2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ای جانم تبریک میگم عزیزم  خداروشکررررر  بسلامتی و بدون استرس دوران بارداریت رو طی کنی و ...

برای تو یه دعای مخصوص به ذهنم رسیده بود

دیدم این چند وقته هر کی مثبت میشه بهش میگی برای جنینم دعا کنین

قبلا ها مامانم یه توصیف قشنگی از حس مادرانه برام کرده بود. میگفت حس قشنگیه وقتی نوزادت خوابه... سرتو میذاری کنار بالشتش.... صورتتو نزدیک صورتش میکنی و به قفسه سینه اش نگاه میکنی که آروم بالا و‌ پایین میره و صدای نفسش رو میشنوی

دعا کردم تو این لحظه رو کنار جنینی که همه داریم براش دعا میکنیم تجربه کنی

نگووووووو عزیزم..... باید میموندی چون خواهر یا برادراش به وجودت نیاز دارن....

قربونت عزيزم انشالله اينطور باشه دلم با اميد زندست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاشت‌ها هبچ سرانجامی ندارن فقط جیب دکترای پول پرست رو پر میکنید پولی که میریزید ...

دوست گرامی  همه ما در درجه اول اعتقادمون به خداست و بعد منطقمون علم و قبول داره ،و خودمون بالغیم و تشخیص میدیم که چه وقت دعا کنیم یا به یتیم کمک کنیم و بخاطر سلامتیمون پولامون به دکترا بدیم ،ما به اندازه کافی درد کشیدیم لطفا نمک رو زخم ما نزنید 

عزیزم ذخیرت بالا بود؟ پلی کیستیک بودی؟

اناجون من امروز روز دوازده انتقالمه مثبت شدم خداروشكر حالا دكتر بهم قرص پنتوپرازول داده ولي اصل مشكل معده ندارم بنظرتون ضررنداره واسه بچه؟

اااااای جاااانم رویااااااا جوووونم مبارکه مبارکه مبارکه واقعا خیلی برات خوشحالم خداروشکر که با خوشحا ...

اگه قابل باشم برای همه دعا میکنم. یکی یکی تو ذهنم میاین. خدا رو به این معجزه ای که داره اتفاق میفته قسم میدم و برای همتون ختم صلوات میگیرم

خلق شدن یک انسان معجزه خیلی بزرگیه همیشه برام عجیب بوده  چطور اونایی که راحت باردار میشن این معجزه رو نا دیده میگیرن و مثل ما ذوق زده نمیشن

برای تو یه دعای مخصوص به ذهنم رسیده بود دیدم این چند وقته هر کی مثبت میشه بهش میگی برای جنینم دعا ک ...

عزیزمی با پیامت دلم شکست همه امیدم به خدا هست و مادرا و دعای بقیه اخه خود خدا گفته دعای مادر و دعای کسی در حق دیگری مستجاب میشه 

انشاالله به حق حضرت زهرا دل همه بچه ها به زودی زود شاد بشه و همه حاجت روابشند

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ممنون مناسفانه آب هم كم ميخورم  چون سر معدم سنگين ميشه  اما چند روزه سعي كردم بيشترش كنم ...

آب رو بجوشون بذار خنک بشه بعد بخور.... آب جوشیده هم نفخ کمتری داره هم راحت تر میشه خوردش انگار سبک تره

بچه ها من  امروز خيلي حالم بده.اعصابم بهم ريخته با همه دعوا دارم.ميخوام فقط بشينم يه گوشه هاي ه ...

تحت فشاری حق داری.... منم یه روزایی اینطوری میشدم که حتی با مامانم بداخلاقی میکردم..... الهی بمیرم یادم میاد دوست دارم خودمو خفه کنم.... اما خیلی باید قوی باشی. احساساتت رو باید کنترل کنی.... هم غم.... هم عصبانیت

خدایا شکرتتتتتتت.... عزیزم ایشالله بقیه راهم به سلامتی و شادی طی میکنی.....

فدات شم عزیزم . ممنونم . بچه های گلت خوبن ؟ 

انا جون شما تا حالا در مورد تک شریانی بودن چیزی شنيدين؟ فقط ترس از اختلال رشد جنین نگرانم کرده ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها امروز غربالگری رفتم خداروشکر همه چی خوب بود.اما این هموراژی ساب کوریونیک که داشتم برطرف نشده ...

خدارو شکر، نگران نباش عزیزم ایشالله همه چی خوب پیش میره.....

واسشون انرژی + بفرست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداااایا شکرت رویا جون مبارکت انشالله بسلانتی بغلش کنی مطمئن بودم با اونهمه انرژی مثبت مامانی.

اصلا این دو هفته یه آدم دیگه بودم.... شما منو تو زندگی واقعی ندیدین. بابت هر چیز بیخودی حرص میخورم و فکر و خیال میکنم. اما این دو هفته مغزم انگار نسبت به افکار منفی ایزوله شده بود. خدایی بود.... نمیدونم.... هیچوقت باور نمیکردم بتونم این دو هفته رو پشت سر بذارم

فقط انرژی مثبته که میتونه بهمون کنه

مبارکه رویا جوون 🌷🌷🌷 لطف میکنی در مورد اقدامات و داروهای قبل انتقال بهمون بگی

به بچه ها گفتم... من قبل انتقال تنها چیز متفاوتی که خوردم کپسول اوابوست بود.... دکتر من اعتقادی به ویتامین نداره