذخیره تخمدانم بدی

بله عزیزم. البته اگه منو از لیست خارج نکنه صبح زود رفتن برام اسم نوشتن  نفر اول بودم بعد نمیدو ...

عجب آدمایی پیدا میشن

انشاله که امروز نوبتت میشه میری سونو صدای تالاپ تلوپ خوشکل میشنوی

دوستان رنج سنی شما حدودا چقدره؟؟ یعنی من خیلی پیرم؟؟

نه عزیز دلم😘😘😘اینجا همه رنجی هست، فقط این که پرسیدی چند تا تخمک درست میشه این بستگی به ذخیره تخمدانت با میزان داروت داره، ما شرایط و سختی راه رو برات میگیم  تا با چشم باز بیای تو راه و بدونی 😘😘😘

دخترا کسی میدونه خراش رو کی انجام میدن؟

سلام عزیزم من دوبار خراش داشتم وقتی اخرین قرص ال دی رو بخوری واست خراش میدن بهترین زمانشه اگه سیکلت با ال دی باشه چون تو اون ماهی که خراش میخوای باید جلوگیری داشته باشی