2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه عزیزم دارم خودمو اصلاح میکنم😁🤣 دوستون دارم دوستای خوبم 😘😘😘دلم اروم شد

اورین دختر خوب باش وگرنه بهتون کار دارم  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قورمه سبزي خوب توش جعفري داره.مگه نه؟؟؟من همش به خود جعفري فكر ميكردم تو سبزي خوردن.حواسم به خورشتش ...

خورشت جعفری نخوردی که ،تو اون حجم از سبزی یه مقدار جعفری بوده ،زیاد نیست که ،قضبه هویج تو سوپ و آب هویجه

قورمه سبزي خوب توش جعفري داره.مگه نه؟؟؟من همش به خود جعفري فكر ميكردم تو سبزي خوردن.حواسم به خورشتش ...

از دست شما جعفري مكه چقدره اصلا بهش فكر نكن زعفرون در حد يه ليوان دم كرده زياد باعث سقطه نه دوتا دونه برنج زعفروني حالا قرمه سبزي مكه چقدر توشجعفري داره به خدا اينا حرفه بخور نوش جونت الان ويار داري بايد بخوري نگرانم نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها عطسه اشکال نداره؟عطسه کردم سعی کردم کنترل کنم ولی نشد دیگه ،نگران شدم ،آخه من خرکی عطسه میکنم

زیر دلتو بگیر

نشسته یا ایستاده عطسه کن

بی هوا نکنی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

🥄🥄اینو دیدی دخترم   فقط پشت دستت میزنم   

اروم باش گلم ایرادی نداره 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میگم اونا که  که مثبت شدن.دکتر گفت کی بیان سونو .. به من گفت 10روز دیگه بیا ... میگم ..میتونم ...

به من سه هفته ديگه وقت دادن

زرشك كرفس زعفرون گل گاو زبون گلپر جعفرى نخور عزيزم

انار بخور مشكلى نداره

از دست شما جعفري مكه چقدره اصلا بهش فكر نكن زعفرون در حد يه ليوان دم كرده زياد باعث سقطه نه دوتا دون ...

آره منم خوندم گفت در حد فراووون یا مصرف مداوم باعث سقط میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
از دست شما جعفري مكه چقدره اصلا بهش فكر نكن زعفرون در حد يه ليوان دم كرده زياد باعث سقطه نه دوتا دون ...

كووو تا ويار گلفام جون.خدا از زبونت بشنوه.يعني ميشه منم ويار كنم😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عاقااا من باید چماق بدست باشم از دستتون تا جوجه هاتون به دنیا بیاد      

اره وايسا اينجا اينا همه خل شدن حرفاي عجيب غريب ميزنن 

يكي زده بود بچشو نميخواست ده تا قرص استفاده كرده بندازه هنوز خونريزي نكرده بود نگران بود اونوقت اين اومده ميگه دوقاسق قرمه خورده الان خداي نكرده يه بلايي سرش مياد جل الخالق 😩

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم زعفرون و گلپر و نارنگی و زرشک نخور زیاد. اره بابا قرمه سبزی بخور. تا یه هفته دیگه تهوعت شروع ...

عه نارنگی هم خوب نی؟؟!نمیدونستم