2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها من ۱۳ تا تخمک دارم فکر میکردم ۹تاست درسته؟

بله ۱۳ تا که ۱۰ تاش خوبه انشالله ۳تا دیگه هم که زیر ۱۰ هست تا پانکچر جون میگیرن

حسابی جنین هات تپل بشن ایشالللللله😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بله ۱۳ تا که ۱۰ تاش خوبه انشالله ۳تا دیگه هم که زیر ۱۰ هست تا پانکچر جون میگیرن حسابی جنین هات تپل ...

شما تو سیکلی عزیزم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونيا من يزد اومدم براي اي وي اف.جمعه كه انتقال دادم تصميم دارم بمونم تا يك هفته.راستش از يزد ت ...

بعد از یه هفته؟

در هر حال با ماشین ۳ساعت و نیم رو برو.ولی یواش برین.دست انداز ها رو مراقبت کنین.

صندلی جلو رو بخابون کمی ، عقب نرو ترجیحا.آخه ضربات رو بیشتر انتقال میده.

هر وقت احساس خستگی کردی وایسین و کمی راه برو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@بهار696     عزیز جواب آزمایش آمینو رو گرفتی ؟ انشالله که با خبرهای خوش بیای🙏

سلام عزيزم . بله گرفتم مشکلی نیست خداروشکر . ولی دو هفته بعد سونو انومالي تکرار کنم . امیدوارم همه چيز خوب پیش بره . ممنونم از شما و هانا جون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام عزيزم . بله گرفتم مشکلی نیست خداروشکر . ولی دو هفته بعد سونو انومالي تکرار کنم . امیدوارم همه چ ...

خدا روشکر انشالله تا آخرش خوب پیش میره و نی نی رو سلامت بغل میگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من سوپ اناده ازبیرون میگیرم توش هویج داره به نظرتون بده

منظورت از این پودرهای آماده ست؟

بله بدِ مواد نگهدارنده داره

یه دونه هویج ایرادنداره 

منظور از نخوردن هویج اینه که آب هویج نخوری 

هویج پلو یا غذاهایی که هویج زیاد توش بکار رفته.

سوپ که کاری نداره دختر خودت درست کن هر چی داری بریز توش درش رو ببند بعد میکس ش کن 

میکسر نداری با چنگال له کن یکم جو پرک هم بریز و یه قل خورد نوش جان کن.

والا....

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزيزم . بله گرفتم مشکلی نیست خداروشکر . ولی دو هفته بعد سونو انومالي تکرار کنم . امیدوارم همه چ ...

خداروشکر عزیزم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها آمپول دکاپپتیل برای چیه ؟؟؟کسی استفاده کرده ؟!! داخل نت زدم چیزای عجیب غریب زده 😒

عزیزم من دکا داشتم فک.کنم برا کسای ک ریسک هایپری دارن ب جای hcgدکا میدن واس آزادسازی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها آمپول دکاپپتیل برای چیه ؟؟؟کسی استفاده کرده ؟!! داخل نت زدم چیزای عجیب غریب زده 😒

الهامى من تو كل سيكلم هر شب بايد ٢٢٥ واحد گونال اف مى زدم و يه آمپول دكاپتيل

براى جلوگيرى از هايپر شدنه 

در مورد من كه مطمينم براى اين مساله بود

حتى چند روز قبل گونال اف شروع شد و تا آخر همراه گونال اف برام ادامه داشت

٣٦ ساعت قبل پانكچر هم آمپول ovitrelle براى آزاد سازى فوليكولها داشتم

خدارو١٠٠٠ بار شكر🙏🏼🌸خيلى خيلى خوشحال شدم ايشالا دلت پر از آرامش باشه هميشه و دختر زيباتو به سلامتى به دنيا بيارى عزيزم🙏🏼🌸👼🏻

به دکتر گفتی تغییر داد ینی؟

اینو نگفتم.اما به خونریزی که افتادم زنگ زدم مرکز گفت اگر همش لک داری ، مقعدی بذار.

حس میکنم برای من که سابقه یبوست هم دارم بهتره.چون اصلا اذیت نشدم این‌مدت.

به دکتر اینجامم گفتم ، کلا ما میگیم مقعدی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

خانوما اینجا کسی هست با وجود فیبروکستیک سینه داروهای هورمونی خورده باشه واسه آی وی اف یا میکرو انجکشن بنطرتون مشکلی نداره خیلی استرس دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏