2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
فقط دردهاى پريودى داشتم مثل هميشه مخصوصا كمردرد و شديدا از روز دوم انتقال تا همين الان همش سردمه در ...

هانا جون حدس میزنم پرنسس تو راه داری.....

ببینبم حدسم درسته یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طبیعی هست ؟ من فردا میخوام از دکترم بپرسم خیلی نگرانم فقط دوتا جنین دارم میترسم وقتی از فریز در بیار ...

عزیزم الان تنها کاری که ازت بر میاد فرستادن انرژی + برا جنیناته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش انعقادی که دادی چی بود و چه مشکلی داشتی. اخه منم این دوسری که انتقال داشتم جنین بلاست و به قو ...

عزیزم از نظر ایمنی انعقادی چک شدی؟

کاریوتایپ دادین؟

همسرت دی اف آی داده؟

سلام دوستان 🌹🌹🌹🌹

امروز رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست نداری از پنج شنبه شب که لکه بینی داشتم تا دیشب به دکتر گفتم پریودی حسابش کرد واسم،بعد گفت اندومتر هموژن این یعنی چی؟ 

ال دی داد گفت آخری بیا 

قرص پرگناکر کانسپشن داد واسم کسی تا حالا کسی استفاده کرده خوبه یا نه؟

😘😘😘😘😘

نتونستم بخونم قرص چي بهت داده؟

یکیش پردنیز...هس شما هم مصرف میکنی دومی استرس کالم برا استرسم سومی رو نمیدونم دخترا کسی نمیدونه...

اسپرین و یدوفولیکم میخورم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
یکیش پردنیز...هس شما هم مصرف میکنی دومی استرس کالم برا استرسم سومی رو نمیدونم دخترا کسی نمیدونه... ...

مثل منه داروهات بجز استرس كالم

از ايمنيت مگه مشكل داشت كه پردنيزولون داده؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام به همه دوستان و تبریک به همه مامانای جدید آنا جون یه سوال داشتم  من شدیدا رفلاکس دارم و ...

منم سوزش سر معده داشتم ..انا جون .گفتن خوراکی بذارید دمت دست هر گاهی بخورید .گرسنه نمونید.بعد غذا هم زود دراز نکشید ..مال من اینطوری بهتر شد ..انشاالله که زود بهتر بشی ..

از قرص سر در نمیارم من ..

هانا جون حدس میزنم پرنسس تو راه داری..... ببینبم حدسم درسته یا نه.....

جانم 😍ايشالا هر چى هست فقط و فقط سالم باشه🙏🏼❤️

به خاطر اين مى گى كه همش مى گم سردمه؟

اصلا اينجورى نبودم هر چى مى پوشم بازم سردمه به طرز عجيبى

دست و پام هم سرده سرده با اينكه جوراب هم مى پوشم اما باز انگار نه انگار

[QUOTE=75483048] هانا جون میشه بگی تو سیکل پانکچر بیشتر چه غذاهایی استفاده کردی، از روز اول پریود تا ...

مرسی که کامل توضیح دادی عزیزم، میدونی میتونیم سیر و پیازم مصرف کنیم یا نه؟ 

سلام بچه ها من امروز رفتم مطب که واسه شروع سیکل دارو بگیرم از ظهر رفتم دوساعت پیش برگشتم وقتی رفتم داروخونه اون همه دارو رو دیدم بهم داد یهو قلبم ریخت و بغض کردم یه نایلون خیلی بزرگ از داروها ،،، تا خونه گریه کردم الانم خیلی ناراحتم اصلا یه حال بدی دارم گرسنه و تشنه و پره دلم غم ، کل طبقه وسط یخچال شده امپول 😞 منی که انقدر ضعیفم اینهمه امپول رو چجوری بزنم؟؟ دلم میخواد بمیرم فقط همین 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام ..💟💟من امروز انتقال دادم چن تا سوال داشتم  پروژسترونو دیشب ساعت یه ربع به 8 زدم ...بهم ...

احتمالش منظورشون اینه ۴، ۷، ۱۰ آذر بزنی و همینطوری ادامه بدی....

ساعت پروژسترونتو اگه برات سخته میتونی عوضش کنی....

هپارینو اگه شب بزنی بهتره چون شب تحرکت کمتره و جبرانش میکنه...

خودتم میتونی بزنی عزیزم....

به نظرم برو بیرون به خدا هیچ عیبی نداره گلم 

دیگه سه روز مونده انشالله با جواب مثبت آزمایش جبران بشه

خونه مون پله هم داره ، خدایی خیلی رعایت کردم 

ببینیم چی میشه هر چی باشه خداروشکر میکنم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی که کامل توضیح دادی عزیزم، میدونی میتونیم سیر و پیازم مصرف کنیم یا نه؟ 

خواهش مى كنم عزيزم🙏🏼🌸راستى لوبيا سبز هم خيلى مى خوردم تو وعده غذايى هام

من سير نمى خوردم چون فشار پايينم و كلا سير شنيدم با خيلى از داروها ممكنه تداخل داشته باشه بهتره بچه هاى ديگه نظر بدن من دقيقا نمى دونم

اما پياز مشكلى نداره اما آنا جون مى گفت كسانى كه پرولاكتين بالا دارن پياز درمانى خوب نيست اما كم خوردنش فكر نكنم مشكلى داشته باشه

نه عزیزم همچین چیزی احتمالش نزدیک صفره.....

آنا جان دیوونه شدم رفت، از یه طرف خوب خوشحال میشم بهم میگن هایپر احتمالش برام ضعیفه ولی از طرفی ناراحت میشم که یعنی تعداد جنینام کم میشه؟ 😐😢😂