2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى عزيزم ايشالله به زودى بياي خبر مامان شدنت رو بدى

انشأالله توکل به خدا 🙏🙏🙏ممنون از دعات دوست خوبم انشاالله که بسلامتی تو دلیتو در آغوش بگیری😍😍🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها یه سوال

گونال اف فقط به ای وی افی ها میدن؟؟

استرادیول چی؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اگه منظورت هتروزیگوت بودنه بله مال منم هترو بود و در حد مال تو..... 

انا جون اسکرین گرفته بودم خودم دارم ممنون

اونجا گفتین حالت دومه که بهتر از حالت سومه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
مرسى عزيزم ايشالله به زودى بياي خبر مامان شدنت رو بدى

مامان شدی؟؟😍مبارکهههه

آخر جون

بچه ها دیگه کی جدیدا مامان شده؟؟بگید حال کنیم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها چند شب پیش یه خانومه تو دوران عقد بوده

نمیدونین چه بیبی چکی داشت

یعنی بیبی چکای همه تونو روهم همپوشانی کنین به پررنگی مال اون نمیشه

چقدر ناراحت بود

بهتون میگم شهوت بالا باشه خوب میگیره ثبول نمیکننین

حالا نرید فیلم ببینید گناهتون بیوفته گردنمون😉

والا یه توضیحی بهم داد گفت از روز 14 هر روز صبح 50 سی سیش رو بکش تو سرنگ انسولین بزن.حااا نمیدونم ام ...

عزيزم همون سوپرفكت يا بوسرلين هست براي مهار تخمك گذاري ايراني هم هست من هم براي پانكچر و هم براي دو تا از انتقالهام داشتم انتقال سوم كه مثبت شدن به جاي اين آمپول ديفرلين داشتم كه البته همه از يك خانواده هستن .

بچه ها میشه یه همفکری به من بدین از ابن سینا تا خونم 3 ساعتی راه هست البته اگه اروم بریم شماها میگ ...

عزيزم آروم بريد خونتون من هم كه رويان ميرفتم خونمون كرج هست كه وقتي با ترافيك حساب كنيم تقريبا دو ساعت و خورده اي راه ميشه ولي من بعد از انتقال رفتم خونمون .

آنا جون یه سوال .. کسی میخواد از شهرستان بره برای زایمان تهران ..میشه؟؟؟ چطوری ..؟؟ ماههای اول با ...

عزيزم بستگي به دكتر داره مثلا دكتري كه من ميرفتم توي مطب ديده بودم خانمهايي كه حتي يكي دو هفته به زايمانشون اومده بودن پيشش ولي من خودم از هفته تقريبا ٢٠ اينطورها رفتم پيش اين دكتر ، البته فقط سزارين ميكنه كه من خودم هم اصلا طبيعي دوست نداشتم و فقط سزارين ميخواستم ، به تازگي هم براي بچه يكي از آشناهامون سر زايمان طبيعي اتفاقي افتاده كه ان شا الله به خيري از سرشون رد بشه كه من همش خدا رو شكر ميكنم كه سزارين شدم .

سلام دوستان  یه سوالی از دیشب بدجوری ذهنمو درگیر کرده .لطفا آناجون وهر کدوم از دوستان میتونید ...

من سر در نمیارم ..ولی بگو دکتر بنویسه و ازش بپرس ایا تاثیر داره تو ای وی اف یا نه ...خیالت راحت بشه ..من خودم یه سری نزدیک مرحله انتقال بودم ولی پرولاکتینم رفته بود بالا .گفتم تاثیر داره گفت خیلی نه ولی اگه بیاد پایین بعد انجام بدی بهتره..زحمتت هدر نمیره ..

منم گفتم این همه صبر اینم روش ..دارو داد اومد پایین ..بعد رفتم دنبال کارام ..

عزیزم انشاالله کل مراحل ای وی افت عالی پیش بره و به زودی مامان بشی گلم 

من سر در نمیارم ..ولی بگو دکتر بنویسه و ازش بپرس ایا تاثیر داره تو ای وی اف یا نه ...خیالت راحت بشه ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم 

اره فردا میرم حتما پیگیری میکنم اینجوری استرس تو خود مراحل ای وی اف منو دیونه میکنه

ان شالله شماهم بارداری عالی وشیرینی داشته باشی ونی نی تو صحیح وسالم بغل بگیری😍😘