2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خواهرم در به در دنبال اووبوست هستم چند هفته است ولی متاسفانه گیر نیوردم خیلی ناراحتم

اسم‌اکانتشون هم @برنجک    بود اگه اشتباه نکنم...البته‌چندوقته خبری نیست ازشون

ایشون این مکمل و فرتیل و اینا رو از خارج از ایران گرفته بودن

ولی فکرمیکنم ایران هم‌گیر بیاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم در به در دنبال اووبوست هستم چند هفته است ولی متاسفانه گیر نیوردم خیلی ناراحتم

ذوابوست داروخانه روبروی بیمارستان آرش خیابان باغدارنیا داره امروز دیدم قیمتش ۴۲۰

سلام بچه ها خوبید 

بچه ها بیاد آزمایش AMHبدم میدونید کدوم بیمارستان تهران انجام میده اگ بیمارستان دولتی بگید بهتره چون میخام هزینه ش کمتر بشه 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام بچه ها خوبید  بچه ها بیاد آزمایش AMHبدم میدونید کدوم بیمارستان تهران انجام میده اگ بیمارس ...

عزیزم.amhکلا ازاد هست فک.کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹