2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
من ۳ جنین دارم. فکر کنم ۲ تاش انتقال بدن. بلاست هستن

بسلامتی عزیزم من هم انتقال دادم یه دونه

برات دعا میکنم تو هم دعام کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها جون سلام

بلاخره ما هم به انتقال رسیدیم

فقط یه جنین داشتم گرید A

امیدم به لطف خدااااست که با همین مامان بشم

برام دعا کنید لطفا

خیلی آرومم و اصلا استرس ندارم

امیدوارم همین فرمون برم

😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فدات بشم به خدا دعاگوی تک تکتونم.... شمام دعا کنین بتونم پسرمو شیر بدم....

عه...آنا جان مگه شیرت چی شده که به شازده نمیدی؟

بچه ها جون سلام بلاخره ما هم به انتقال رسیدیم فقط یه جنین داشتم گرید A امیدم به لطف خدااااست که ب ...

سلام خداروشکر به سلامتی انتقال دادی

ان شاءالله مامانی عزیزم😍

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام  دوستان 

من هفته قبل رفتم دکتر  بهم قرص ا اس ا 80 داد از زمانی که خوردم خونابه دارم مثل پریود میریزه بنظرتون واسه قرصه؟ من روزی  سه چهار استکان  دمنوش زنجبیل هم میخورم  سن بارداری هم هفت هفته وسه  روز

دوستای گلم 28 صفحه نخونده دارم.  ایشالله توشون پر خبر خوبه.....  خیلی خستم.  این و ...

تو عشقی عشق بخدا عاشق شخصیتت شدم از اینکه صبورانه جواب سوالامونو میدی یه دنیا ممنون مثل معلما میمونی😘🤗

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
شما تهران هستی.؟ بدن من به ایرانیش جواب نمیده

احتمال زیاد داروخانه دکتر شهلا شفیعی تو خیابون شریعتی داره، دقیقا نزدیک ابن سینا!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیز دلم قبل از هر چیزی برو نی نی یارو پیدا کن اسم کاربریتو عوض کن این که همش بهت انرژی منفی میده... ...

آنا جون رفتم سراغ نی نی یار گفت نمیشه عوض کرد اتفاقا خودمم خیلی دوس دارم از این اسم کاربری خلاص شم .حالا هرکدوم از دوستان اگه میدونن بهم کمک کنن ممنون میشم❤

حرفات درسته آنا جون قبلنا خیلی خودمو باور داشتم هر چیزیو میخواستم براش تلاش میکردم وبدست میاوردم 

و همیشه شوهرم از این خصوصیتم تعریف میکرد ومیگفت تو واقعا فعل خواستنو صرف میکنی 

ولی الان دیگه اینجوری نیستم بس که چند سالیه دست رو هر چی گذاشتم نشده .نه یه بار نه دوبار حتی چندین بار تلاش کردم ولی هربار با مخ خوردم زمین😔

کلا دیگه نمیتونم خوشبین باشم دست خودم نیس .دلم یه معجزه میخاد هرچند کوچیک تا برگردم به همون آدم قوی گذشته

بچه ها جون سلام بلاخره ما هم به انتقال رسیدیم فقط یه جنین داشتم گرید A امیدم به لطف خدااااست که ب ...

انشاالله بهترینا برات رقم بخوره گلم 😍 و دوهفته دیگه با بتای مثبتت خوشحال بشیم و ذووق کنیم 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام.بچه ها من امروز روز نه سیکلم بودم.از پرونده م یه عکس هول هولکی انداختم.به نظرتون تخمکام کم نیست؟؟

تخمدان راستمم ohss شده متاسفانه...

عزیزم شرایط همسرت برا میکرو بد نیست فقط تحرکش کمه....  تحرک تند که نداره....  تحرک کندشم ...

انا جون چند وقته پیش انجام داده بود تحرک a+bرو زده بود ۳۵

حجمش هم ۴بود.حس میکنم اینجا استرس زیاد داشت حجمشم کم شد ببخشید اینو میگم بقول خودش انگار موقع نمونه گیری برگشت داخل و نتونست نمونه بده حجمش کم شد.ولی یکی از دوستان میگن dfiبدین معلوم میشه چون کمتر از سی باشه باردارم بشی رشد نمیکنه.فک کنم سری قبل اونطور شدکه بتام رشد نکرد.انا جونم میگم اگه dfiمشکل داشته باشه قابل حل هستش؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟

من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد دارم.روزهای بعد چی میخام بکشم 😣نمیتونم راحت بشینم پاشم.انگار میخاد تخمدانام کنده شه