2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
دكتر به منم گفت خودم گفتم ديگه اي وي اف ميخوام انجام بدم مگه لازمه خودش فكر كرد گفت خوب نه بابا پول ...

من متولد 73 هیچی جز انسداد مشکل نداریم عزیز پس منم میرم ای وی اف چ میشه کرد میترسم از امپولهاش روزی چندتا باید بزنیم برای ای وی اف 

سلام عزیزم اینو فقط محض اطلاع و دلگرمیت مینویسم من قبل پانکچرم کیست داشتم و دکترم  یک ماه ال دی ...

ممنونم عزیزم بهم قوت قلب دادی

کلی امروز گریه کردم 

دعا می کنم به حرمت این روزها گلت رو به سلامت بغل بگیری

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بارداری دیگه شک نداشته باش.خیلی برات خوشحالم    

فدات بشم گلم ..

فکر کنم اگه مثبتم نبود شما با انرژیتون کاری میکنید مثبت بشه ...

خخخخ

حس مثبتی گرفتم به خودم ...احساس مامان بودن بهم دست داده ...خخخخخ😂😂😂

چه خوبه که هستید ...😘😘

دوستای خوبم می تونید کمکم کنید من ان شاالله قراره این سیکل انتقال بدم دیروز که مطب رفتم همونجا پری ...

عزیزم داروتو شروع کن خیلیا اینجوری میشند اشکالی نداره شما الان مطمئنا پریودیت نرماله.من توی کلینیک یه خانومی رو دیدم که گفت من فقط توی پریودیم لکه دیدم ولی ماشالا ۱۰ ال ۱۵ تا تخمک خوب داشت.

عزيزم اولين قطره اى از خون كه ببينى يعنى پريودت شروع شده حالا بخواد زياد باشه يا اينكه كم باشه اينو ...

ممنونم هانا جان 

پس من هم داروهام رو شروع می کنم توکل برخدا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

رفقا من کمردرد شدم.به نظرتون بخاطر خوابیدن و استراحت زیاده؟

در ضمن خونریزی ام قطع نشده و دو روزی یه بار سر و کلش پیدا میشه ، لکه بینی هم تقریبا هر روز دارم.

چیکار کنم؟ فقط بخوابم؟

اصلا حس های بارداری ام نیست انگار ، سینه هام وقتی راه میرم درد میکنه کمی.ولی خوابیدم ، نه!

تهوعم هم خیلی کم شده نسبت به اوایل.

البته من کلا از قبل هم کمردردی بودم و سیاتیکم بعضا عود میکرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من متولد 73 هیچی جز انسداد مشکل نداریم عزیز پس منم میرم ای وی اف چ میشه کرد میترسم از امپولهاش روزی ...

نترس امپولا بستگي داره دو سه تا رو حساب كن اما قوي باش ميخواي شروع كني با قوت قلب برو جلو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
رفقا من کمردرد شدم.به نظرتون بخاطر خوابیدن و استراحت زیاده؟ در ضمن خونریزی ام قطع نشده و دو روزی یه ...

عزيزم نگران نباش براي قلب بچه رفتي يا هنوز مونده؟ ايشالا كه به خير ميگذره من تو بارداريم اصلا تهوع نداشتم چيزاي ديگه زياد داشتم ولي اينو اصلا نداشتم ديدي تو فيلما تا طرف بالا مياره ميگن مباركه بابا همه كه اينطوري نيستن نگران نباش فكراي بدم نكن به خوبي فكر كن سينه دردم بعضيا دارن بعضيا ندارن من تا اخرش داشتم اما خيليا رو پرسيدم اصلا نميدونستن چيه پس فكرشو نكن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم نگران نباش براي قلب بچه رفتي يا هنوز مونده؟ ايشالا كه به خير ميگذره من تو بارداريم اصلا تهوع ن ...

آره.قلبش تشکیل شده بود و ضربانشم خوب بود.اما دور و برش پر از خون بود.

منم تهوعم اونجوری مثل فیلما نیست.سر بچه قبلیمم نبود.و حتی یکبار هم بالا نیاوردم.

اگا چون اولش بیشتر بود.حالا نیست شک کردم.

آره.قلبش تشکیل شده بود و ضربانشم خوب بود.اما دور و برش پر از خون بود. منم تهوعم اونجوری مثل فیلما ن ...

نه عزيزم شك نكن ببين ادم به هرچي فكر ميكنه سرش مياد من تجربه هاي تلخ دارم تروخدا فكراي بد نكن اون لك و خونريزيتم پس براي همون هماتومه نگران نباش خوب تو بايد خيلي بيشتر استراحت كني استراحت نه اينكه همش بخوابي بشين كتاب بخون فيلم ببين بهتر از فكراي بيهودس تازه اول راهي خيلي بايد تحمل كني عزيزم 

نه عزيزم شك نكن ببين ادم به هرچي فكر ميكنه سرش مياد من تجربه هاي تلخ دارم تروخدا فكراي بد نكن اون لك ...

چه جوری استراحت؟ باور کن روزیکه یک کم میشینم و یا غذا گرم میکنم یا ....

فرداش خن بیشتر میبینم.

خدا کنه چیزی نباشه.

بعد از تعطیلات میرم سونو.

چه جوری استراحت؟ باور کن روزیکه یک کم میشینم و یا غذا گرم میکنم یا .... فرداش خن بیشتر میبینم. خدا ...

ميدونم سخته اما مجبوري استراحت كني عزيزم اينهمه داري سختي ميكشي ايشالا موردي نيست اره سونو برو خيالت راحت بشه ميتوني بعضي جاها هستن تو اين تعطيلات هم بازن برو اونجا اگه خيلي نگراني به نظرم بهتره تا صبر كني شنبه  لااقل خيالت راحت ميشه كه چيزي نيست 

والا مطمئنا کاربردای زیادی داره.... من خیلیاشو نمیدونم.... یکیش برا کیسته..... یکیش برا مهار آندو ...

اناجون سلام، حالتون خوبه؟ نينيا خوبن؟

اناجون در رابطه با اين پُست يه سوال خوصوصي خدمتتون فرستادم، ممكنه محبت كني هروقت فرصت كردين ببينينش؟

...