2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

ولی چه خوبه که ازمایشگاهی که رویاجون رفته جوابو میذاره تو سایت.به نظرم خیلی بهتره اینجوری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی چه خوبه که ازمایشگاهی که رویاجون رفته جوابو میذاره تو سایت.به نظرم خیلی بهتره اینجوری

اره وای جواب خیلی دیرداده ما دو ساعته اماده میکنه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
اره واقعا حیف شد رفت من برا ماه بعدش نوبت داشتم پیشش شش ماه منتظر بودم نوبتم بشه که رفت متاسفانه ...

اره خیلی دقیق کار میکنه.من پیش دکترای خیلی معروفی هم رفتم.ولی احساس کردم پورمطرود خیلی دقیقتر از اونها بررسی میکنه ازمایشها و سونوهامو...برگشتم پیش خودش واسه ای وی اف...

انشاالله که همه منتظرها جواب بگیرن ..همه ش دست خدای مهربونه ،دکترها وسیله ن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم دکاپیتیل، دیفیرلین و سایر مشابهات برا مهار سیستم باروریه.... معمولا تو سیکل لانگ هست..... بع ...

فکرکنم هایپر شدم از گفته هاشون معلوم بود امروز گفتن استروژن بالاتر رفته و خطرساز وقتی معاینه کردن میگفتن درحال ترکیدن هست تخمدانها 😒از امشب دکا باید بزنم بجای اویتیرل ! از برنج پاستا نون منع کرد فقط پروتیین از سه شنبه گفتن چیزی نخورم حتی اب منکه هلاک میشم😫

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره خیلی دقیق کار میکنه.من پیش دکترای خیلی معروفی هم رفتم.ولی احساس کردم پورمطرود خیلی دقیقتر از اون ...

ان شالله که نتیجه میگیری عزیزم 

من اهواز نیکبخت بودم الان رفتم دکتر نقاب اونم دکتر خوبیه راضی ام ازش

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
ان شالله که نتیجه میگیری عزیزم  من اهواز نیکبخت بودم الان رفتم دکتر نقاب اونم دکتر خوبیه راضی ...

قربونت برم

خداروشکر...انشاالله شماهم مثل رویا جان با یه بتای تپل سورپرایزمون کنی ..

البته امروز سونو رفتم اومدم درد دارم.نمیدونم بعدامپول یا میخواد اتفاقی بیفته.اخه وقتی درد داشتم خونر ...

عزیزم درد احتمالا برای فشار پروب هم هست.

منم یک‌کم درد داشتم.

یه ساعت بعد خوب شدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فکرکنم هایپر شدم از گفته هاشون معلوم بود امروز گفتن استروژن بالاتر رفته و خطرساز وقتی معاینه کردن می ...

الهام جان چرا گفتن برنج و پاستا و نون نخوری؟ضرر داره تو دوره پانکچر؟

قربونت برم خداروشکر...انشاالله شماهم مثل رویا جان با یه بتای تپل سورپرایزمون کنی ..

ان شالله

منوبتام مثبت شد فقط اشک شوق میریختم خوشیم دوام نداشت برام

چرا منم اینطوری ام.... انگار دیواره هاش ورم کرده

طبیعیه....

نگران نباشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

رویا جان امروز  اصلا دل و دماغ نداشتم خیلی دلم گرفته بود

چقدر خوشحال شدم الان پیام شما و ادمک رو خوندم. آدم یه ذره دلش اروم میشه میبینه همه ی زحمت ها هم بی نتیجه نمیمونه. تو رو خدا برای منم دعا کن خیلی بی قرارم. بی بی امروزم هم منفی شد. روز دوازدهم بودم.چهارشنبه میرم ازمایش

دلم از خدا هم گرفته که صدامو نمیشنوه. عزیزم خیلی مراقب خودت باش. انشاالله فصل جدید و قشنگی تو زندگیت شروع میشه. میبوسمت عزیزم😘😘😘