2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟ من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد ...

اره عزیزم درد داشتم ازم پرسید اگر خیلی درد داری معاینه نمیکنم ولی زیاد نبود اهسته معاینه کرد

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوب حسابی پُر شده دیگه درد برای همینه اما خودت رو درگیر سایز و تعداد نکن همه چی دست خداست بخواد بد ...

مهربونممممممممم برات بهترین هارو ارزومندمممم انشالله همه چی بخیر بگذره و با خبر ننه شدنت بیای ❤️🥰😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم شما گرم ایندفعه خیلی خیلی خوش اومدی اولین قدم مثبت.... تا آخرش انشالله همیشه مثبت

مرسی عزیزم ان شالله🙏😘

هی گفت اسم مستعارت وجود داره .تا یبار اسممو غلط تایپ کردم ثبت شد .حالا یه ,r کمه😄😄

روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ۶۳شده،حالا بیمارستان که زنگ زدم گفتن دوشنبه دوباره ازمایش بده داروهات ...

سلام عزیزم . خودتو ناراحت نکن ان شالله خیره هیچ چیزبرای خدا غیرممکن نیست توکل کن به خودش🙏

خدایا شکرت 
فکر کتم بخاطر مشکل ایمنی م هستش،آخه من anti TPOو anti troglobinام بالاست و cd19ام بالاست ،به دکتر گف ...

عزیزم توکل کن بخدا و با ارامش داروهات ادامه بده تا دوشنبه یه درصدی بزار واسه خطای انسان و وسیله و ازمایشگاه 

چند وقت پیش یه بنده خدا باردار بود ازمایشگاه جواب منفی بهش داده بود به خودت استرس نده 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
قربونت برم عزیزم بخدا وقتی از تخت انتقال میخواستم بیام پایین گفتم خدایا سپردم دست خودت ،خیلی دعا کرد ...

چراشو ما نميدونيم ببين عزيزم ما كه خبر از چيزي نداريم من سه دور قران ختم كردم و كلي دعا خوندم و نمازم رو نداشتم قضا بشه البته اينا وظيفم بوده منتي سر خدا نيست اما اخرش بچمو گرفت ميتونم چيزي بگم خودش داده بود صلاح دونست پس بگيره دست من و تو نيست ما فقط ميتونين دعا كنيم از خودش بخوايم تا خودش چي بخواد دلتو اروم كن ناشكري نكن ايشالا خيره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم برا من ۱/٢۵ش رو تجویز کرد یعنی دوبرابر دز تورو....  اما به دکترت بگو لازم باشه خودش زیاد ...

آخه آنا جون کلا ۳ تا دیگه از ال دی مونده نمیدونم اصلا دیگه دوزش و ببره بالا تو این سه روز اثری داره یا نه؟باز ممنون عزیزم

خدا جونم شکرت...