2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
رستمی تو شیراز.من خیلی میترسم از عمل،بعدش هم میگن عوارض زیاد داره و ذخیره تخمدانی رو میاره پایین اصل ...

گلم تو سونویی ک رستمی انجام دادش برات نوشته آندومتریا ؟؟ عکس سونو رو برام میفرستی شاید بتونم کمکت کنم عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من داشتم.... بستگی به شرایط داره.....

آنا جون میشه روی جنین بلاست آزمایش ژنتیک انجام بشه به نظرت خوبه این کار؟(با توجه به این که که دی اف آی شوهرم بالا بوده)

یا پی جی دی یا پی جی اس بشه؟

الان مرکزم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره pcoکه 7ساله میگن هستن ولی یه جایی هم نوشته اندومیتریما اونو سر در نمیارم

عکس سونوت میفرستی گلم ک نوشته آندومتریا ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام به روی ماه همه تون
امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین
من بعد از غیبت کبری برگشتم

اول از همه عذر خواهی میکنم از اینکه تاخیر داشتم توی اومدن ، اما شرایطم طوری بود که واقعا نه وقتش نه توانش رو نداشتم که بیام
اما حالا که اومدم با یه خبر خوش اومدم

پسر کوچولوی فرشته ی ما بلاخره پا به دنیای ما گذاشت 🤗
هفته های اخر بارداری خیلی خیلی بهم سخت گذشت چون به حفت حساسیت پیدا کرده بودم و خارش و کهیر وحشتناک داشتم
شبا تا صبح شاید یه ساعت میخوابیدم و با همون حال خراب سر کار هم میرفتم
از طرفی چون تو شهرستان ها خیلی خیلی سخت گیری میکنن برای سز ، دکترم هم پرونده اش خالی بود از زایمان طبیعی ، نمیتونست بهم نوبت سز بده
و گفت مجبورم بمونم تا  اورژانسی بشی و بتونم شما رو سزارین کنم

هر چند اخرش پدرم رفت باهاش صحبت کرد و موفق شد برای یکشنبه 27 ابان برام نامه عمل بگیره ، اما پسرم کمک کرد تا من 3 روز کمتر اذیت بشم و درد بکشم
بله به کمک پسرم و لگداش و مشتاش و چرخشای غیر طبیعیش ، من 5 شنبه 24 آبان کیسه آبم پاره شد و زایمان کردم
دو ساعت و نیم درد زایمان طبیعی کشیدم و خدا خدا کردم دهانه ی رحمم باز تر نشه و یهو طبیعی بچه به دنیا نیاد
به هر حال به همه ی سختی ها گذشت و فرشته کوچولوی ما به دنیا اومد

به یاد همه تون بودم و برای همه تون دعا کردم تا به زودی زود ، اونایی که باردارن بارشون رو به سلامت به زمین بذارن
اونایی که منتظرن به زودی این لحظه ها و روزها رو تجربه کنن
اونایی هم که تو سیکل هستن ان شاء ا... با یه بتای مثبت و عالی دل خودشون و ما رو شاد کنن

ببخشید طولانی شد میخواستم تو یه پست توضیح بدم
امیدوارم حال همگی خوب باشه

خبر هیچ کسی رو ندارم
اگه میشه یکی لطف کنه خبرای مهم این چند وقت رو بنویسه
من میام و میخونم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

ای وای عزیزم متاسفم نمیدونم چی بگم خیلی سخته 

انشالله خدا هم به شما هم به همسرتون آرامش بده 

خداجونم شکرت       
هنوز ١٠٠٪؜ انگار باورم نشده منتظرم اين هفته برم سونو  هفته اش كاملا مشخص بشه بعدش بذارم🙏🏼🌸

وای من اینو دیدم تو این ص
مبارکه هانا جون
به سلامتی و دل خوش
مبارکت باشه
خیلی خوشحالم که بعد از مدتها که اومدم این خبر خوش رو دیدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

سلاااااام لاله جون خوووووبی 

قند عسل خوبه ؟؟؟ خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم 

قدم نی نی نازت مبااارک 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

سلام لاله جون 

من یه سوال فوری فوتی دارم

میشه روی جنین بلاست آزمایش ژنتیک انجام بشه به نظرت خوبه این کار؟(با توجه به این که که دی اف آی شوهرم بالا بوده)

یا پی جی دی یا پی جی اس بشه؟

الان مرکزم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم

قدم پسر گلت مبارك باشه لاله جون🎉🎊ايشالا بهترينها در انتظارش باشه

خداروشكر كه خوبى خيلى دلمون برات تنگ شده بود و جات خالى بود ايشالا هميشه خوش خبر باشى عزيزم🙏🏼🌸💕😘

وای من اینو دیدم تو این ص مبارکه هانا جون به سلامتی و دل خوش مبارکت باشه خیلی خوشحالم که بعد از ...

مرسى عزيزدلم🙏🏼🌸

جات خالى يه هفته تا ١٠ روز تقريبا همش پشت سر هم خبرهاى خوش داشتيم

ايشالا اين مثبت شدنها همش ادامه داشته باشه و دل تك تك منتطرها شاد بشه💕🌸

بچه ها میشه یه همفکری به من بدین از ابن سینا تا خونم 3 ساعتی راه هست البته اگه اروم بریم شماها میگ ...

عزیزم به نظرم برگردیم موردی نداره....

فقط با احتیاط برگردین....

تو تهرانم با این ترافیکش بخوایی با احتیاط بری خونت و از بیمارستان راهت دور باشه کم کم یه ساعت طول میکشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من امروز پری شدم فردا نمیتونم برم دکتر یکشنبه هم تعطیله نمیشه دوشنبه برم؟

ساعت چند روز جمعه پریود شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خدا رو هزار مرتبه شکر ...قدمش خیر باشه براتون ..زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه ..انشاالله 

..

خیلی خوشحال شدیم ...برای ما هم دعا کن ..

لاله جون نمیدونم منم یادته یا نه.تابستون چقدر دکتر و ازمایش و عمل رفتم ..چقدر دلداریم دادی شما و آنا جون  ..خدارو شکر منم مامان شدم ..😊😊😊😊

واسه منم دعا کن سالم بیاد بغلم ..

از طرف ما خاله ها بوس بارونش کن ..این شاه پسر رو ..💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋